Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

pa ocel pravit party :D 

• 3 sedmice kasnije...

Potencijalni insajder, prvo kolo:

Aston Villa - Man Utd

Burnley - Newcastle

Chelsea - Everton

Hull - West Ham

Liverpool - Arsenal

Man City - Southampton

Tottenham - Leicester

Stoke - QPR

Sunderland - Crystal Palace

Swansea - West Brom

City najgori raspored, Utd najbolji. Al ubjedljivo najbolji

Mocno

• 3 sedmice kasnije...

Scum ce moci lagano na titulu naredne godine. A nece igrati LS, znaci vise odmora

A Chelsea ima ugovor na 10 godina, maksimalno 350 milona dobijaju, ne preko sigurno...

75 milijuna funti po sezoni će United dobivati. Znači 750 milijuna funti ukupno. 

• Autor

Pa znam, a Chelsea oko 35 po sezoni..

Chelsea po ugovoru s Adidasom ima pravo revidirati isti. Sad kad ManU dobije ovaj moćni ugovor, mi bi trebali zatražiti neke preinake, bar na 45 mil funti (50 mil eura) da zaokružimo po sezoni.

Vraga će nama Adidas dati veću lovu samo za to što je United dobio više od svog sponzora. Jači bi temelji trebali postojati za neku reviziju tog našeg ugovora. Recimo, osvajanje prvenstva dogodine.

United je jos uvijek veci brand od nas, ali dosta me cudi ova odluka adidasa poslije katastrofalne sezone tamo i cinjenice da Ferguson vise nije glavni. Vjerovatno samo preotimanje branda od Nikea ih je uvuklo u probleme, United je mozda izblefirao nesto i dobio ovakav deal.

Jbga, oni su gradili svoje ime u zadnjih 20-30 godina da bi postali to što su sad. Nisu u jednoj sezoni. Isto tako, ne mogu izgubiti taj svoj renome nakon jedne sezone, istina katastrofalne, ali opet samo jedne sezone. Prevelik su oni klub, koliko ih god mi mrzili, i morat će prošlu sezonu ponovit mnooooogo puta da bi pričali o nekom gubitku popularnosti u većoj količini, što bi im otežalo sklapanje ovakvih ugovora.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.