26. juli 2014.12 god. comment_182206 LFC bez Lallane narednih 6 sedmica. Što da nije slučajno i on nekog malo gricnuo :P Prijavi
29. juli 2014.12 god. comment_182439 Barkley potpisao novi ugovor s Evertonom. Nece mu skoditi jos rada sa Martinezom nikako. Naredne 2 godine su kljucne u njegovom razvoju, a bice redovan starter sto je najbitnije. Prijavi
30. juli 2014.12 god. Autor comment_182524 Nakon što je Liga BBVA odlučila da će sljedeće sezone koristiti sudački sprej priključio im se i Premiership! Prijavi
3. august 2014.12 god. comment_182863 Sto mislite o Anderu Herreri?Gledao sam 2 pripremne utakmice MUFC-a i dosta mi se svidio naravno to su samo pripremne utakmice.Sta mislite kako ce se snaci i uklopiti u Premiershipu? Prijavi
3. august 2014.12 god. comment_182869 Sto mislite o Anderu Herreri?Gledao sam 2 pripremne utakmice MUFC-a i dosta mi se svidio naravno to su samo pripremne utakmice.Sta mislite kako ce se snaci i uklopiti u Premiershipu? K'o Illaramendi u Realu ce se uklopiti :D Kakav on. Prijavi
4. august 2014.12 god. Autor comment_182934 Ne mogu vam opisati koliko jedva čekam da počne Premiership uuuuf.... Chelsea ManU ManC Arsenal Liverpool Everton Tottenham Newcastle ....plus uvijek zajebani mali klubovi koji naprave pomutnju velikanima. Jooooj pa ovo će biti jedna predobra sezona, možda i najbolja od osnivanja lige 1993. godine! Bez obzira na sve obaveze koje me čekaju, nadam se da ću pogledati najveći broj utakmica otkad pratim Prem. Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182937 Očekuje nas opaka sezona naravno jedva čekam, nadam se da ćemo dobro startovati.. Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182945 , Vlasnici Manchester City već četiri kluba, a čuo sam da su oni htjeli da imaju pet svijetu. Njihova su Yokohama City, New York City i Melbourne City i čini sve to, Grad, klubovi će hraniti klub ili Manchester City. To će biti provedena na način da će se ove ostale četiri klubovi kupuju igrače i poslao kao kredit u Manchester City i građana, neće ispunjavati uvjete iz financijskog fair-playa. Nešto slično kao što su učinili s Lampard drugi dan.,Tako postoje velike rupe u financijskom fair play ... Govori pametno Venger Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182946 Tezak je makedonski, ali nesto o finansijskom fair playu i cityu ? Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182947 ,,Газдите на МанчеÑтер Сити веќе имаат четири клубови, а Ñлушнав дека Ñакаат да имаат пет низ целиот Свет. Ðивни Ñе Јокохама Сити, Мелбурн Сити и Њујорк Сити и изгледа дека Ñите овие ,,Сити,, клубови ќе го хранат главниот клуб одноÑно МанчеÑтер Сити. Тоа ќе Ñе одвива на тој начин што овие оÑтанатите четири клубови ќе купуваат играчи и ќе ги праќаат како на позајмица во МанчеÑтер Сити и ,,граѓаните,, ќе ги задоволуваат уÑловите од финанÑиÑкиот фер плеј. Ðешто Ñлично како што направија Ñо Лампард пред некој ден.,, Значи има големи дупки и во овој финанÑиÑки ферплеј... Govori pametno Venger gazda man citia ima 4 kluba, a možda ima i pet ,širom sveta.. spominju se Jokohama Siti, Melburn Siti i Njujork SIti a izgleda da naziv "Siti" imaju zbog glavnog kluba odnosno Mančster Sitija. Stvari se odvijaju tako da ovi klubovi kupuju igrače i onda ih šalju na pozajmicu u Man City i tako se zaobilaze pravila Finans Fer Pleja.. To se desilo sa Lampardom pre neki dan.. Znači ovo se radi zbog Finansijskog fer pleja eto to je neki grubi prevod.. :D Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182955 Ma i ivanovic preserava, ne zna ni on makedonski :D Uglavnom ima sad ovo na svim portalima, on izabrao makedonski :D Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182958 Tezak je makedonski, ali nesto o finansijskom fair playu i cityu ? e jesi panj kad ne znas makedonski Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182960 e jesi panj kad ne znas makedonski Jebiga, znam ove ostale, ali makedonski, albanski nikako mi ne ide. Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182962 Jebiga, znam ove ostale, ali makedonski, albanski nikako mi ne ide. aj siptarski da ne znas , al makedonski moras da sakas :D Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182964 Ah znam kad mi neka saka kitu, ali jezik skroz malo :D Jedino ovo nasih rijeci sto ima razumijem, ali ima dosta nerazumljivih. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.