30. august 2014.12 god. comment_185604 Elem, ako Totenhem ne pobedi Liverpul sa 6 ili više golova razlike, ostajemo na prvom mestu posle ovog kola. Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185627 Svonsi odlican na startu sezone, SIgurdson igra kao podmazan. Derbi prvenstva Celsi - Svonsi :D Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185709 A i mi baš sa Swanseam igramo sljedeće kolo , doduše poslije reprezentativne pauze . Možda je tako i bolje , da se odma' u 4. kolu odvojimo jedini na vrhu sa 12 bodova . Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185725 Taman smo uhvatili zalet a sad dolazi jebena reprezentativna pauza :( Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185768 Pa Arsenal niko nije ni smatrao konkurentom hahaha To isto kao da Tottenham ili Everton smatraš konkurentom za titulu lol Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185770 Nakon 3 kola: +3 u odnosu na City +3 u odnosu na Liverpool +3 u odnosu na Tottenham +4 u odnosu na Arsenal +7 u odnosu na Everton +7 u odnosu na United Lijepo, lijepo. Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185772 Sledeća utakmica će biti vrlo važna, protiv Svonsija za prvo mesto. :D Nakon tri kola, samo Svonsi i Čelsi imaju stoprocentan učinak. Nema ni ekipe bez bodova. Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185773 Vidjeti kako navijac Arsenala ovo govori,NEPROCJENJIVO :D http://postimg.org/image/fyfhce815/ Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185774 Realno svi ce morat zestoko da se pomuce na gostovanju Lesteru, odlican tim, samo vrijeme je da krenu da pobjedjuju. Rodzers u odabranom drustvu :) Prijavi
31. august 2014.12 god. Autor comment_185856 Jebo ti takvo društvo gdje je Mancini u njemu :( Bez ljutnje Mou. Prijavi
1. septembar 2014.12 god. comment_185950 Ocekujem Junajted da od decembra bude treci u Ligi.Zesce su opasni, samo da im se uigraju DI Maria i ZVIJER, steta sto nismo u prva tri kola otisli na OLD TRAFORD :D Prijavi
1. septembar 2014.12 god. comment_186003 Falcao - £350k per week Rooney - £300k per week Di Maria - £250k per week Van Persie - £220k per week Prijavi
1. septembar 2014.12 god. comment_186010 Manchester dovodi Falcaoa a na toj istoj poziciji imaju Rooneya i Van Persia a vezni red će im predvodit ko? možda Fletcher ili flop Fellaini ili možda Carrick koji je povređen svako malo. Naravno Falcao je igračina ali da bi on igrao na klupu će morati ili Rooney ili Van Persi, ako budu igrali sa tandemom Van Persi-Falcao a iz njih Rooney onda Mata gubi poziciju tako da ne vidim razloga zašto bi se recimo Chelsea preplašio Uniteda. United je trenutno oličenje nesređenog kluba, imam osjećaj da kupuju čisto da bi se nešto kupilo. Doveden je Di Maria koji je ja mislim suvišan u formaciji 3-5-2 koju Van Gal forsira. Mislim možda United procvijeta i osvoji titulu ali daleko od toga da sam ja nešto impresioniran njima kao ekipom. Ja kad vidim da njima lijevu stranu drže Young i onaj neki Blackett pa dođe mi da se smijem na dnevnoj bazi. Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186066 Sa dvojicom levih bekova na mestima štopera, i sa još jednim levim bekom i štoperom u veznom redu do titule!!!!!!!!!!!1111111111111111 Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186069 Treba biti realan i reci da je United individualno po igrackim kvalitetima u samom vrhu ne Engleskog vec Evropskog fudbala.Ali to ne znaci da ce i na terenu biti u samom vrhu.Cak naprotiv,ovo je veoma ne izbalansirana ekipa,sa samo ofanzivno orjentisanim igracima.Takodjer dosta igraca je promjenilo ne samo klub vec i drzavu,sama ova liga je skroz drugacija od ostalih.Toliko igraca se nije uspjelo snaci i nemoguce je da se u Unitedu svi bas dobro snadju i ukomponuju sa ostatkom tima.A tu mozemo dodati i novog trenera koji ja mislim jos nije svjestan koliko je ova liga zahtjevnija i kvalitetnija od ostalih.Ovdje jedan Stouk je dovoljno kvalitetan da se suprostavi najjacim ekipama u svijetu,Sunderlend ekipa koja je u stanju da pobjedi prve 4 ekipe a da je u tom trenutku zadnja na tabeli,Swansea koji godina igra,za oci, mozda najljepsi fudbal u Prmiershipu,a da ne pricam o ekipama iz vrha gdje svake sedmice imamo po 2-3 derbija.Znaci daleko su oni od 4. mjesta,a da ne pricam o tituli. Nije dzaba Rodzers rekao prije pocetka sezone: Vidjet ce Van Gal sta je Premiership. Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186080 Arsenal ponovo cijeli prelazni rok juri za igračima koji im nisu potrebni, njima je jedan dobar zadnji vezni baš potreban ali oni su se zadovoljili dovođenjem Alexisa na čijoj poziciji su može se reći i bili popunjeni. Sada Ox završio na klupi, Walcot je povređen ali kada se vrati doći će do dosta pomjeranja u timu ili će ga Wenger ostavit na klupi u što sumnjam. Liverpool nakon prodaje Suareza smatram da su mogli odraditi prelazni rok puno bolje, realno nije doveden ni jedan dokazan igrač ili igrač za kojeg se može reći da je baš on taj koji može praviti razliku tokom cijele sezone. Isto su postupili kao i nakon prodaje Torresa. Man. City dosta tih na tržištu ali oni i nisu imali potrebe da nešto puno mijenjaju, sada imaju kompaktan i uigran tim, samo su doveli Fernanda i Mangalu kako bi dodatno pojačali te linije formacije. Iznenadilo me je što su pustili Negreda jer mi je čudno da su odlučili da ostanu samo na Agueru(koji je često povređen), Jovetića (koji je još uvijek nedokazan u Premiershipu) i Dzeki (koji igra toplo-hladno). Man. Utd je djelovao kao da neko dijete od max 14 godina igra Master Ligu na PES-u. Mislim naravno nisu to nekvalitetni igrači koji su stigli ali ekipa je se pojačavala na određenim pozicijama dok su na ostalim pozicijama dovođeni igrači koji nisu pogodni za te pozicije. Dovedeni su Shaw, Blind, Rojo, Herrera, Di Maria i Falcao, i među tih šest pojačanja nema ni jednog vrhunskog centralnog veznog igrača koji im je potreban ko sunce. Da su doveli Vidala ja bi rekao da su odradili dobar prelazni rok ali ovako pitanje je šta će se desiti. Odbranu su nagomilali sa novim igračima od koji ni jedan nije vrhunski štoper, a tog istog vrhunskog štopera nisu imali ni prije dovođenja ovih igrača. Od Ferdinanda i Vidića koji su lideri i odlični defanzivci (govorim o njima od prije par godina) sada su došli da im Jones bude najbolji štoper u ekipi. Ne znam, meni United izgleda neposloženo i dosta haotično. Mislim oni će počet dobijat utakmice to je očekivano uz njihov napadački kvalitet koji posjeduju ali sumnjam da mogu dobijat utakmice u kontinuitetu. Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186109 Dovođenje ovog Blinda me toliko podsjeća na način zapošljavanja u državnim institucijama BiH, po principu 'znamo se, imaš kakav poso za mene?'. Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186136 Prema ovome, Junajted je postao hibrid Čelsija i Sitija (Mojes i ovaj prelazni rok). :D Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186162 Samo pogledajte reakcije nakon ovog prelaznog roka Uniteda, rijetko ko dovodi u pitanje zašto je United potrošio tolike milione niti neko dovodi pitanje financijsku stranu transfera. Da je Chelsea skršio u ovom prelaznom roku lovu koju je skršio United, šta mislite kakve bi komentare čitali i to baš od navijača Uniteda i sličnih? Ja mislim da bi nas razapeli sa komentarima o istoriji, pozitivnim stanjima na računu, kupovanjem trofeja, mafijaškim parama itd. Kada United, Barcelona, Real, Bayern troše onda svi šute dok je Chelsea dežurni krivac.. Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186173 ima junajted para,nije da ih nema,mogu glat potrošiti sto miliona svake sezone imaju veću zaradu od nas dosta,tako da im se može neće njih jedna godina bez LŠ sjebati,još će im igrači baš zbog toga izgubiti neke bonuse te plate neće baš tolke biti ako nekome ide u korist ovaj FFP onda je to Junajted dok mi na drugu stranu moramo da okrenemo drugi list nažalost Čelzi više nije na vrhu lanca ishrane ali smo tu,jako blizu ove godine smo veštim manevrima i pametnim poslovanjem odradili vrhunski prelazni rok ali smo već iskusili da se u medjusobnim duelima teško možemo nositi sa pojedinim klubovima(pr,shaw kome je junajted dao prema nekim navodima platu koju je lampard ima na vrhuncu karijere) njima cilj da stignu do LŠ s obzirom na to da im prema novom ugovoru sa adidasom u tom slučaju sledi dodatnih 25 miliona,u suprotnom,sledi im "samo" 50 dok čelzi dobija 30 po sezoni pa vi računajte sad za kolko nas biju a da ne pomiinjem zaradu na drugim poljima ove godine se o Čelziju piše dosta pozitivnih stvari,susreo sam se sa navijačima drugih klubova koji su oduševljeni sa našim poslovanjem,niko ne može da veruje da je to isti onaj čelzi koji je do pre par godina trošio bez ograničenja,stižu pohvale sa svih strana prejake su nam poslednje 4-5 godine,ušli smo tu negde u top 5 klubova po zaradi i to je ogroman napredak ako uzmemo u obzir da je klub pre dolaska romana grcao u dugovima sad je bitno samo da radimo u kontinuitetu i za par godina možemo da budemo primer zdravog i stabilnog kluba Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186176 sad je bitno samo da radimo u kontinuitetu i za par godina možemo da budemo primer zdravog i stabilnog kluba Dokle god imamo Murinja na klupi. Ne treba spomenuti da je ova sezona od velikog značaja za klub. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.