Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Rodgers ne dovodi ni stopera ni zadnjeg veznog a ne treba ni govoriti koliko im fale

Manure ce biti dosta tezi protivnik ove sezone, Liverpool nece moci ponoviti proslu i mislim da cemo na kraju opet odlucivati mi i City s tim da ocekujem nas trijumf.
Medjutim, konkurencija je stvarno iz godine u godinu jaca, evo i Arse je uzeo taj trofej pa su poceli malo vise trositi.. Bice ludo i nezaboravno, i sjajno za gledati.
Samo da se sudije poprave.

Scum ide na titulu, tu nema spora

Remy u L'poolu za €10m

Lambert i Remy kao zamjena za Suareza. Really?

Izgleda da idu na to da se ne oslanjaju na to da im špic mora dolaziti na centar po loptu i prolaziti po 5,6 igrača ne bi li zabio gol, već idu na to da igrači na spoljnim pozicijama (Sterling, Marković..) probijaju i ubacuju loptu u 16 metara, gde će ovi samo ubacivati u gol..

A ima tu i Strurridge..

Najveci klub u poslednjih 25 godina.
Koliko igraca je proslo kroz MU, a pritom i trenera napravljeno.
Uz minimalne troskove u poredjenju sa drugima.

Jako inteligentan komentar o Junajtedu.

Zna li neko hoće li biti na SK prenos utakmica onih u 16:00 ?

Baš sam malo gledao na Sportklub forumu o tom terminu i izgleda da će što se tiče tri osnovana kanala (SK 1,2,3) biti jedan prenos u terminu od 16:00. 

• Autor

Manchester United s Van Gaalom na kormilu sinoć razmontirao LA Galaxy sa 7-0. Herrera se pokazao kao odlično pojačanjem, meni se čini 3 ili 4 asistencije. Pregled

https://www.youtube.com/watch?v=t87uNwnuVR4

Bit će oni tvrd orah za nas. Samo da naša nova pojačanja prorade kako treba.

LvG rekao da će igrati 3 4 3. To će biti interesantno. Još je dodao da mu je ekipa bez balansa što znači da će trošiti još. Imaju najlakši raspored u prvih 6-7 kola tako da ih vidim među 3 ekipe na kraju. Ne isključujem ni titulu, biće gusto.

Ja se ne brinem za nas i derbije, samo da Costa i Eden budu na nivou i da dobijamo male tekme i titula je tu sigurno.

Carrol operirao gležanj, bit će odsutan 4 mjeseca po prvim procjenama.

Na vrhu smo liste po potrošenom novcu u ovom prijelaznom roku, što se Premiershipa tiče:

Ljq2pNg.jpg?1

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.