Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

LFC bez Lallane narednih 6 sedmica. 

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

ligamenti

Barkley potpisao novi ugovor s Evertonom. Nece mu skoditi jos rada sa Martinezom nikako. Naredne 2 godine su kljucne u njegovom razvoju, a bice redovan starter sto je najbitnije.

Sto mislite o Anderu Herreri?Gledao sam 2 pripremne utakmice MUFC-a i dosta mi se svidio naravno to su samo pripremne utakmice.Sta mislite kako ce se snaci i uklopiti u Premiershipu?
  • Autor

Ne mogu vam opisati koliko jedva čekam da počne Premiership uuuuf....

Chelsea

ManU

ManC

Arsenal

Liverpool

Everton

Tottenham

Newcastle

....plus uvijek zajebani mali klubovi koji naprave pomutnju velikanima.

Jooooj pa ovo će biti jedna predobra sezona, možda i najbolja od osnivanja lige 1993. godine!

Bez obzira na sve obaveze koje me čekaju, nadam se da ću pogledati najveći broj utakmica otkad pratim Prem.

, Vlasnici Manchester City već četiri kluba, a čuo sam da su oni htjeli da imaju pet svijetu. Njihova su Yokohama City, New York City i Melbourne City i čini sve to, Grad, klubovi će hraniti klub ili Manchester City. To će biti provedena na način da će se ove ostale četiri klubovi kupuju igrače i poslao kao kredit u Manchester City i građana, neće ispunjavati uvjete iz financijskog fair-playa. Nešto slično kao što su učinili s Lampard drugi dan.,

Tako postoje velike rupe u financijskom fair play ...

Govori pametno Venger

,,Газдите на Манчестер Сити веќе имаат четири клубови, а слушнав дека сакаат да имаат пет низ целиот Свет. Нивни се Јокохама Сити, Мелбурн Сити и Њујорк Сити и изгледа дека сите овие ,,Сити,, клубови ќе го хранат главниот клуб односно Манчестер Сити. Тоа ќе се одвива на тој начин што овие останатите четири клубови ќе купуваат играчи и ќе ги праќаат како на позајмица во Манчестер Сити и ,,граѓаните,, ќе ги задоволуваат условите од финансискиот фер плеј. Нешто слично како што направија со Лампард пред некој ден.,,

Значи има големи дупки и во овој финансиски ферплеј...

Govori pametno Venger

gazda man citia ima 4 kluba, a možda ima i pet ,širom sveta.. spominju se Jokohama Siti, Melburn Siti i Njujork SIti a izgleda da naziv "Siti" imaju zbog glavnog kluba odnosno Mančster Sitija. 
Stvari se odvijaju tako da ovi klubovi kupuju igrače i onda ih šalju na pozajmicu u Man City i tako se zaobilaze pravila Finans Fer Pleja.. To se desilo sa Lampardom pre neki dan.. Znači ovo se radi zbog Finansijskog fer pleja

eto to je neki grubi prevod.. :D 

Tezak je makedonski, ali nesto o finansijskom fair playu i cityu ? 

e jesi panj kad ne znas makedonski

Jebiga, znam ove ostale, ali makedonski, albanski nikako mi ne ide.

aj siptarski da ne znas , al makedonski moras da sakas :D 

Ja naprimer ovaj tekst citav sakam :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.