Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

GO GO GO SAUTEMPTON :D 

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

West Ham-City utakmica koja je lako mogla otići na stranu Citya, ali na sreću našu West Ham je izdržao. Aguero promašio neke prilike koje inače lagano završava golom, West Ham je u drugom djelu totalno pao fizički ljudi više nisu bili u stanju po terenu hodati, pustili su City da lagano dođe do kaznenog prostora. Ipak u finišu su skupili snage i istjerali City dalje od svog gola..

Velika usluga od strane West Hama..

Ko da gledam i mi cemo kiksati, uvijek kad konkurent kiksa i mi kisamo. Treba ici na pobjedu.

Pa dobro i ako kiksamo, pad će biti ublažen..

Nije isto pasti sa tri metra visine ili sa metar visine :D

Jako dobra i zanimljiva utakmica West Ham - City . 

City pogodio par puta i okvir gola , golman lijepo par puta intervenisao . S naše tačke gledišta odličan rezultat , kiks konkurenta je uvijek dobrodošao .

Da pohvalim goal line tehnologiju (bio sam protiv nje) , danas se pokazala na djelu. Mislim da trener ono ne bi sudio kao pogodak da nije imao onaj "sat" na ruci .

Sautempton nastavlja da dobija :D West Ham izdominirao totalno nad Sitijem u prvih 45 minuta, posle nisam gledao , ne sumnjam da nisu nastavili :D

YNWA

Boni rasterao 'Lisice'

434050721544bf4142ef76421804367_orig.jpg

Dva gola Lesteru, ko bi drugi?

Nacinalonst Drogbe, građa Mikela, dodaje kao Fabregas, ima instinkt kao Kosta.

Bez obzira što nam je City glavni rival za titulu i što je nama u interesu da oni kiksaju, ja bi volio da otresu United sada u nedelju, znači da ih unakaze. Ne bi njih podržavao pa makar da nam za titule treba, inače mi smo u win-win situaciji kad je utakmica City-United u pitanju, ako pobijedi City to znači da je United ispušio, a ako dobije United to znači da City nije pobjedio :D

Naravno to važi ako mi dan prije dobijemo QPR..

Ja opet nekako navlacim za neki iks jer bi tada oba tima prosula bodove mada ako nakon pola sata bude 2 razlike za Gradjane onda cu navijati za jos jedno nabijanje kompleksa.

Džon Kamings, jedan od čelnika regionalnog fudbalskog saveza u engelskom Nortumberlandu suspendovan je na četiri meseca zbog polne diskriminacije.

On je izneo neprikladne komentare na račun sudije Lusi Mej.

„Ženama je mesto u kuhinji, a ne na fudbalskom terenu“, rekao je Kamings nakon što ga je Lusi pitala o šansama da sudi u regionalnoj ligi. „Nije ništa lično, ali dok sam ja živ, žene neće suditi u mojoj ligi“.Džon Kamings, jedan od čelnika regionalnog fudbalskog saveza u engelskom Nortumberlandu suspendovan je na četiri meseca zbog polne diskriminacije.

On je izneo neprikladne komentare na račun sudije Lusi Mej.

„Ženama je mesto u kuhinji, a ne na fudbalskom terenu“, rekao je Kamings nakon što ga je Lusi pitala o šansama da sudi u regionalnoj ligi. „Nije ništa lično, ali dok sam ja živ, žene neće suditi u mojoj ligi“.

Inace Mark Klatneburg kaznjen jedna mec, jer je putovao odvojeno od  pomocnika, kako bi stigao na koncert :D

+ je pricao sa trenerom Crystal Palace preko telefona sam u kolima, takodje i zbog toga je kaznjen, jer je zurio na koncert.

Šta je izjavio Monkić?

Inače, Rio Ferdinand je suspendovan na tri meča zbog upotrebe tweet-a u kojoj je upotrebio reč "SKET", iliti promiskuitetna žena/devojka.

I ide novi clanak Telegrapha ili Guardiana u kojem ce pokusati oprati ovo sto oni rade

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.