Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

0£?

Kartu sam kupio od preprodavača na ulici. Bilo bi lijepo da je cijena zbilja bila 0 Â£, ali nije. Bila je puno paprenija.

Karta je bila za gostujuću tribinu i vjerovatno nije imala cijenu baš zbog toga.

• Autor

Bem ti život kako ovaj Gandalf živi, ko grof. Boli te k kralju, imaš život kakav mnogi od nas mogu samo sanjati :D A i zaslužio si koliko si uložio svog životnog vremena u praćenje kladionice. Isplatilo ti se.

Ništa posebno. Samo svojoj obitelji i sebi trenutno mogu priuštiti stvari koje bi si svaki normalni čovjek mogao i trebao priuštiti da je ovaj svijet normalan i pravedan. Sad se opet 20-ak dana treba koncentrirati na posao, a onda idem na finale Capitol kupa i na revanš s PSG-om.

Jasno je da ce Pep poslije Njemacke u Mancester, CIty ili scum, to je jedino pitanje.

Za vikend nekoliko zanimljivih utakmica..

Tottenham vs. Arsenal

Everton vs. Liverpool

West Ham vs. Man. Utd.

btw. sutra na SK1 13:45h Tottenham-Arsenal  16:00h Atletico Madrid-Real Madrid  18:30h Everton-Liverpool, uh biće pakleno, samo što ću morati prekinuti ovaj niz ipak Chelsea igra u 16:00h. :D

Za vikend nekoliko zanimljivih utakmica..

Tottenham vs. Arsenal

Everton vs. Liverpool

West Ham vs. Man. Utd.

btw. sutra na SK1 13:45h Tottenham-Arsenal  16:00h Atletico Madrid-Real Madrid  18:30h Everton-Liverpool, uh biće pakleno, samo što ću morati prekinuti ovaj niz ipak Chelsea igra u 16:00h. :D

tot- ars x

everton - liv x

wh- manutd- 1

aston vila - mi -2

Naredno kolo City igra sa Stoke-om i to na Britania stadionu.Poznato je da se odatle bodovi rijetko odnose.Jedno od tezih gostovanja u ligi.

Naredno kolo City igra sa Stoke-om i to na Britania stadionu.Poznato je da se odatle bodovi rijetko odnose.Jedno od tezih gostovanja u ligi.

Gostovanje  protiv Stokea je tradicionalno težak zadatak za Man. City, oni nisu nikada u okviru Premiershipa slavili tamo, znači biće jebeno, nadati se da ni ovaj put neće srušiti ovu tradiciju.

Ali jbt ko bi rekao da ćemo mi u ovom kolu povećati prednost, mi u goste Villi a City kod kuće protiv Hulla, logičnije je bilo da su se oni približe nama ili da je ostala ista razlika..

Gostovanje  protiv Stokea je tradicionalno težak zadatak za Man. City, oni nisu nikada u okviru Premiershipa slavili tamo, znači biće jebeno, nadati se da ni ovaj put neće srušiti ovu tradiciju.

Ali jbt ko bi rekao da ćemo mi u ovom kolu povećati prednost, mi u goste Villi a City kod kuće protiv Hulla, logičnije je bilo da su se oni približe nama ili da je ostala ista razlika..

Al djeluje stvarno nemoguce da kiksamo 3 utakmice do kraja a da City pobjedi te 3 utakmice.Jer morat ce se desiti da i City kiksa a da mi taj kiks iskoristimo.Tako da gradjani imaju stvarno tezak zadatak pogotovo ako se uzme u obzir cinjenica na kakva sve gostovanja moraju ici.Sad se tek vidi tezina prosle utakmice sa City-em i koliko je velik osvojeni bod.

Ma najjači su navijači i igrači Sitija, MI NAVIKLI DA JURIMO I STIŽEMO PREDNOST RIVALA, a tipa to im se desilo samo prošle sezone, ne računam 2011/12 kada je QPR prestao da igra i bukvalno im pustili da daju dva gola kada su znali da neće ispasti iz lige. A prosečan gledalac PL-a je češće viđao kako ispadaju iz lige nego što se bore za titulu.

Al djeluje stvarno nemoguce da kiksamo 3 utakmice do kraja a da City pobjedi te 3 utakmice.Jer morat ce se desiti da i City kiksa a da mi taj kiks iskoristimo.Tako da gradjani imaju stvarno tezak zadatak pogotovo ako se uzme u obzir cinjenica na kakva sve gostovanja moraju ici.Sad se tek vidi tezina prosle utakmice sa City-em i koliko je velik osvojeni bod.

7 bodova je odlična prednost samo ako mi ne budemo imali neki niz neuspjeha, a ako nastavimo sa dobrim rezultatima onda i neki kiks neće biti problem jer nema šanse da City pobjedi sve do kraja..

Sada je svako kolo i svaka pobjeda veliki korak u borbi za titulu, nije bitan način, bitni su bodovi.

Danas i nismo odigrali nešto posebno, ali ko te pita, važno je da smo pobjedili.

Nastavlja se tradicija Cityja, od aprila prošle godine nisu pobijedili bez Tourea. A Tourea neće imati ni u srijedu, jer je sutra finale AKN, onda svi zajedno idu u Obalu Bjelokosti da proslave pobjedu ili protuguju poraz, pa onda natrag u Englesku... Nema šanse da bude spreman za tu tekmu tj. možda će biti ali nema hljeba od njega.

Nastavlja se tradicija Cityja, od aprila prošle godine nisu pobijedili bez Tourea.

Meni se čini da nisu pobedili od aprila 2013. Tako sam barem pročitao negde.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.