19. oktobar 2014.11 god. comment_190398 Ma znam da sam onom debelom debilu jebao sve po spisku, jer je i ekipa djelovala nezainteresovano, a ja se prije utakmice bas sasrao te situacije da se ne desi da QPR zabiljezi prvu pobjedu bas protiv nas.@Wisey, brate nisam siguran ali mislim da ih je u toj utakmici protiv nas vec bio preuzeo Rednap. Moguce da grijesim i ispravi me ako grijesim, ali mi taj podatak odzvanja u glavi. Prijavi
19. oktobar 2014.11 god. comment_190402 Kakvi su invalidi oni oldtimeri iz QPR sta je ono, jadna ekipa treba ih odma izbacit iz takmicenja da ih ne gledamo vise :) Pola sezone ne mogu da se svezu ko ljudi da odigraju utakmicu. Liverpul ni posle reprezentativne pauze ne igra bolje, ako im se ne oporavi Staridz skorije oni ispadose iz Lige sampiona, a u ligi ce se borit grcevito za sedmo mjesto :D Sturridge se oporavio , pa ponovo povrijedio , nema ga još najmanje mjesec dana . Sutra United igra za priključak (naravno ne nama nego našim pratiocima) . Soton - Sunderland +18 ! Prijavi
19. oktobar 2014.11 god. comment_190404 QPR smo tada razvalili, cak i kada smo dobili crveni, ali nas sudija bas posteno pokrao mamu mu jebem. Prijavi
19. oktobar 2014.11 god. comment_190407 Koliko se secam tada nas je sudija "upucao" imali smo crveni i kriminalno sudjenje. Od tada mrzim QPR Ta utakmica sa kriminalnim suđenjem je bila pre otprilike tri godine kada je AVB bio trener. A prošle godine, početkom januara smo sa debelim na Bridžu izgubili... Tada je Rednap trenirao te morone. Prijavi
19. oktobar 2014.11 god. comment_190410 Ta utakmica sa kriminalnim suđenjem je bila pre otprilike tri godine kada je AVB bio trener. A prošle godine, početkom januara smo sa debelim na Bridžu izgubili... Tada je Rednap trenirao te morone. E na tu utakmicu sam ja mislio. Prijavi
19. oktobar 2014.11 god. comment_190415 Mislim da smo tada izgubili na Bridgeu od njih neposredno nakon što smo Villu nakantali 8-0.. Inače potez sezone je dovođenje Ballotelia, hahahahah pa kojem je to reterdu u Liverpoolu palo na pamet, momak je pročitana knjiga. U Cityu je doveden kao veliko pojačanje i na kraju su ga se morali rješiti samo da ga nema u ekipi i onda ga Liverpool dovodi ponovo #-o. Danas ga gledam protiv QPR pa čovjek je bruka loš, čim on dobije loptu ostatak ekipe se može komotno odmah počet vraćat na svoju polovinu i sprečiti eventualnu kontru, jer on dodat neće već će ili izgubit loptu ili ako će nešto pogodit onda je to zadnja tribina gore gdje se golubovi skupljaju. Rodgers izjavljuje kao "Balloteli nije doveden kao zamjena Suareza" a ne doveden je kao zamjena Aggera. Pa bolje da su od nas uzeli Torresa nego što su doveli ovog kvazi igrača, ljudi prodali Suareza a umjesto njega doveli Ballotelia i Lamberta... Prijavi
20. oktobar 2014.11 god. comment_190423 Sa 4 gola protiv Totenhema, Kun je postao najbolji strijelac Sitija u istoriji. 85 golova na 132 meca u svim takmicenjima, takodje sa ta 4 gola postao je najbolji strijelac Sitija u Premijer Ligi,prije njega je to bio Karlos Tevez sa 58 golova. Dao je 61 gol u 95 meceva Premiershipa i sada ima prosjek od 1.45 gola po mecu i malo mu fali da obori rekord koji Anri drzi sa 1.55 A zaboravio sam kolko mu treba minuta za gol, a i u tome je superioran. Malo je rec zvijer, da nema uvjek problema sa povredom po 40 golova po sezoni :D Prijavi
20. oktobar 2014.11 god. comment_190424 Dao je 61 gol u 95 meceva Premiershipa i sada ima prosjek od 1.45 gola po mecu Nije mi bas jasan ovaj omjer golova po mecu ? Prijavi
20. oktobar 2014.11 god. comment_190432 Hart o Agueru, Argentinac je postigao 61 gol na 95 mečeva za Mančester Siti, ali golman Džo Hart je na konferenciji nakon meča sa pevcima otkrio jednu veoma zanimljivu stvar."Reći ću vam ovo zato što znam da se Kun neće ljutiti, ali on je jedan od onih igrača koje gledate na treningu i kažete: ovaj je beskorisan, šta ovaj može da uradi na utakmici za nas? I onda izađe na utakmicu i postigne četiri gola. Naravno, računa se ono na utakmici", rekao je Hart. Prijavi
20. oktobar 2014.11 god. comment_190435 Nije mi bas jasan ovaj omjer golova po mecu ? Ni meni :D ali tako kazu strani mediji :D a oni prodaju svima svakakve lazi i gluposti, pa mogu i nama :D Prijavi
