25. oktobar 2014.11 god. comment_190780 Popusi ga city, sjajno, ajmo sad da iskoristimo ovo!! :sal1: Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190785 West Ham-City utakmica koja je lako mogla otići na stranu Citya, ali na sreću našu West Ham je izdržao. Aguero promašio neke prilike koje inače lagano završava golom, West Ham je u drugom djelu totalno pao fizički ljudi više nisu bili u stanju po terenu hodati, pustili su City da lagano dođe do kaznenog prostora. Ipak u finišu su skupili snage i istjerali City dalje od svog gola.. Velika usluga od strane West Hama.. Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. Autor comment_190787 West Ham silan klub. Prošetat će se ligom i završit u TOP4. To je nova Borussia Dortmund. Big Sam je trenerčina. Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190789 Ko da gledam i mi cemo kiksati, uvijek kad konkurent kiksa i mi kisamo. Treba ici na pobjedu. Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190793 Sjeba mi tiket City, ali sjeba u PL, ako ovako nastave mi cemo se prosetati ligom. Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190795 Ko da gledam i mi cemo kiksati, uvijek kad konkurent kiksa i mi kisamo. Treba ici na pobjedu. Pa dobro i ako kiksamo, pad će biti ublažen.. Nije isto pasti sa tri metra visine ili sa metar visine :D Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190799 Jako dobra i zanimljiva utakmica West Ham - City . City pogodio par puta i okvir gola , golman lijepo par puta intervenisao . S naše tačke gledišta odličan rezultat , kiks konkurenta je uvijek dobrodošao . Da pohvalim goal line tehnologiju (bio sam protiv nje) , danas se pokazala na djelu. Mislim da trener ono ne bi sudio kao pogodak da nije imao onaj "sat" na ruci . Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190800 Sautempton nastavlja da dobija :D West Ham izdominirao totalno nad Sitijem u prvih 45 minuta, posle nisam gledao , ne sumnjam da nisu nastavili :D Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190822 Boni rasterao 'Lisice' Dva gola Lesteru, ko bi drugi? Nacinalonst Drogbe, građa Mikela, dodaje kao Fabregas, ima instinkt kao Kosta. Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190828 Mi samo pričamo o Cityu, a Soton nas ozbiljno prati, trenutno smo im na samo +3 :D Prijavi
29. oktobar 2014.11 god. comment_191202 http://www.youtube.com/watch?v=Ys6iuZj30CY&feature=youtu.be Prijavi
29. oktobar 2014.11 god. comment_191210 Bez obzira što nam je City glavni rival za titulu i što je nama u interesu da oni kiksaju, ja bi volio da otresu United sada u nedelju, znači da ih unakaze. Ne bi njih podržavao pa makar da nam za titule treba, inače mi smo u win-win situaciji kad je utakmica City-United u pitanju, ako pobijedi City to znači da je United ispušio, a ako dobije United to znači da City nije pobjedio :D Naravno to važi ako mi dan prije dobijemo QPR.. Prijavi
29. oktobar 2014.11 god. comment_191212 Ja opet nekako navlacim za neki iks jer bi tada oba tima prosula bodove mada ako nakon pola sata bude 2 razlike za Gradjane onda cu navijati za jos jedno nabijanje kompleksa. Prijavi
29. oktobar 2014.11 god. comment_191217 Džon Kamings, jedan od čelnika regionalnog fudbalskog saveza u engelskom Nortumberlandu suspendovan je na četiri meseca zbog polne diskriminacije. On je izneo neprikladne komentare na račun sudije Lusi Mej. „Ženama je mesto u kuhinji, a ne na fudbalskom terenu“, rekao je Kamings nakon što ga je Lusi pitala o šansama da sudi u regionalnoj ligi. „Nije ništa lično, ali dok sam ja živ, žene neće suditi u mojoj ligi“.Džon Kamings, jedan od čelnika regionalnog fudbalskog saveza u engelskom Nortumberlandu suspendovan je na četiri meseca zbog polne diskriminacije. On je izneo neprikladne komentare na račun sudije Lusi Mej. „Ženama je mesto u kuhinji, a ne na fudbalskom terenu“, rekao je Kamings nakon što ga je Lusi pitala o šansama da sudi u regionalnoj ligi. „Nije ništa lično, ali dok sam ja živ, žene neće suditi u mojoj ligi“. Inace Mark Klatneburg kaznjen jedna mec, jer je putovao odvojeno od pomocnika, kako bi stigao na koncert :D Prijavi
29. oktobar 2014.11 god. comment_191218 + je pricao sa trenerom Crystal Palace preko telefona sam u kolima, takodje i zbog toga je kaznjen, jer je zurio na koncert. Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191229 Jebe mi se za njihove komplekse,nek otkinu bodove Sitiju i puna kapa za mene pa nek ih posle analno devastira Arsenal Monk inače nije kažnjen za komentare u vezi sa Mojsijem Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191230 Šta je izjavio Monkić? Inače, Rio Ferdinand je suspendovan na tri meča zbog upotrebe tweet-a u kojoj je upotrebio reč "SKET", iliti promiskuitetna žena/devojka. Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191233 Kritikovao,prozvao našeg Mojsija,CRNOG MESIJA :D za dajvanje Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191236 Falcao u narednih par dana prelazi zastalno u United. United će platiti Monacu još oko 56m eura, a Falcao će zarađivati 305k eura sedmično jebotehljeb. Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191239 I ide novi clanak Telegrapha ili Guardiana u kojem ce pokusati oprati ovo sto oni rade Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.