7. august 2014.12 god. Autor comment_183206 @reLo mislim da bi se Mou mogao provući i sa dva kupa, ali o tom po tom. Ostao nam je dužan svima. Prijavi
13. august 2014.12 god. comment_183626 Nakon što je dvaput podneo zahtev za transfer i izborio se za platu od 300k funti nedeljno, Runi je najzad dobio i kapitensku traku Junajteda. Prijavi
15. august 2014.12 god. comment_183777 Malo mi je sumnjiva ova situacija u Sitiju,kako sad svi potpisuju nove ugovoreAguero navodno sa 200 hiljada pao na 150 :-? jbt kako je to moguće da je pristao na manju platu i to ugovor na 5 godine,pa nije da ima 35 pa da mu nude slabiji ugovornaravno iz ugla FFP ovo je fantastičan posao Prijavi
15. august 2014.12 god. comment_183787 Ljudi koji vode City su strašno sposobni. Ovim smanjivanjem plata samo još dodatno pišaju po Uefi (vrlo elokventno) ali i po komšijama kod kojih jedan igrač kad god poželi više keša i veću ulogu u ekpi, ode kod trenera, izvadi ćunu i stavi je na sto. Prijavi
15. august 2014.12 god. comment_183855 Bi valjalo kad bi sutra Swansea iznenadio SCUM na Old Traffordu.. Barem bod nekako da im uzmu, da se popišaju Van Galu u usta u sred Manchestera :D Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183874 Bi valjalo kad bi sutra Swansea iznenadio SCUM na Old Traffordu.. Barem bod nekako da im uzmu, da se popišaju Van Galu u usta u sred Manchestera :D Ne bi valjalo :D Igro sam kec sa hendikepom :D Po meni Njukasl moze da iznenadi Siti i Kristal da izvuce protiv Arsenala neki remi. Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183886 Mata pratio Kija tako da je ovaj imao hektar prostora da slobodno šutne sa ivice 16. Mou budala što ga je prodao. Scum očajan u posjedu. Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183888 Odličan početak sezone za SCUM. Samo da ne bude: Rugala se ruga, da joj bude druga :D Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183889 I tako konjska glava na klupi Manche dobila po picki odmah u prvoj tekmi kod kuce. Al im opalise Velsani samarcinu i spustise ih na zemlju u sekundi. :DSvaka cast za Garya Monka. Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183890 Junajted izgubio svoju prvu evropsku utakmicu ove sezone protiv velškog Svonsija. Ovo je bila prva pobeda Svonsija u PL na Old Trafordu. Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183893 Van Gaal je ušao u utakmicu preofanzivno to se odma vidjelo. Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183894 Scum izgubio prvu tekmu na OT-u na otvaranju sezone još od 1972. Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183898 Ne znam ni koji se kurac Van Gal fatao ovog posla u Junajtedu . Nemaju golmana , nemaju odbranu , u sredini tanki ,osim Doktora Mate , u napadu imaju samo Runija i par kloceva kategorije Torres. Mora najmanje da dovede jos po jednog odlicnog igraca u odbrani,sredini i napadu. Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183899 Van Gal nastavio gde je Moyes stao, rusenje neslavnih rekorda :D neka,neka. Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183910 Ne znam ni koji se kurac Van Gal fatao ovog posla u Junajtedu . Nemaju golmana , nemaju odbranu , u sredini tanki ,osim Doktora Mate , u napadu imaju samo Runija i par kloceva kategorije Torres. Mora najmanje da dovede jos po jednog odlicnog igraca u odbrani,sredini i napadu. Nemaju samo odbranu. Tu su baš tanki. Ovo ostalo je skroz ok. Danas su igrali bez bočnih igrača (Young, Januzaj igrali na tim pozicijama i vidi se da ne znaju) tako da tek kad kompletni odigraju u 3-5-2 može se reći kakvi su u tom sistemu. Sreća njihova pa imaju najlakši raspored u prvih 5-6 kola. Da imaju Cityjev raspored vrlo vjerovatno bi im čmarovi krvarili. edit Drago mi zbog Monka što je danas iskontrolisao tekmu. Novi momenat u Swanseajevoj igri, dali loptu protivniku, kontrolisali sredinu i forsirali Utd na bok (gdje su najtanji) pa ih pritiskali. Igrač na boku ima ograničene pas opcije i mogućnosti i lakše je kontrolisati protivnika kad ga forsiraš na bok. Pametna igra. Kod Utd-a jedino što je danas funkcionisalo u 3-5-2 je igra bez lopte tj. ometanje organizacije napada gosta. To je onda bilo 5-2-3 gdje je prednja trojka pritiskala njihovog zadnjeg veznog i blokirala pas opcije ka bekovima. Postavljeni u srednjem bloku/presingu zgusnuto u razmaku od 20-25 metara. Mana ovakve postavke je utrčavanje brzih igrača iza odbrane i duge lopte koje im štoperi mogu slati u prostor iza odbrane jer su pošteđeni presinga. Bez obzira na to, dosta dobro su kočili organizaciju napada gostiju. Ali s loptom u nogama su bili očajni. Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183911 Arsenal se provukao protiv Palacea, koji je nedavno ostao bez Tonya Pulisa na klupi. Valjda nece Wengerovu druzinu sreca pratiti kao u mnogo navrata prosle sezone. Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183912 Arsenal se provukao protiv Palacea, koji je nedavno ostao bez Tonya Pulisa na klupi. Valjda nece Wengerovu druzinu sreca pratiti kao u mnogo navrata prosle sezone. Pratila ih je do onog paklenog rasporeda kada smo zapravo videli koliko su 'jaki' Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183913 Welcome to BPL Louis Van Gaal. :D A Arsenal krumperski po 100. put. -.- Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183914 Nema veze za Arsenal... Sve dok im dajemo po 6 komada, šta nas briga kako se provlače protiv drugih ekipa :D Prijavi
16. august 2014.12 god. comment_183916 Koliko je Profu prosle godine sralo samo, sve mu polazilo, bas sve i opet nije uzeo titulu. Prijavi
17. august 2014.12 god. comment_183932 Velika šteta za Barkleya. Po meni največi britanski talenat. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.