Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Zanimljivo kolo, dosta nevjerovatnih rezultata, porazi Evertona, Tottenhama, Liverpool i Uniteda i bitni bodovi za nekoliko ekipa.

Mi smo možda kada se sve sagleda mogli izvući više iz ovog kola, ali ni ovako nije loše, idemo dalje.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Zanimljivo kolo, dosta nevjerovatnih rezultata, porazi Evertona, Tottenhama, Liverpool i Uniteda i bitni bodovi za nekoliko bodova.

Mi smo možda kada se sve sagleda mogli izvući više iz ovog kola, ali ni ovako nije loše, idemo dalje.

:O sta je pisa ti rec?

Uskoro bi utakmice Premiershipa mogle postati bogatije za još jedan ugao gledanja .
Na utakmici između Foresta i Fulhama je mlazni avion snimao utakmicu iz tzv "ptičje perspektive" to je bila svojevrsna proba za sljedeću sezonu .

Dva velika gradska derbija ovog vikenda..

Liverpool vs. Everton - očekujem utakmicu sa dosta golova, i jedni i drugi će tražit prekid loših rezultata.

Arsenal vs. Tottenham - očekujem da ovo Arsenal lagano dobije bez većih problema.

LFC u novoj sezoni punoj ambicija.

P6 W2 D1 L3 

Dali : 8 Primili : 9

Pozicija: okruglo 10.

Naredne 3 tekme: WBA, QPR & Hull.

Sezona za opstanak sto se Rodgersa tice.

Kako je Zabaleta igrao vec danas kad je proslo kolo dobio crveni??

i jos upisao 2 asis. meter mu jebem.

Odradio suspenziju u kupu.

Svaka cast Sautemptonu, svi su ocekivali da ove sezone budu losi a oni su jaci nego ikad :) Bravo Tadicu doktore sjajno si se snasao za razliku od Lazara nedonosceta :D  Kako je Liverpul los bez Staridza, to j neopisivo, tacno kad njega nema oni su nizerazredni klub, ne znam kako ih Everton nije dobio danas.

Svaka cast Sautemptonu, svi su ocekivali da ove sezone budu losi a oni su jaci nego ikad :) Bravo Tadicu doktore sjajno si se snasao za razliku od Lazara nedonosceta :D  Kako je Liverpul los bez Staridza, to j neopisivo, tacno kad njega nema oni su nizerazredni klub, ne znam kako ih Everton nije dobio danas.

O cemu ti pricas danas je Liverpol bio duplo bolji od Evertona, ovi samo jednom sutnuli po golu i dali gol.

Koliko je Rooney dobio utakmica suspenzije zbog crvenog kartona? Uglavnom kada igrač dobije direktan crveni karton dobije i 3 utakmice suspenzije i Rooney bi u tom slučaju propustio utakmicu protiv Chelseaja.

Koliko je Rooney dobio utakmica suspenzije zbog crvenog kartona? Uglavnom kada igrač dobije direktan crveni karton dobije i 3 utakmice suspenzije i Rooney bi u tom slučaju propustio utakmicu protiv Chelseaja.

Dobio je 3 meca suspenzije, tako da prpusta nas.

United na nas bez Runija, a Arsenal bez Artete, Ramzija i Vilsira. msm bez obzira na to ima da ih pregazimo, ovo moze samo da nama bude olaksavajuca okolnost, a njima izgovor za debakl.

Dobio je 3 meca suspenzije, tako da prpusta nas.

United na nas bez Runija, a Arsenal bez Artete, Ramzija i Vilsira. msm bez obzira na to ima da ih pregazimo, ovo moze samo da nama bude olaksavajuca okolnost, a njima izgovor za debakl.

Ne znam da li je službeno da neće igrat, ali negdje sam pročitao da postoje šanse da će Wilshere ipak igrati.

• Autor
E jest mi Wilshere neki igrac ne treba ti. Najobicnija KARINA. Bez imalo pretjerivanja. Ufurani Englez ciji je razvoj stao kad je imao 19g. Dajem obje ruke u vatru da je bezmozgovic Ramires bolji, kvalitetniji i korisnji igrac od tog kretena u kojeg se uzda smjesni Cmarsenal.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.