Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Bilo bi lipo kad bi redsi kiksali danas ili u nedilju pa da onda kontra citya možemo s guštom navijat za njih i približit se naslovu.. Siguran sam da ce city kiksat prije anfielda

HŽV

10152497_610238889053979_1937481799_n.jp

Predviđanja nekih stručnjaka...

Isti oni sto su govorili da ce Arsenal biti na korak od titule do zadnjeg kola.

City ce kiksati do kraja sigurno, nista nije gotovo. Ali mi moramo dobiti naredne 4 tekme dok je Cityju raspored tezak tako da u sam finis udjemo sa naguravanjem.

Uzjebala se štampa pa pišu o mogućoj zamjeni za Wengera. Novi ugovor da mu se da!

Ma očekuje nas ponovo uzbudljiv kraj sezone u PL, sve je moguće

Ocekuje nas titula Sitija . 

Nista nije gotovo dok se ne zavrsi poslednji mec 38. kola. 

Gledajuci City-eve rivale Liverpool se bori za titulu, Arsenal i Everton za mesto u LS, Sunderland, WBA, CP i WHU da opstanu u ligi. 

Nama takodje dolaze par timova sa slicnim mukama(opstanak), ali generalno gledano, pred Chelsea-jem je mnogo laksi zalogaj do kraja.

Liverpool moze biti presudna tacka sezone.

Nista nije gotovo dok se ne zavrsi poslednji mec 38. kola. 

Gledajuci City-eve rivale Liverpool se bori za titulu, Arsenal i Everton za mesto u LS, Sunderland, WBA, CP i WHU da opstanu u ligi. 

Tako je, a budi siguran da će se više namučiti protiv Sunderlanda, WBA-a i WHU-a nego Arsenala . Oni su specijalci za loše partije protiv najloših klubova lige. ( iako WBA to nije )

Liverpul je zadnji put izgubio u ligi 29.1.2013 od nas.. svaka im čast, ako ništa izborili su LP iduće sezone.

Da je umjesto Sunderlanda bila samo neka ozbiljnija ekipa, malo ozbiljnija, ovo bi bio X ko kuca. Raspali se nakon sto su primili gol, raspali. Ekipa koja primi 7 kola prije kraja 39 golova ne moze biti prvak.

Preostale utakmice:

Chelsea

Arsenal (H), Crystal Palace (A), Stoke (H), Swansea (A), Sunderland (H), Liverpool (A), Norwich (H), Cardiff (A)

Po meni uzimamo 20 bodova, odnosno nadam se da nećemo nigdje izgubiti, a računao sam 2 remija i to protiv Liverpoola i Arsenala iako to ne mora biti tako da ćemo dobit ove ostale, to smo se uvjerili sada protiv Aston VIlle. Sadašnjih 66 bodova + 20 bodova od predstojećih utakmica = 86 bodova

Manchester City

Fulham (H), Manchester United (A), Arsenal (A), Southampton (H), Liverpool (A), Sunderland (H), WBA (H), Crystal Palace (A), Everton (A), Aston Villa (H), West Ham (H)

Njima sam računao 27 bodova odnosno 2 remija, bez poraza, i to remije protiv Manchester Uniteda i Liverpoola. Iskreno teško će njima nešto Arsenal napravit čak i na Emiratesu. Kod kuće će sigurno sve dobit City, tamo jedino mi uzimamo bodove. Još jedno teško gostovanje će im bit Everton, ali ona dolazi na samom kraju i vjerujem da će tada City dati sve od sebe jer će tada biti ona prava izražena borba za prvaka i ta će im možda i odlučivati. Znači 60 + 27 = 87 bodova

Liverpool

Manchester United (A), Cardiff (A), Sunderland (H), Tottenham (H), West Ham (A), Manchster City (H), Norwich (A), Chelsea (H), Crystal Palace (A), Newcastle (H)

Njima sam računa 24 boda, odnosno 3 remija, 0 poraza. Remi protiv nas, Citya i Uniteda. Njihova je prednost što ''teške'' utakmice igraju kući osim Uniteda, ali nisu oni što su nekad bili. Ne vjerujem da im Tottenham može i bod iščupati, a kamoli sva 3. Ima tu par nezgodnih gostovanja, ali opet, teško će gubiti tu bodove uz onako raspoložen napad. Dakle 59 + 24 = 83 boda

Arsenal

Tottenham (A), Chelsea (A), Swansea (H), Manchester City (H), Everton (A), West Ham (H), Hull (A), Newcastle (H), WBA (H), Norwich (A)

