3. februar 2015.11 god. comment_201527 0£? Sad možeš da se pohvališ i učinkom na utakmicama Arsenala 1-0-0, idemo. :D Prijavi
3. februar 2015.11 god. comment_201528 de dodji kod mene kad polažem ispit :D nemam još mnogo,dva do kraja Prijavi
4. februar 2015.11 god. comment_201542 0£? Kartu sam kupio od preprodavača na ulici. Bilo bi lijepo da je cijena zbilja bila 0 £, ali nije. Bila je puno paprenija. Karta je bila za gostujuću tribinu i vjerovatno nije imala cijenu baš zbog toga. Prijavi
4. februar 2015.11 god. comment_201547 Sad podnesi izvjestaj Mourinhu kako igra Aston Villa. :) Prijavi
4. februar 2015.11 god. comment_201550 Nismo si baš jako dobri. U puno sam boljim odnosima s Abramovichem... :P Prijavi
4. februar 2015.11 god. Autor comment_201560 Bem ti život kako ovaj Gandalf živi, ko grof. Boli te k kralju, imaš život kakav mnogi od nas mogu samo sanjati :D A i zaslužio si koliko si uložio svog životnog vremena u praćenje kladionice. Isplatilo ti se. Prijavi
4. februar 2015.11 god. comment_201582 Ništa posebno. Samo svojoj obitelji i sebi trenutno mogu priuštiti stvari koje bi si svaki normalni čovjek mogao i trebao priuštiti da je ovaj svijet normalan i pravedan. Sad se opet 20-ak dana treba koncentrirati na posao, a onda idem na finale Capitol kupa i na revanš s PSG-om. Prijavi
4. februar 2015.11 god. comment_201599 sad se nešto piše da bi Siti mogo da krene po Gvardiolu 2016 godine Prijavi
4. februar 2015.11 god. comment_201602 Valjda Murinjo dobije otkaz sledeće sezone pa da najzad gledamo sexy fudbal. Prijavi
4. februar 2015.11 god. comment_201603 Jasno je da ce Pep poslije Njemacke u Mancester, CIty ili scum, to je jedino pitanje. Prijavi
4. februar 2015.11 god. comment_201604 Možda Mourinho sredi ekipu i dosadi mu da dominira pa dođe kod nas. Prijavi
5. februar 2015.11 god. comment_201708 o jbem ti sve da ti jebem :D http://www.givemesport.com/543484-chelseas-loan-system-is-a-risk-to-young-players-it-must-be-looked-at Prijavi
5. februar 2015.11 god. comment_201718 o jbem ti sve da ti jebem :D http://www.givemesport.com/543484-chelseas-loan-system-is-a-risk-to-young-players-it-must-be-looked-at Zbog ovakvih izroda sam prestao da pratim bilo kakve vesti. Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201803 Za vikend nekoliko zanimljivih utakmica.. Tottenham vs. Arsenal Everton vs. Liverpool West Ham vs. Man. Utd. btw. sutra na SK1 13:45h Tottenham-Arsenal 16:00h Atletico Madrid-Real Madrid 18:30h Everton-Liverpool, uh biće pakleno, samo što ću morati prekinuti ovaj niz ipak Chelsea igra u 16:00h. :D Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201804 Za vikend nekoliko zanimljivih utakmica.. Tottenham vs. Arsenal Everton vs. Liverpool West Ham vs. Man. Utd. btw. sutra na SK1 13:45h Tottenham-Arsenal 16:00h Atletico Madrid-Real Madrid 18:30h Everton-Liverpool, uh biće pakleno, samo što ću morati prekinuti ovaj niz ipak Chelsea igra u 16:00h. :D tot- ars x everton - liv x wh- manutd- 1 aston vila - mi -2 Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201940 da vidimo oć li popiti kaznu za ovo,da podsetim da je postupak pokrenut i protiv LVG Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201988 Naredno kolo City igra sa Stoke-om i to na Britania stadionu.Poznato je da se odatle bodovi rijetko odnose.Jedno od tezih gostovanja u ligi. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202057 Naredno kolo City igra sa Stoke-om i to na Britania stadionu.Poznato je da se odatle bodovi rijetko odnose.Jedno od tezih gostovanja u ligi. Gostovanje protiv Stokea je tradicionalno težak zadatak za Man. City, oni nisu nikada u okviru Premiershipa slavili tamo, znači biće jebeno, nadati se da ni ovaj put neće srušiti ovu tradiciju. Ali jbt ko bi rekao da ćemo mi u ovom kolu povećati prednost, mi u goste Villi a City kod kuće protiv Hulla, logičnije je bilo da su se oni približe nama ili da je ostala ista razlika.. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202061 Gostovanje protiv Stokea je tradicionalno težak zadatak za Man. City, oni nisu nikada u okviru Premiershipa slavili tamo, znači biće jebeno, nadati se da ni ovaj put neće srušiti ovu tradiciju. Ali jbt ko bi rekao da ćemo mi u ovom kolu povećati prednost, mi u goste Villi a City kod kuće protiv Hulla, logičnije je bilo da su se oni približe nama ili da je ostala ista razlika.. Al djeluje stvarno nemoguce da kiksamo 3 utakmice do kraja a da City pobjedi te 3 utakmice.Jer morat ce se desiti da i City kiksa a da mi taj kiks iskoristimo.Tako da gradjani imaju stvarno tezak zadatak pogotovo ako se uzme u obzir cinjenica na kakva sve gostovanja moraju ici.Sad se tek vidi tezina prosle utakmice sa City-em i koliko je velik osvojeni bod. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202062 Ma najjači su navijači i igrači Sitija, MI NAVIKLI DA JURIMO I STIŽEMO PREDNOST RIVALA, a tipa to im se desilo samo prošle sezone, ne računam 2011/12 kada je QPR prestao da igra i bukvalno im pustili da daju dva gola kada su znali da neće ispasti iz lige. A prosečan gledalac PL-a je češće viđao kako ispadaju iz lige nego što se bore za titulu. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202063 Al djeluje stvarno nemoguce da kiksamo 3 utakmice do kraja a da City pobjedi te 3 utakmice.Jer morat ce se desiti da i City kiksa a da mi taj kiks iskoristimo.Tako da gradjani imaju stvarno tezak zadatak pogotovo ako se uzme u obzir cinjenica na kakva sve gostovanja moraju ici.Sad se tek vidi tezina prosle utakmice sa City-em i koliko je velik osvojeni bod. 7 bodova je odlična prednost samo ako mi ne budemo imali neki niz neuspjeha, a ako nastavimo sa dobrim rezultatima onda i neki kiks neće biti problem jer nema šanse da City pobjedi sve do kraja.. Sada je svako kolo i svaka pobjeda veliki korak u borbi za titulu, nije bitan način, bitni su bodovi. Danas i nismo odigrali nešto posebno, ali ko te pita, važno je da smo pobjedili. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202064 Nastavlja se tradicija Cityja, od aprila prošle godine nisu pobijedili bez Tourea. A Tourea neće imati ni u srijedu, jer je sutra finale AKN, onda svi zajedno idu u Obalu Bjelokosti da proslave pobjedu ili protuguju poraz, pa onda natrag u Englesku... Nema šanse da bude spreman za tu tekmu tj. možda će biti ali nema hljeba od njega. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202068 Nastavlja se tradicija Cityja, od aprila prošle godine nisu pobijedili bez Tourea. Meni se čini da nisu pobedili od aprila 2013. Tako sam barem pročitao negde. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202069 moli boga da mu umre još neki brat ,da se zadrže još koji dan tamo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.