15. septembar 2014.12 god. comment_187485 Rodgers: "We have to defend better, that’s where it starts." u aprilu prošle godine poslije onog nabijanja kompleksa na Anfieldu je rekao da je najlakša stvar braniti se. Dogovori se Brendane. Prijavi
15. septembar 2014.12 god. comment_187510 Joj kako bi volio da u subotu igramo protiv Uniteda a ne protiv City-a, pa mogu u 50 Eura da bi ih nakantali ko piče, ma sve je to uredu i taj napad i Di Maria i Mata I RVP i Rooney i Falkao, ali sine tu odbrane nema na mapi, aj pogledaj našu odbranu pa misliš da bi ovi njihovi nama u napadu mogli raditi što rade QPR-U, a sa druge strane oni u odbrani nemaju ni jednog igrača koji zna da igra odbranu kako valja, Rojo zna ali on je bek, stoper nikako, Evans je goli kurac, Rafael je ofanzivni bek u odbrani tanak, Shaw se vraća nakon povrede vidjećemo kako će se on uklopiti, ali kao što rekoste nema ovaj mančester šanse protiv ostatka velike četvorke i City-a Prijavi
15. septembar 2014.12 god. comment_187553 A jest problem pobijedit raspali QPR kojem je i Tottenham k'o iz pičke uvalio četvorku. Kakogod, ovakav United ne može prismrditi ni Cityju, a kamo li nama. Uostalom, naše utakmice protiv njih su totalno nebitne. Možemo i ispušit obje od njih, al' to ništa neće odlučiti. Možda će se uspjeti izboriti za LP, ali i to će im biti teško jer se Liverpool i Arsenal još traže, moraće i njih krenuti. Naravno da nece odluciti, ali meni nema nista draze od pobjede protiv njih. Pogotovo zato sto mi najbolji prijatelj navija bas za te smradove. Prijavi
15. septembar 2014.12 god. comment_187602 Junajted drugi zavrsava ovu sezonu,ostali su totalno bezopasni. Arsenal i Liverpul u kanalu. Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187875 Sportklub malo jebe navijače Uniteda.. :D http://www.sportklub.rs/samo-predlazemo-sta-sve-mogu-da-rade-navijaci-mancestera-dok-ostali-gledaju-ligu-sampiona Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187879 Podatak koji govori koliko su igrači Arsenala sve ukupno odsustvovali od leta 2013. godine je impozantan - radi se o ukupno 2650 dana, ili ako prevedete to u godine, više od sedam godina!U pitanju su samo prvotimci, a ako se računaju svi igrači, cifra premašuje brojku od 3000 dana odsustva zbog povreda. hahhahahahahahahahahhahahahahahahhahah Arseneeee bruko jedna Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187883 Wenger kad se penzionise niko se vise nece sjecati njega kao nekog dobrog trenera. Sam je kriv za to. Trebao je jos prije 5-6 godina na mjesto sportskog direktora ili fino kravatica, odijelo pa na Sky kao konsultant. Ovako samo probija dno. Smarao o trosenju godinama, evo sad 2 godine zaredom trosi momacki a opet se blamira i opet ce na kraju sezone komentarisati druge jer ga sve ovo mnogo boli. Trenutno je na nivou Mancinija. Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187893 Wenger još sam sebe minira forsiranjem Ozila, pa taj momak se razvlači po terenu kao da je prije početka utakmice skinut sa infuzije. On nema reakciju, šta je sa njim meni nije jasno, u Realu je bio solidan ali sada #-o Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187899 Pisao sam podosta o tome u temi za Ligu prvaka, Wenger koristi Ozila na potpuno krivoj poziciji, ništa više. Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187919 Pisao sam podosta o tome u temi za Ligu prvaka, Wenger koristi Ozila na potpuno krivoj poziciji, ništa više. Nije tacno. Ozil ima potpunu slobodu, gledao sam ga igra i lijevo i desno i u sredi. To ce ti i heat-map potvrditi. Jednostavno, lik nije u formi. Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187935 Ozil je, kada je došao u Arsenal, pružao fantastične partije neko vrijeme. Čak je i svojim dolaskom dignuo neke suigrače. Sjećam se čak da sam izjavio da bi za Arsenal on mogao biti vrijedan 50 milja koliko su ga platili. Međutim, već duugo vremena igra kao totalna kurčina i ako tako nastavi, ispast će jebena flopčina. Dečko kao da nema pravi mentalitet. Nije da se žalim zbog toga. ;) Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187971 Nije tacno. Ozil ima potpunu slobodu, gledao sam ga igra i lijevo i desno i u sredi. To ce ti i heat-map potvrditi. Jednostavno, lik nije u formi. I nisi bas upravu. Eno pogledaj utakmicu s Borussijom pa vidi koliko je u sredini proveo. Kad već spominješ heat map, pazi ovo: Lijevo je prikazana kretnja Mkhitaryana, a desno Ozila. Ako ne vjeruješ meni, vjeruj svojim očima, pa se uvjeri gdje Ozil najviše vremena provodi, na kojem dijelu terena. Ovo će ti potvrditi svi navijači Arsenala, koji prate taj klub isto kao ti i ja Chelsea. Ozila Wenger koristi na krivoj poziciji, gura ga na krilo gdje je on praktički igrač manje za svoju ekipu. Nek Mourinho Fabregasa stavi na krilo recimo, šta misliš da bi igrao bolje od Ozila, misliš da bi igrao i približno dobro kao što sad igra? Ja ti kažem da ne bi. Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187975 Nek Mourinho Fabregasa stavi na krilo recimo, šta misliš da bi igrao bolje od Ozila, misliš da bi igrao i približno dobro kao što sad igra? Ja ti kažem da ne bi. Zato je Mourinho tata , on nece staviti Fabregasa na krilo :D Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187979 Mrsko mi sad palit komp a gledao sam i heat map protiv cini mi se citya gdje je bilo ga na svakoj strani al opet isti panj. Sigurno je da pruza losije partije na krilu al realno ni u sredi nije to to Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187993 http://www.youtube.com/watch?v=MZyH0ZveRTk Evo ti ga protiv Citya. 7 od 10 lopti koje je primio, primio je dok je bio uz aut liniju terena. Većinu utakmice je opet bio na krilu, i nije pokazao ništa. Kretao se po istim dijelovima terena kuda se kreće recimo i Hazard, samo što Hazard zna to igrati, a Ozil ne zna, nije taj tip igrača. Pred kraj je igrao više u sredini, i ono što je pokazao, uopće nije bilo loše, čak štoviše, par puta je uposlio suigrače, ali nisu zabili, no neke šanse je ipak stvorio. Ne kažem da je bog nogometa, nego da se ne može očekivati od njega da on, uzimajući u obzir kakav je tip igrača, vuče svoju momčad s krila. On treba cijelu utakmicu, a ne zadnjih 20 minuta, igrati u sredini, dirigirati igrom i hraniti suigrače loptama, a ne da on od njih dobiva lopte uz aut liniju. Krivac za njegove lošije igre je, po mom sudu, ali i po sudu bezbroj Arsenalovih navijača, nitko drugi no veliki stručnjak Arsene Wenger. Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188037 Wenger bi od masine Ronalda napravio krhkog igraca na desnom beku. Pao je u igri ali mu Profesor uopste ne pomaze sa guranjem na krilo. Prijavi
19. septembar 2014.12 god. Autor comment_188125 Pogledajte koji se novci vrte u Premu u odnosu na druge: http://www.mozzartsport.com/vesti/infografik-ma-kakav-inter-bolje-placa-kpr/85025 Prijavi
19. septembar 2014.12 god. comment_188155 telegraf piše da Arsenal prvi put posle 10 godina izdvaja više novca od Čelzija za plate Prijavi
20. septembar 2014.12 god. comment_188173 Da, oni izdvajaju oko 190m funti a nasi 176m. Strasno radi nasa uprava. Prvi koji daje najvise kesa za igrace je cuvar fudbala United. Prijavi
20. septembar 2014.12 god. comment_188201 Villa za 6 minuta 3 komada a protiv nas ce pljuvat krv samo da nam bodove otkinu mater im jebem. Arsenal nisu dobili od '98. kuci a i Unitedu redovno skidaju gace. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.