Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Da ponovim još jednom, Chelsea je imao seriju 11-3-0, Liverpool ima 11-2-0 (uz 8 vezanih pobeda), City je imao 11-0-0. Seriju City-ja je prekinuo Chelsea, serija Liverpool-a je počela posle poraza od Chelsea-ja.

Nema šanse da Liverpool ostvari sve pobede do kraja, i ako će već gubiti bodove treba da se molimo da to bude u nedelju protiv WH (može i remi) ili protiv Chelsea-ja u 36. kolu. Ako City pobedi Liverpool, možemo da pišemo o prelaznom roku.

Bilo bi lepo (mada je pitanje koliko je to realno) da Liverpool pobedi i WH i City i Norwich a onda u 36. kolu izgubi od Chelsea-ja. To bi značilo da je serija Liverpool-a počela posle poraza od Chelsea-ja i da je Chelsea prekinuo tu seriju, a istovremeno i to da su oba konkurenta savladana i kući i u gostima. Nekome bi možda tek tada teško palo što nije osvojena titula, ali meni bi to bila dovoljna satisfakcija za ''neuspešnu'' (jer još ne znamo da li će biti ) sezonu.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

City - Southampton

U poslednjih 10 EPL utakmica, 5 pobeda Southampton-a, 2 remija i 3 pobede City-ja. Poslednja 2 meča na Etihadu dobio je City. Prošle sezone 3-2 na otvaranju za City (posle 1-2), Southampton slavio kao domaćin 3-1, ove sezone 1-1. Džeko 2 gola na 3 utakmice protiv gostiju, Lambert ima jednu asistenciju manje od Suareza, Rodriguez 5 golova na poslednje 4 utakmice, Lallana i Shaw u odličnoj formi, sve govori da ćemo gledati odličan meč. Treba li podsećati da je Liverpool jedini poraz kao domaćin doživeo od Southampton-a ?

Očekujemo kiks inženjerovog tima. :sal:

Još će nabiti i gol razliku.

sautempton napravio jedan od najdebilnijh penala koje sam ikada video,neznam ko je baja al saranio bi ga posle toga,posle im olako svirali penal za to izjednačenje

rezultat ne oslikava pravo stanje stvari,imao je sautempton inicijativu i par dobrih prilika ali su ih sudijske greše uništile posle toga nisu imali snagu da se vrate u utakmicu

mislim da je x bio najrealnije al jbg,siti uzima još jedanput ceo plen prelako i to uz malu pomoć sudija 

ps: ako je onaj dzeko "kloc",ja neznam šta je onda tores

Ovaj Njukasl opet gubi kod kuce od neke iole ozbiljnije ekipe...Dajte mi i za njih onu tabelu kao za Totenhem pa da se ubijem odmah... Jel su oni uzeli kod kuce bar bod Sitiju, Liverpulu, Evertonu, Arsenalu i sad Mancesteru?
A sta tek reci o Aston Vili koja puca kod kuce od Fulama.

Samo da se kaže: Leicester City novi premijerligaš.

Hocemo li doziveti da se najvece cudo u istoriji svetskog fudbala ikada vrati u PL...Stalno nesto na ivici plejofa, stalno su tu negde i nikako da se vrate...

He is one of the top goalies and unless someone is going to spend £100million on him – and keepers do not get bought for that money – I don’t think he will leave.

Hugo Lloris: Won't be leaving Tottenham for less than £100m, says Tim Sherwood 

jao izjave

Gledam Kolarova kakav centaršut ima,strašno,ove godine u svim takmičenjima čini mi se 9 asistencija što je prilično dobra statistika za jednog beka i to nije ni mnogo igrao,čak 10 puta dobio priliku sa klupe

to je nešto sa čime Čelzi ne raspolaže trenutno,ne mislim na Kolarova nego uopšte,naši bekovi su praktično neupotrebljivi u tom pravcu ove sezone  iako su defanzivno fantastični,to ne sporim

dok je dave igrao uz desnu aut liniju pala je i koja asistencija,medjutima kako ga je Murinjo prebacio na levu stranu praktično je postao neupotrebljiv u napadu,osim onog gola protiv arsenala,imao je i taj prodor protiv CP koji nažalost nemac nije pretvorio u go

s obzirom na to da postoji mogućnost da se klub pojača na toj poziciji trebalo bi uzeti u obzir i taj segment igre

šou je u tom pogledu jako dobar ali pitanje je da li je uopšte moguće realizovati taj transfer,povezuju nas još i sa Rodrigezom iz Volsburga i nekolicinom drugih igrača

Ne boli glava od kvalitetnih igraca na klupi.

Ubacaji nam ove godine i ne trebaju kad nemamo ih kome ubacivati. Slejdece sezone shaw lijevo i imamo ubacaje sa lijeve strane a ako Azpi bude igrao desno moze se ocekivati i kakav ubacaj i s te strane

Arsenal na kolenima, Lukaku sjajno za 2:0. Eh, kad bi mogli i Siti da sruse. U svakom slucaju, bravo za Everton i Martineza koji je uz Rodžersa obležio sezonu.

Valjalo bi da Everton nastavi ovako do kraja sezone,zasluzili su da igraju ligu sampiona ovi momci .Sjajan tim ,bore se kao lavovi .Imaju doktora za trenera .Ako bog da i Siti da karaju :D Inace valjalo bi da taj mec odlucuje o tituli i da Lukaku karne SIti i donese nam trofej :D 

pV12G.jpg

Still funny

• Autor

Trenutno stanje na tablici Prema.

jtDreAx.jpg

Još da hoće Liverpool kiksati danas. Pa koliko mi je krivo zbog ova naša dva poraza to je čudo jedno. Ali kad mi je god muka od toga, pogledam gdje se Arsenal nalazi i vidim da će Everton uz pobjedu u zaostaloj utakmici gurnuti topnike u Europa ligu :p

A Everton sa tom eventualnom pobedom ima samo 6 bodova manje od nas. Koliko Martinez radi fantastičan posao, videćemo da li će tako biti i sledeće sezone.

Sad West Ham da prevaspita Liverpul i onda do kraja sezone da se nadamo kiksevima Sitija :D 

• Autor

A Everton sa tom eventualnom pobedom ima samo 6 bodova manje od nas. Koliko Martinez radi fantastičan posao, videćemo da li će tako biti i sledeće sezone.

Tajna uspjeha ove sezone se krije naravno u treneru Martinezu, ali ne samo u njemu. Dio zasluge ide i menadžmentu kluba koja je prošlo ljeto sjajno poslovalo, pogotovo što se posudbi tiče. Deleuef iz Barcelone i Lukaku iz Chelseaja. Ukoliko zadrže ovu ekipu, ja sam uvjeren da će iduće sezone biti još jači.

Everton je nanizao zadnjih 6 utakmica svih 6 pobjeda, što nikada nisu uspjeli s Moyesom. U zadnje 3 utakmice postigli su 3 ili više golova.

Deulofeua ce Barcelona sigurno uzeti nazad sad kad su popusili suspenziju. Barry i Lukaku prvotimci, njihov gubitak ce ih kostati. A tu je i Barkley pod upitnikom. Vidjecemo koga ce Martinez kupiti. Bilo bi mu do jaja kad bi zadrzao bekove Baines-Coleman. Ja bih Colemana odmah kupio. Momak je jak ko Ivanovic al je tehnicki duplo jaci.

Vodi Liverpul posle penala sa 1:0. Cist penal, ruka.
1:1 odmah, kakav cudan gol.
Uh, kako je pokraden Liverpul, cist faul Kerola nad golmanom, mada je po meni bilo tesko videti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.