Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Nadam se da hoce. Prosralo ga je jer je dao dosta golova iz nicijih lopti ili nicijeg posjeda, a da je dobar jest. Cekam da ga vidim protiv L'poola sad, nadam se da ce i njima utrpat  :D

Kakav Madrid, gdje ce englez tamo

Taj ce u Man Utd najvjv, pljunuce oni kesa

Al lik je retard zesci, sere ga mnogo ...pizda

Samo jos da Engleska ima pravog trenera da iskoristi ovaj potencijal s mladim igracima poput Shawa, Sterlinga, Sturigea, Kane, Welbeck, Chambrlen, Barkley, Wilshire.

jedino što je žalosno, nijedan od njih nije iz Chelsea. Imamo Cahilla ali nije to to.  Nadam se da ce bit nesto od RLC-a, Solankea, Bamforda u budućnosti pa da i mi imamo kvalitetne engleze u timu.

10978662_434894930020030_616461238782537
Ma igračina je Kane.
Možda nema brzinu i dribling ali sve ostalo ima (udarac glavom,viziju,jak je k'o crna zemlja,dobar pas....).Bio sam skeptičan na početku kad je dao onih par golova ali iz kola u kolo sve više i više oduševljava, strašan igrač.Ako ga povrede zaobiđu bit' će sigurno jedan od glavnih igrača Engleske repke.

Dobro Kalouda, skontali smo, bilo je interesantno s pocetka, sad vec polako smaras i uzasno mnogo trolujes.

Iskreno, ne trolujem uopšte. Nego vi smarate sa hvaljenjem običnog napadača iz jebenog Totenhema. (ne znam da l' ga ti hvališ, al ovi što ga hvale i mastrubiraju na njega smaraju)

Iskreno, ne trolujem uopšte. Nego vi smarate sa hvaljenjem običnog napadača iz jebenog Totenhema. (ne znam da l' ga ti hvališ, al ovi što ga hvale i mastrubiraju na njega smaraju)

Ajde bogati od tih 5 hiljada postova 3 hiljade su ti trolovanje, ne kenjaj. Nemam nista protiv dobrog trola al ako vec nemas nesto originalno u rukavu, napisi argumentovano sta ti ne valja kod Kanea koji ima sansu da dodje do 30 golova u sezoni sto je do jaja za bilo kog igraca a kamoli za igraca njegovih godina. Razumio bih da ti je iritantan da je obicni dajver tipa Neymar ili da je dao 10 golova iz penala. Nije Luis Nazario de Lima Ronaldo niti iko kaze da je najveci talenat u zadnjih 150 godina al mali kida i ako ti je retardiran zbog frizure, onda mi te malo zao.

Nisi me shvatio, a nisam se ni ja dobro izrazio.. Mislio sam da ne trolujem uopšte kad pričam o Kaneu, a ne da ne trolujem uopšte na forumu :) Ne znam da li sam ikad spomenuo njegovu frizuru.. Al ajd. 

Lik je klasični engleski talenat, zabije 15 golova ajmo svi drkat na njega. Englezi, prventveno mediji, od Cleverlya mogu napraviti Lamparda

Frizura mu i nije loša...

[spoiler] harry-kane.jpg  [/spoiler]

Ako City kiksa a mi dobijemo, idemo na minimum +9, a do kraja sezone je 39 bodova u igri... Znači treba nam 30 bodova za titulu, to je 10 pobjeda... Al' znajući da je nemoguće da City do kraja sve pobijedi, vjerujem da bi i sa 8 pobjeda imali titulu... Znači 8/13 utakmica dobiti, što ne bi bilo ni malo teško. Idemo!

Ako City kiksa a mi dobijemo, idemo na minimum +9, a do kraja sezone je 39 bodova u igri... Znači treba nam 30 bodova za titulu, to je 10 pobjeda... Al' znajući da je nemoguće da City do kraja sve pobijedi, vjerujem da bi i sa 8 pobjeda imali titulu... Znači 8/13 utakmica dobiti, što ne bi bilo ni malo teško. Idemo!

Ne treba praviti racun bez krcmara. Moze se desiti da i obratno. Ali svakako je odlicna stvar da ovisimo sami o sebi i da ne moramo gledati konkurente, kao sto je to i Jose rekao.

Paul Lambert je dobio otkaz u Aston Villi..

A bilo je i vreme da ga otpuste Vila igra toliko mrtvo da je negledljivo postalo..jedino su prosli vikend igrali dobro protiv Chelsea naravo -.-

Vecna tabela od 1888 godine do danas

vecna-tabela-premijer-lige.jpg

Fudbalska liga, titule: Liverpul 18, Arsenal 10, Everton 9, Aston Vila 7, Mančester junajted 7, Sanderlend 6, Njukasl junajted 4, Šefild Venzdej 4... 

Premijer liga, titule: Mančester junajted 13, Arsenal 3, Čelsi 3, Mančester siti 2, Blekburn 1. 

Ukupno: Mančester junajted 20, Liverpul 18, Arsenal 13, Everton 9, Aston Vila 7, Sanderlend 6, Čelsi 4, Njukasl 4, Mančester siti 4, Šefild Venzdej 4, itd.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.