20. oktobar 2014.11 god. comment_190439 WBA je izgubio kontrolu u zadnjih 15 minuta zbog toga sto Berahino i Sessegnon nikako da se dogovore ko ce na Blinda pa se ostatak ekipa inrecijski povlaci golmanu u krilo sto daje prostor Di Mariji za centarsut/sut. A Mata... tom covjeku treba dulum prostora za igru. Potpuno je jasno zasto ne igra za Spaniju niti ce. Mata nema sposobnost kao Silva da u kvadratnom metru primi loptu i odigra pas. To ne govorim zato sto igra za scum vec je to fakat. Samo ga gledajte. Dodje na centar terena po loptu ne zato sto protivnik igra dojajno nego sto tu ima prostora koliko hoce. On se uvijek rece ka tebi kada se nudi za pas dok bi se trebao kretati horizontalno izmedju linija i igrati iz prve najblizem saigracu, biti link play. Bjezi od guzve jer nema igru za mali prostor, fizicke karakteristike nula a 1v1 igra skoro da ne postoji. S njim u ekipi bismo bili negdje cetvrti sad i gledali Cityju u ledja. Prijavi
21. oktobar 2014.11 god. comment_190444 Pogledao sam juče Junajted celu utakmicu ne tolko zbog njih nego zbog utakmice u nedelju. Objetktivno gledano stvarno ne vidimo da postoji ikakva šansa da nas dobiju. Samo se molim da Kosta bude spreman jer je ko rodjen da siluje ovu njihovu visoku odbranu,ubićemo ih na kontre ako LVG nešto ne promeni. Stvarno ne razumem tog trenera,juče je ponovo menjao sistem il se bar tako meni čini,prvo su igrali 3-5-2,pa 4-4-2 pa 4-2-3-1 kako god,odbrana im je u kurcu,dzons se gubi ,debeli šo ne trči dovoljno(bar sam ja takav utisak steko) nit ima kakvu saradnju sa ADM,Mata nema apsolutno nikakvu funkciju na terenu a pored toga ni kornere ne izvodi što mi tek nije jasno al ajde,njihov problem. Kontam da će LVG ponovo gurati neke svoje ideje i za vikend iako bi da sam na njegovom mestu trebao lepo da se zatvori protiv nas. Sad su im se oporavili Kerik i Fela,koji su fizički ipak malo jači igrači,Kad bi se prebacili u 4-3-3 sa Kerikom,Blindom i Ererom u vezi (mada pitanje je koliko su kerik i erera spremni) možda bi to i ličilo na nešto protiv nas,moraju u svakom slučaju da pomognu odbrani koja je pogubljena totalno. Jedino kako mogu da nas dobiju je da mi imao jako loš dan,pored toga imaju igrače koji mogu da reše utakmicu pa makar i tim igrao loše na drugu stranu da nas dobiju nekom taktikom,dobrom igrom,nema šanse. Bio bih zadovoljan sa nekih 0:2 ili 1:3 za nas bez nekog preteranog forsiranja. Prijavi
21. oktobar 2014.11 god. comment_190446 Evo kaze da ce nas uhvatiti. U naredna 4 kola imaju nas, City i Arsenal. :) Prijavi
21. oktobar 2014.11 god. comment_190447 iskreno razočarao me je LVG,nije da me boli nešto zbog toga,ipak je u pitanju trener junajteda i smešno mi je da venger koji sigurno nije nevin trpi sad kritke i ostale gluposti dok je Van Genijal još uvek nedodirljiv a svi su misteriozno zaboravili na činjenicu da su pljunuli više od 150 miliona preko leta nego dobro,mi smo glupi što smo prošle sezone sa autobusom dogurali do polufinala LŠ a junajted je pametan što je obio banku i prima petardu od lestera od početka sezone i nisam nešto bio zagrejan ali sad ako bih nešto voleo to je da završe ispod 4 mesta Prijavi
21. oktobar 2014.11 god. comment_190449 Ne znam za vas,ali ja se radujem svakom kiksu Citya (to je normalno) ,ali i Uniteda, Arsenala, Liverpula iako nisu konkurenti. Jbt i United i Arsenal i Liverpul su ocajni ove sezone,ali neka.. Prijavi
21. oktobar 2014.11 god. comment_190451 smešno mi je da venger koji sigurno nije nevin trpi sad kritke i ostale gluposti dok je Van Genijal još uvek nedodirljiv a svi su misteriozno zaboravili na činjenicu da su pljunuli više od 150 miliona preko leta Jedna riječ - mediji. Nema naslova "Novac ne kupuje trofeje" "Tradicija se stiče a ne kupuje" i ostalih bulšitnih natpisa poluprofesionalnih novinara. Jer, pobogu, to je United. Kad United troši to je javno dobro, zapamti. A tu i je i nepoznavanje njihove istorije što je skandalozno za novinara koji svoj život posvećuje fudbalu. To čak ne znaju ni Gary Neville, likovi koji su živjeli od tog kluba čitav svoj život. Istoriju računaju od dolaska Fergusona. Fala Bogu, internet je tu, možeš guglati šta hoćeš pa tako i naučiti sve ono čega nema u medijima. Ako hoćeš. Tako ćeš znati da je United nastao dolaskom velikog keša i promjenom kompletnog identiteta kluba dok su im komšije prve mahale sa trofejom u rukama. Prijavi
21. oktobar 2014.11 god. comment_190452 Dobro je što nisu dobili WBA, kada su izjednačili na 2-2 reko evo sada će i okrenit na 2-3 ali sreća završiše 2-2. Ne igraju ništa specijalno, nisu zaslužili ni da dobiju Everton ni West Ham ali nekako su izvukli pobjede. Mi protiv njih samo da odigramo kako znamo i bez sudije na njihovo strani... Prijavi
