Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Nakon što je dvaput podneo zahtev za transfer i izborio se za platu od 300k funti nedeljno, Runi je najzad dobio i kapitensku traku Junajteda.

Niko nije iznad kluba!

Malo mi je sumnjiva ova situacija u Sitiju,kako sad svi potpisuju nove ugovore

Aguero navodno sa 200 hiljada pao na 150   :-? 

jbt kako je to moguće da je pristao na manju platu i to ugovor na 5 godine,pa nije da ima 35 pa da mu nude slabiji ugovor

naravno iz ugla FFP ovo je fantastičan posao

Ljudi koji vode City su strašno sposobni. Ovim smanjivanjem plata samo još dodatno pišaju po Uefi (vrlo elokventno) ali i po komšijama kod kojih jedan igrač kad god poželi više keša i veću ulogu u ekpi, ode kod trenera, izvadi ćunu i stavi je na sto.

Bi valjalo kad bi sutra Swansea iznenadio SCUM na Old Traffordu.. Barem bod nekako da im uzmu, da se popišaju Van Galu u usta u sred Manchestera :D

Ne bi valjalo :D Igro sam kec sa hendikepom :D Po meni Njukasl moze da iznenadi Siti i Kristal da izvuce protiv Arsenala neki remi.

Mata pratio Kija tako da je ovaj imao hektar prostora da slobodno šutne sa ivice 16. Mou budala što ga je prodao.

Scum očajan u posjedu.

I tako konjska glava na klupi Manche dobila po picki odmah u prvoj tekmi kod kuce. Al im opalise Velsani samarcinu i spustise ih na zemlju u sekundi. :D
Svaka cast za Garya Monka.

Junajted izgubio svoju prvu evropsku utakmicu ove sezone protiv velškog Svonsija. Ovo je bila prva pobeda Svonsija u PL  na Old Trafordu.

Scum izgubio prvu tekmu na OT-u na otvaranju sezone još od 1972. 

BvKGGqmIIAAeLfb.jpg

Ne znam ni koji se kurac Van Gal fatao ovog posla u Junajtedu . Nemaju golmana , nemaju odbranu , u sredini tanki ,osim Doktora Mate , u napadu imaju samo Runija i par kloceva kategorije Torres. Mora najmanje da dovede jos po jednog odlicnog igraca u odbrani,sredini i napadu.

Ne znam ni koji se kurac Van Gal fatao ovog posla u Junajtedu . Nemaju golmana , nemaju odbranu , u sredini tanki ,osim Doktora Mate , u napadu imaju samo Runija i par kloceva kategorije Torres. Mora najmanje da dovede jos po jednog odlicnog igraca u odbrani,sredini i napadu.

Nemaju samo odbranu. Tu su baš tanki. Ovo ostalo je skroz ok. Danas su igrali bez bočnih igrača (Young, Januzaj igrali na tim pozicijama i vidi se da ne znaju) tako da tek kad kompletni odigraju u 3-5-2 može se reći kakvi su u tom sistemu. Sreća njihova pa imaju najlakši raspored u prvih 5-6 kola. Da imaju Cityjev raspored vrlo vjerovatno bi im čmarovi krvarili.

edit

Drago mi zbog Monka što je danas iskontrolisao tekmu. Novi momenat u Swanseajevoj igri, dali loptu protivniku, kontrolisali sredinu i forsirali Utd na bok (gdje su najtanji) pa ih pritiskali. Igrač na boku ima ograničene pas opcije i mogućnosti i lakše je kontrolisati protivnika kad ga forsiraš na bok. Pametna igra. Kod Utd-a jedino što je danas funkcionisalo u 3-5-2 je igra bez lopte tj. ometanje organizacije napada gosta. To je onda bilo 5-2-3 gdje je prednja trojka pritiskala njihovog zadnjeg veznog i blokirala pas opcije ka bekovima. Postavljeni u srednjem bloku/presingu zgusnuto u razmaku od 20-25 metara. Mana ovakve postavke je utrčavanje brzih igrača iza odbrane i duge lopte koje im štoperi mogu slati u prostor iza odbrane jer su pošteđeni presinga. Bez obzira na to, dosta dobro su kočili organizaciju napada gostiju. Ali s loptom u nogama su bili očajni. 

Arsenal se provukao protiv Palacea, koji je nedavno ostao bez Tonya Pulisa na klupi. Valjda nece Wengerovu druzinu sreca pratiti kao u mnogo navrata prosle sezone.

Arsenal se provukao protiv Palacea, koji je nedavno ostao bez Tonya Pulisa na klupi. Valjda nece Wengerovu druzinu sreca pratiti kao u mnogo navrata prosle sezone.

Pratila ih je do onog paklenog rasporeda kada smo zapravo videli koliko su 'jaki'

Koliko je Profu prosle godine sralo samo, sve mu polazilo, bas sve i opet nije uzeo titulu. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.