Njima predviđam 20 bodova u preostalim utakmicama. Remi sa nama i Evertonom, a poraz od Manchester Citya. Mogli bi ih mi i dobit, ali gust nam je raspored i bez Ramiresa i Williana smo u toj utakmici, tako da bit će teško. Mislim da oni Cityu ne mogu ništa ni na Emiratesu. Vjerujem da će ove ''slabije'' utakmice lakoćom riješiti. 59 + 20 = 82 boda
*** Tu sam bio zaboravio stavit Tottenham prije nas, ali evo pobijedili su ih, tako da predviđam im do kraja još 20 bodova, a ukupno ne 79 već 82 boda

Dakle po mome ispadne da je Manchester City prvak, Chelsea 2., Liverpool 3., a Arsenal 4. Naravno ne mora bit tako, teško da oće bit baš tako, to je samo moje mišljenje, a u zadnje vrijeme me slabo ide kladionica i predviđanja. :D

• Autor

Da je umjesto Sunderlanda bila samo neka ozbiljnija ekipa, malo ozbiljnija, ovo bi bio X ko kuca. Raspali se nakon sto su primili gol, raspali. Ekipa koja primi 7 kola prije kraja 39 golova ne moze biti prvak.

Joooooj koji ti je ovo put da blatiš Liverpool bez ikakvog razloga. Ljudi su imali sreće u par utakmica, al imali smo i mi. Možeš li shvatiti da su oni u ovom trenutku, zapravo već neko vrijeme, engleska ekipa u najboljoj formi. Melju sve pred sobom i igraju lijepo za oko. Dobro, to ne znači da kad se opet susretnemo nećemo ih poderati - hoćemo. Bolji smo u tim međusobnim duelima, to je činjenica. Ali oni su po meni u ligi pokazali ove sezone više od nas, iako imaju bod manje na tablici. AKO je suđeno da mi ne budemo prvaci, neka budu oni. Bar zbog legende Gerrarda, samo da ne bude šugavi City. Ali ja vjerujem u nas i naše osvajanje, pa ne mogu da shvatim ovoliki pesimizam pojedinaca.

Evo golovi za Liverpoolove utakmice večeras, strašan gol Sturridgea.

https://www.youtube.com/watch?v=3F6eIVZ97Bo

Nemo' da se cimas. Samo konstatujem da bi bilo iznenadjenje uzeti titulu sa ovako losom odbranom. Primaju prelako golove.

Njima su spicevi dali 57% golova. MI bez spica prvi na tabeli. Ne znam kako to mi nismo opravdali ocekivanja. Mi smo ih i nadmasili.

David-Moyes-banner-Manche-006.jpg

Oni su vjerni, oni su odani, oni su strpljivi, oni su drugaciji, oni su posebni. Oni su Unitedovi navijaci!

Villa skin'la gaće, opet. Mata zabio i sad će krenuti žutilo vašljivo s naslovima "Mou će se kajati" a Mojzi će reći kako je ova pobjeda kamen temeljac i kako će na ovome graditi nešto veliko. Dok ne popuše već naredno kolo ili ono tamo.

A sad adiooo ,a sad adio i ko zna kad  i ko zna gdje .Sad jedino da se nadamo da u Pelegriniju i Rodzersu proradi neki Murinjov hormon pa da pocnu igrat na iks  svaki mec  i tako mi dodjemo do titule .

Za nas ludake koji jos imaju tracak nade:

-Sve nase pobede do kraja, ukljucujuci Liverpul u gostima
-Siti da izgubi na Enfildu i odigra nereseno protiv Evertona u gostima.

Da nam sanse nisu velike - nisu, da postoje - postoje.

Ma nije ovo šampionska igra ni šampionski pristup..

Jbt kad se sjetim kako smo 2010. šamarali sve redom do titule,ekipe tipa C.Palace smo riješavali za 30 minuta.

Mrzim situacije kada zavisimo od drugih...

Ako se secate jednom sam govorio da ce nas kostati sto nikog nismo nakantali,nego smo odigrali bojazljivo. Evo upravo se to dogodilo,u najgorem trenutku. 

Necu da se zanimam i zamaram sada sabiranjem,mnozenjem,deljenjem nasih pobeda i narednih utakmica,sanse i dalje postoje,ali su smesne,imali smo sve u svojim rukama,a najvise mi je krivo sto smo tukli sve redom od velikih,ispusili na malim utakmicama,onako luzerski. Da smo izgubili od Liverpula direktno titulu,rekao bi bolji su,ali od ovih pajvana da izgubis titulu je smesno. 

Nisam odgledao nasu utakmicu,nemam ni volje. Videcemo sta ce se izdesavati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.