21. oktobar 2014.11 god. comment_190454 internet je tu, možeš guglati šta hoćeš pa tako i naučiti sve ono čega nema u medijima. Ako hoćeš. Tako ćeš znati da je United nastao dolaskom velikog keša i promjenom kompletnog identiteta kluba dok su im komšije prve mahale sa trofejom u rukama. Evo izguglano sa Vikipedije koga zanima, a ne gugla mu se. :D Manchester United was formed in 1878 as Newton Heath LYR Football Club by the Carriage and Wagon department of the Lancashire and Yorkshire Railway (LYR) depot at Newton Heath. The team initially played games against other departments and rail companies, but on 20 November 1880, they competed in their first recorded match; wearing the colours of the railway company – green and gold – they were defeated 6–0 by Bolton Wanderers' reserve team. By 1888, the club had become a founding member of The Combination, a regional football league. Following the league's dissolution after only one season, Newton Heath joined the newly formed Football Alliance, which ran for three seasons before being merged with the Football League. This resulted in the club starting the 1892–93 season in the First Division, by which time it had become independent of the rail company and dropped the "LYR" from its name. After two seasons, the club was relegated to the Second Division. In January 1902, with debts of £2,670 – equivalent to £250,000 in 2014 – the club was served with a winding-up order. Captain Harry Stafford found four local businessmen, including John Henry Davies (who became club president), each willing to invest £500 in return for a direct interest in running the club and who subsequently changed the name; on 24 April 1902, Manchester United was officially born.Under Ernest Mangnall, who assumed managerial duties in 1903, the team finished as Second Division runners-up in 1906 and secured promotion to the First Division, which they won in 1908 – the club's first league title. The following season began with victory in the first ever Charity Shield and ended with the club's first FA Cup title. In 1922, three years after the resumption of football following the First World War, the club was relegated to the Second Division, where it remained until regaining promotion in 1925. Relegated again in 1931, Manchester United became a yo-yo club, achieving its all-time lowest position of 20th place in the Second Division in 1934. Following the death of principal benefactor John Henry Davies in October 1927, the club's finances deteriorated to the extent that Manchester United would likely have gone bankrupt had it not been for James W. Gibson, who, in December 1931, invested £2,000 and assumed control of the club. In the 1938–39 season, the last year of football before the Second World War, the club finished 14th in the First Division. Prijavi
21. oktobar 2014.11 god. comment_190465 Van Gaal je konjina, odgovorno tvrdim. Konjina. Wenger je samo tvrdoglav i malo je zaostao u vremenu, al nije glup lik. Ipak, ima United individualnog kvaliteta i previše da ne može nanizati nekoliko dobrih rezultata. Za nas je odlična stvar povreda Rooneya jer ipak je to njihova mašina i pokretač svega, uprkos Di Mariji. Olakšan nam je posao s tim i nadam se da ćemo donijeti bod(ove) sa Old Trafforda kao što smo to činili prošlih sezona. Prijavi
21. oktobar 2014.11 god. comment_190476 Van Gaal je konjina, odgovorno tvrdim. Konjina. Wenger je samo tvrdoglav i malo je zaostao u vremenu, al nije glup lik. Ipak, ima United individualnog kvaliteta i previše da ne može nanizati nekoliko dobrih rezultata. Za nas je odlična stvar povreda Rooneya jer ipak je to njihova mašina i pokretač svega, uprkos Di Mariji. Olakšan nam je posao s tim i nadam se da ćemo donijeti bod(ove) sa Old Trafforda kao što smo to činili prošlih sezona. suspenzija je u pitanju, 3 meca zbog crvenog kartona. Prijavi
21. oktobar 2014.11 god. comment_190482 Sad ovako nabrijani , nafurani idemo u Manchester , nadam se pobjedi . Prijavi
21. oktobar 2014.11 god. comment_190484 Sad ovako nabrijani , nafurani idemo u Manchester , nadam se pobjedi . Samo da ne budemo jedini tim koji nije dao gol bjednoj odbrani Man UTd-a :D Prijavi
22. oktobar 2014.11 god. comment_190554 Sretan 65. rođendan čovjeku koji je više od trenera. Le Professeur! Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190712 http://eplindex.com/60336/boring-milner-myth-player-comparison-sanchez-willian-sterling.html Dispelling the ‘Boring Milner’ Myth: Compared to Sanchez, Willian & Sterling Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.