Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ovaj vikend u Premiershipu pored utakmice Chelsea-Swansea koja naravno nas najviše zanima, ima još par zanimljivih utakmica. Ovo kolo otvaraju Arsenal-Man.City, ovde ne vidim nekog favorita, Arsenal će mnogo zavisiti od toga da li će Ramsey biti spreman dok je City pod pritiskom nakon poraza kod kuće od Stokea, podijela bodova bi bila nekako najbolja opcija. Zanimljivo bi trebalo biti i u duelu Liverpoola i Aston Ville, Villa u posljednje vrijeme dobro igra na Anfieldu i odnosi bodove i trenutno su u dobroj formi, dok Liverpool ulazi u utakmicu bez Sturridgea.

Msm da ce City pobediti bez velikih problema Arsenal, iako bih voleo da tu bude x. Ars ne igra Ramsey kolko znam.

A A.V. ce otkinuti bodove L'poolu, uvek su oni imali problema sa Villom, jos im i ne igraju Sturridge i Henderson.

Samo je bitno da mi danas ostvarimo pobedu, uzmemo 3 boda i odmaknemo se od svih.

Na kraju 2:2, fina utakmica i posten rezultat iako vile pronosase Arsenala poslije gola Demichelisa. Lijep gol Sancheza, Wilshere odlicno odigrao, Özil katastrofalan. Lamps zamijenjen na poluvremenu nakon sto je rano dobio zuti, slicno kao i kod nas u zadnjoj sezoni.

Neocekivano prijatan kiks proslogodisnjeg sampiona na Anfieldu. Ne gledam tekmu al citam da su primili jeftin gol. Nista novo. Tako i prosle sezone, ali tu bio Suarez i ulazili sutevi koljenom. Sada nema. 

Moramo tu Villu ozbiljno shvatiti i dobiti ih. Ne mogu gledati onu seljacinu Roya Keanea u tripu da zna nesto i da je on bitan u svijetu fudbala.

Neocekivano prijatan kiks proslogodisnjeg sampiona na Anfieldu. Ne gledam tekmu al citam da su primili jeftin gol. Nista novo. Tako i prosle sezone, ali tu bio Suarez i ulazili sutevi koljenom. Sada nema. 

Moramo tu Villu ozbiljno shvatiti i dobiti ih. Ne mogu gledati onu seljacinu Roya Keanea u tripu da zna nesto i da je on bitan u svijetu fudbala.

Idealno kolo za nas Plavce , mislim da bolje nije moglo . Još sutra da MUFC kiksa i to je to ali njih ne vidim kao nekog konkurenta , barem ne trenutno .

Pobjedise ujedinjeni smradovi iz Manchestera.Costa je za Falcao-a tata fudbala.Razlog je i vise nego ocigledan,ucenik ucio od ucitelja a ovog drugog pohlepa za novcem i igranje u Francuskoj ligi kao i povrreda noge kostale i dalje dobrih partija kao nekada.Znam da je tek pocetak ali Costa je tata za njih sve.

A jest problem pobijedit raspali QPR kojem je i Tottenham k'o iz pičke uvalio četvorku.

Kakogod, ovakav United ne može prismrditi ni Cityju, a kamo li nama.

Uostalom, naše utakmice protiv njih su totalno nebitne. Možemo i ispušit obje od njih, al' to ništa neće odlučiti. Možda će se uspjeti izboriti za LP, ali i to će im biti teško jer se Liverpool i Arsenal još traže, moraće i njih krenuti.

Isto tako će i Uniteda morati krenuti.Napad im je perverzija mora se priznati.Di Maria pojačanje u rangu Fabregasa,ozbiljno govorim,već sada se vidi koliko su dobili tim igračem.Prodori,ubacivanja,koliko samo trči,borbenost ma vrh. RvP kurčina , ne može meda , El Tigre ga izbacuje iz prvih 11 u naredne 2 utakmice. Mata dobar samo ne znam kakvu će mu poziciju naći u onoj fomraciji . Što se tiče naprijed odlično to izgleda i pokazalo se danas(doduše protivnik nije po mjeri). Što se odbrane tiče tu mnogo,mnogo škripi.Evans nije ni blizu štopera vrhunske klase,Rojo kao drugi štoper i ne znam baš on je bolji po meni na beku ali tu je oporavljeni Shaw. Na drugoj strani Rafael dobar bek,naprijed odličan nazad nešto slabiji. I protiv QPR-a se vidjela nesigurnost u odbrani,Evans ispao nekoliko puta,Rojo takodjer , loše to djeluje. Gotovo svaka ekipa bi im mogla dati go a sad da li će jebozovni napad dati više ostaje da se vidi .

Bit' će zanimljiva borba za LP između Liverpoola,Arsenala,Uniteda pa zašto ne Spursa i Evertona . City i mi smo liga "iznad".

Ja dns gledam United, pa kakva je ono formacija dragi Bože :/  on je samo nameto 5 igrača u sredinu, ne zna se ko gdje igra.. Pa oni će bit u derbijima nakantani, malo je reć ko Arsenal i totenham prošle sezone, katastrofa je ono majkemi..  Dns je qpr bio goli kurac, al zato malo kvalitetnija ekipa kad dodje, nema tu hljeba, a o nama, cityu i sličnim da ne govorim.. 

Dajem prednost Liverpoolu i Arsenalu u odnosu, na meni iskreno smiješni junajtet, što se tiče plasmana u LP.

• Autor

Ovo će biti standardni sastav Manchester Uniteda čim se svi oporave i redovi im se konsolidiraju:

DE GEA

RAFAEL - JONES - ROJO - SHAW

MATA - ANDER - BLIND - DI MARIA

FALCAO - ROONEY

Uz trenera kao što je Van Gaal ne vidim kako ne bi mogli uspjeti biti u TOP4. Trebat će im naravno još vremena da se uigraju, ali mislim da će na kraju uspjeti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.