5. august 2014.12 god. comment_183023 Zemo, misliš na srpski jezik.. Ja nisam htio odgovorit , doslo bi do rasprave a relo bi me ban :D Prijavi
5. august 2014.12 god. Autor comment_183043 Aj dosta više prestanite serendati. Evo nešto zanimljivo. Cityjev dvor. Trenutno najjači. Prijavi
5. august 2014.12 god. comment_183059 A koliko prosjecnih igraca, jedino se alexis izdvaja kao normalan igrac jebo te :D I eto Ramsey i Wilshere kada nisu u medicinskom dijelu kluba. Prijavi
5. august 2014.12 god. comment_183069 Molim Relu da otvori temu jezici. Dosadni ste za popizdit. Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183082 jos jedna legenda Mancester Junajteda odlucila je da se penzionise :( Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183098 http://mondo.rs/a716405/Sport/Fudbal/Penzionisala-se-legenda-Mancester-junajteda.html najaci naslov :D Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183110 Zemo, misliš na srpski jezik..Prvi bosanski rijecnik je napisao Muhamed Heavija Uskufija i dio tog rijecnika je sacuvan u muzeju u Svedskoj, nakon njega je Vuk Karadzic samo doradio i proslavio se. Inace Howard Web se oprostio od fudbala i nek mu je sa srecom. Uskoro ce i Cris Foy nadam se. Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183123 Sad relo da je pravi moderator uklonio bi ovaj komentar kao sto je i moj uklonio jer nema mjesta prica o jeziku na temi o PREMIERSHIPU , ali nema veze izgleda da pravila samo za mene vaze. Prijavi
6. august 2014.12 god. Autor comment_183127 Howard Webb kao što je već objavljeno na ovoj temi otišao u mirovinu. Legendo engleske nogometne arbirtraže, uživaj u penziji. Kralju! Najdraži sudac mi je bio. Pored Pedra Proence naravno. Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183129 Sad relo da je pravi moderator uklonio bi ovaj komentar kao sto je i moj uklonio jer nema mjesta prica o jeziku na temi o PREMIERSHIPU , ali nema veze izgleda da pravila samo za mene vaze. Pa vrati se par stranica unazad i pogledaj ko je prvi poceo pricati o jeziku. Howard Webb kao što je već objavljeno na ovoj temi otišao u mirovinu. Legendo engleske nogometne arbirtraže, uživaj u penziji. Kralju! Najdraži sudac mi je bio. Pored Pedra Proence naravno. Martin Atkinson je kralj. Prijavi
6. august 2014.12 god. Autor comment_183132 Poslije zadnja četiri SP-a ManU je osvajao Prem. Treba li nas biti strah ove statistike? Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183134 Ma bezopasan je junajted ove sezone, tek za dvije sezone ocekujem nesto od njih, kad se pojacaju jos malo. Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183141 Ove godine će biti opasni a za titulu bi se intenzivniej mogli boriti več sledeće sezone. Njima je sledeća sezona pod Van Galom ista kao naša prošla, turbulenta ali imaju šanse za velike trofeje i vjerujem da će biti bolji u velikim nego malim utakmicama. Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183143 Statistika je govorila da ce loserpool osvojiti titulu proslu sezonu... Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183144 Statistika je govorila da Chelsea ne gubi na Bridgeu pod Joseom. Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183146 Jebeš statistiku, da je to jedino na njihovoj strani bilo bi dobro, ali zaboravljamo da oni neće igrati LP, što znači odmorniji igrači, manja mogućnost ozljede i naravno novi trener ih je preporodio iako to nije bilo teško nakon prošle sezone Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183147 Jedno je sigurno - ako se ove sezone ne uzme jedan od dva trofeja Premiership/Liga prvaka, Mourinho je završio sa svojim poslom u Chelseaju. I to ne zato što bih ja to htio, već zato što Abramovič to neće istrpiti. Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183149 Uzeće trofej sigurno. Sam je rekao kada je došao ako ne bude trofeja da će otiči. Prijavi
7. august 2014.12 god. comment_183161 Ne znam kako vi sa sigurnošću možete tvrditi da uzimamo neki trofej jbt k'o da igramo protiv Granade , Mainza , Livorna i sličnih ekipa o.O Prijavi
7. august 2014.12 god. comment_183163 Ja vjerujem u Moua i ekipu, prošle godine su nam falila 2, ili 3 igrača a malo nam je falilo za domaću titulu . Sada imamo napadača i kreatroa igre u najboljim godinama umjesto Lampsa u 36-oj. Efikasnost u malim utakmica dolaskom Coste i Fabregasa će se popraviti i mislim da imamo velike šanse za titulu ako još tu dodamo ofanzivno i defanzivno sjajnog Luisa i igrače kao što su Schurrle i Willian koji su sazreli i adaptirali se na Prem dolazimo do zaključka da smo favoriti. City je prošle sezone osvoji ligu jedino zbog naših kikseva u malim utakmica i zbog Liverpoolove kriminalne odbrane, nisu bili impresivni osim broja golova. Jednostavno za razliku od prošle sezone imamo ekipu za titulu a i tu je Jose koji je specijalista za domaća prvenstva. Uređeno 7. august 2014.12 god., autor izmjene: chelseafan97 Prijavi
7. august 2014.12 god. comment_183198 Zanimljivo je bilo čitati kako se provaljujete o jezicima :D Inače i ja sam veoma optimističan pred sledeću sezonu i nadam se lijepom fudbalu od nas Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.