17. august 2014.12 god. comment_183945 Koliko mi je samo žao zbog Arsenala waaaa ne mogu da vjerujem koliko su se uzdigli navijači Arsenala , po njimu oni su već osvojili Ligu i Fa Cup a uskoro igraju i finale Lige prvaka puuuu -.-''' Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183949 Arsenal tradicionalno u martu gubi titulu a Profesor se okrece provjerenim pricama o FFP-u. Barkley ce propasti sad, to je to. Kakva steta jebote. Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183959 Sta je bilo za Barkleya nisam u toku, za Manchester Utd sam skoro pa bio siguran da ce kiksati i na kladionici sam odigrao na Swansea, a Arsenal je djelovao jako slabo i mislim da nece izdrzati dugo u borbi za titulu. Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183960 Tadić pokazao klasu, ward-prowse može biti naslednik Lampsa, Lovren slabo Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183961 Kako su samo vile pronosole Redse . Ne da nisu zaslužili ova 3 boda nego nisu zaslužili niti jedan. Soton ih po meni razmontirao. Niko u L'poolu se nije pokazao osim možda Sterlinga . Već se vidi koliko će njima faliti Suarez. Soton me iznenadio i prodajom nekih ključnih igrača pokazuju da su i dalje kvalitetna ekipa. Tadić po meni igrač utakmice , odličan debi u dresu Sotona. Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183964 Soton ih po meni razmontirao. Ne samo po tebi vec po svima. Kakvo unistavanje od strane ekipe koja je prodala 6 prvotimaca, dovela nove igrace i novog trenera uoci nove sezone. Nova sezona a tema ista - Loserpool je smijesna ekipa u pogledu branjenja i cvrstoce. Sve isto kao prosle sezone kad su primili golova koliko i davljenici koji su sada u Championshipu. S takvom statistikom nikad nece nista osvojiti. Pronosala ih sreca, tacno, i Long i Davies koji fulaju nemoguce. Iznenadio me Koeman sa vadjenjem Tadije koji je ponizio Lovrena kod one asistencije. Momak se zajebavao s domacinom kad god je usao u sredinu. Mora igrati ili na suprotnom krilu ili na 10-ki. Greota ga staviti na lijevo krilo pa da ne moze ulaziti u sredinu, pa nije on Antonio Valencia i taj profil krila. LFC-z ne da fali Suarez vec sad nego nema rijeci koja to moze opisati. Koliko su samo bezidejni sa loptom u nogama na dobro postavljenu odbranu. A Suarez se u toj situaciji spusti i u prijemu lopte izbaci cuvara (ono njegovo cuveno kad loptu potkaci a ona obidje cuvara) i odmah krene ka golu a Studge i Sterling penetriraju odbranu. Sad toga nema. Naredno kolo idu na Etihad pa u goste perutnini ptui. Bice simpa. U LS necu ni da pomisljam sta bi im se moglo desiti. Rano je jos zakljucivati ali vec se vidi da se ne znaju braniti. Prelako se gube kad protivnik krene malo jace. Potrosili su €110m i vidjecemo da li ce im pojacanja biti korisna ili ce biti kao u slucaju perutnine. Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183968 Dušan Tadić :) :) :) Kakav talentat ljudi moji! https://www.youtube.com/watch?v=VLH1dm7-cKA Sećam se kad sam prvi put gledao ovaj klip, videlo se da će strašan biti :) A ovo bilo pre 3-4 godine.. Evo ko nije video današnji gol Southamtona, i fantastičnu asistenciju Srbina.. https://www.youtube.com/watch?v=jAzyvCa-kqQ Na 02:28min na snimku, malo ponizio Lovrena ;) Inače, trener Everona Martinez se boji da bi Barkley mogao van terena oko 5 meseci, zbog povrede kolena...jbm ti fudbal Prijavi
17. august 2014.12 god. Autor comment_183972 Dobar je ovaj Tadić, i ja sam gledao tekmu danas. Liverpool teško pobjedio, ali pobjedio. Tri boda su tu. Za razliku od ManU koji je zeznuo stvar protiv Labudova. Sterling je nevjerojatan igrač! Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183984 Bravo Tadicu doktore i u Tventeu je bio majstor, odlican start sad da dere redom, pa sledece sezone u CELSI :D Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183998 Navijac izveo slobodnjak. Sudija "prskao" cazorlu Ptica se posrala jangu usta. EPL Prijavi
19. august 2014.12 god. Autor comment_184257 Po igračkom sastavu četiri najjače momčadi u EPL ove sezone su Chelsea, Manchester City, Liverpool i Arsenal. I upravo su te momčadi nakon prvog odigranog kola zauzele prve četiri pozicije na tablici. Zanimljivo. Prijavi
19. august 2014.12 god. comment_184309 Istina da su te 4 najjače, ali također Chelsea i City imaju daleko jače i od Liverpoola i od Arsenala Prijavi
23. august 2014.12 god. comment_184676 On je stavio Ozila na krilo protiv jednog od najofanzivnijih i fizicki najjacih bekova na svijetu. Everton kontrolise tekmu svakim pasom. Prijavi
23. august 2014.12 god. comment_184677 On je stavio Ozila na krilo protiv jednog od najofanzivnijih i fizicki najjacih bekova na svijetu. Profesor. Prijavi
23. august 2014.12 god. comment_184681 Opet gol u zadnjoj minuti hahahaha pa mamu im jebem dokle će ih ići ovako? Prijavi
23. august 2014.12 god. comment_184686 Opet gol u zadnjoj minuti hahahaha pa mamu im jebem dokle će ih ići ovako? Ko šta sam reko nakon prvog kola, posere ih svaki put :| Prijavi
24. august 2014.12 god. Autor comment_184789 Šta se ovo dešava s Manchester Unitedom i ove godine? Prva utakmica poraz (nula bodova), danas samo remi (bod). Tek su dva kola prošla, a za nama zaostaju pet bodova. Prijavi
24. august 2014.12 god. comment_184795 Dižu se iz kola u kolo . A ne ozbiljno bit' će oni dobri još sada doveli Di Mariu . Prijavi
24. august 2014.12 god. comment_184796 Manchester ni ove godine izgleda nece biti ono sto je nekada bio. Nekako su mi zaglibili, protivnici ih se ne boje, niko nema respecta prema njima. Cak sta vise mislim da jedva cekaju sa njima da igraju. Sada su mi nekako u rangu ekipe koja se bori za LE,od njih je samo ime ostalo (za sada). Ovakvom igrom i postavom ne verujem da ce izboriti LS ako se nesto drasticno ne promeni kod njih. Ajde Di Maria ako dodje,ali odbrana je busna, mozda i zbog povreda,ali ne izgleda dobro. Mada ruku na srce me briga,uvek su nas krali protiv njih. Prijavi
24. august 2014.12 god. comment_184798 United mora izmijeniti barem 7-8 igrača iz prve postave tj. kupiti novih 7-8 igrača, jer im je sastav retardiran. Ferguson je od tih prosjeka znao izvući maksimum, al' kako njega nema sve je otišlo u kurac, što je dobro. Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184813 Liverpul ce navodno poslati 10 miliona ponudu za Mitrovica, sa time sto bi verovatno presao negde na pozajmicu u englesku. Zamislite tandem Baloteli, Mitrovic (novi Baloteli). Moraju nekako ludilo Suareza da nadomeste. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.