15. mart 2014.12 god. comment_167374 Danas bi mogao biti veliki dan za nas ali mogao bi i biti užasan sve zavisi kako ćemo se mi i City snaći. Nadam se da će Hull odigrati utakmicu sezone ali ipak mislim da City dobija danas.. Prijavi
15. mart 2014.12 god. comment_167378 Mislin da ce opcenito ovaj vikend ic nama u korist jer realno tribali bi osvojit više bodova od arsenala i liverpoola .... A to bi onda bilo 5 ili više razlike u slučaju da arsenal dobije zaostaluSent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
15. mart 2014.12 god. comment_167382 Priča se da RVP nije zadovoljan u Junajtedu u poslednje vreme pa će mu ponuditi novi ugovor. Tako to rade velikani. Prijavi
15. mart 2014.12 god. comment_167390 Ako Arsenal izgubi od kokoški onda su stvarno retardirani i ne zaslužuju ni top 4, kokoške igraju za kurac, nikakvi su, ako izvuku x na domaćem terenu nek se nabiju nogom u guzicu... City će ovo dobit 100%, jedino to im je ostalo, moraju ovu dobit i mislim da će se tu iskalit i da će to bit 3:0 ili čak i više.. Jedino bi mogli malo Liverpoolu pobjeć jer bi tu United mogao dobiti, ipak je to derbi i igraju na domaćem terenu Prijavi
15. mart 2014.12 god. comment_167392 Ramsey out for 2 more weeks! :lol: Imam takav filing da kad se vrati da ce biti hamelj kao prosle sezone :D Prijavi
15. mart 2014.12 god. comment_167401 Kakva golcina Silve, Siti vodi 1:0, jos pola sata, mozda bi ovde mogli da kiksnu, imaju igraca manje...Mada ne verujem... Prijavi
15. mart 2014.12 god. comment_167402 Zavrsit ce 0-2 ovi su smiješni....ovako očito ni lokomotiva dinamu ne pušta.... Sramota Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
15. mart 2014.12 god. comment_167453 Preostale utakmice:Chelsea Arsenal (H), Crystal Palace (A), Stoke (H), Swansea (A), Sunderland (H), Liverpool (A), Norwich (H), Cardiff (A) Po meni uzimamo 20 bodova, odnosno nadam se da nećemo nigdje izgubiti, a računao sam 2 remija i to protiv Liverpoola i Arsenala iako to ne mora biti tako da ćemo dobit ove ostale, to smo se uvjerili sada protiv Aston VIlle. Sadašnjih 66 bodova + 20 bodova od predstojećih utakmica = 86 bodovaManchester City Fulham (H), Manchester United (A), Arsenal (A), Southampton (H), Liverpool (A), Sunderland (H), WBA (H), Crystal Palace (A), Everton (A), Aston Villa (H), West Ham (H) Njima sam računao 27 bodova odnosno 2 remija, bez poraza, i to remije protiv Manchester Uniteda i Liverpoola. Iskreno teško će njima nešto Arsenal napravit čak i na Emiratesu. Kod kuće će sigurno sve dobit City, tamo jedino mi uzimamo bodove. Još jedno teško gostovanje će im bit Everton, ali ona dolazi na samom kraju i vjerujem da će tada City dati sve od sebe jer će tada biti ona prava izražena borba za prvaka i ta će im možda i odlučivati. Znači 60 + 27 = 87 bodovaLiverpool Manchester United (A), Cardiff (A), Sunderland (H), Tottenham (H), West Ham (A), Manchster City (H), Norwich (A), Chelsea (H), Crystal Palace (A), Newcastle (H) Njima sam računa 24 boda, odnosno 3 remija, 0 poraza. Remi protiv nas, Citya i Uniteda. Njihova je prednost što ''teške'' utakmice igraju kući osim Uniteda, ali nisu oni što su nekad bili. Ne vjerujem da im Tottenham može i bod iščupati, a kamoli sva 3. Ima tu par nezgodnih gostovanja, ali opet, teško će gubiti tu bodove uz onako raspoložen napad. Dakle 59 + 24 = 83 bodaArsenal Chelsea (A), Swansea (H), Manchester City (H), Everton (A), West Ham (H), Hull (A), Newcastle (H), WBA (H), Norwich (A) Njima predviđam 20 bodova u preostalim utakmicama. Remi sa nama i Evertonom, a poraz od Manchester Citya. Mogli bi ih mi i dobit, ali gust nam je raspored i bez Ramiresa i Williana smo u toj utakmici, tako da bit će teško. Mislim da oni Cityu ne mogu ništa ni na Emiratesu. Vjerujem da će ove ''slabije'' utakmice lakoćom riješiti. 59 + 20 = 79 bodova Dakle po mome ispadne da je Manchester City prvak, Chelsea 2., Liverpool 3., a Arsenal 4. Naravno ne mora bit tako, teško da oće bit baš tako, to je samo moje mišljenje, a u zadnje vrijeme me slabo ide kladionica i predviđanja. :D Prijavi
15. mart 2014.12 god. comment_167457 [quote name="El_Nino" post="167453" timestamp="1394916305"] Preostale utakmice: [size=4][b][color=#0000ff]Chelsea[/color][/b][/size] Arsenal (H), Crystal Palace (A), Stoke (H), Swansea (A), Sunderland (H), Liverpool (A), Norwich (H), Cardiff (A) Po meni uzimamo 20 bodova, odnosno nadam se da nećemo nigdje izgubiti, a računao sam 2 remija i to protiv Liverpoola i Arsenala iako to ne mora biti tako da ćemo dobit ove ostale, to smo se uvjerili sada protiv Aston VIlle. Sadašnjih 66 bodova + 20 bodova od predstojećih utakmica = [b]86 bodova[/b] [color=#00ffff][b]Manchester City[/b][/color] Fulham (H), Manchester United (A), Arsenal (A), Southampton (H), Liverpool (A), Sunderland (H), WBA (H), Crystal Palace (A), Everton (A), Aston Villa (H), West Ham (H) Njima sam računao 27 bodova odnosno 2 remija, bez poraza, i to remije protiv Manchester Uniteda i Liverpoola. Iskreno teško će njima nešto Arsenal napravit čak i na Emiratesu. Kod kuće će sigurno sve dobit City, tamo jedino mi uzimamo bodove. Još jedno teško gostovanje će im bit Everton, ali ona dolazi na samom kraju i vjerujem da će tada City dati sve od sebe jer će tada biti ona prava izražena borba za prvaka i ta će im možda i odlučivati. Znači 60 + 27 = [b]87 bodova[/b] [b][color=#b22222]Liverpool[/color][/b] Manchester United (A), Cardiff (A), Sunderland (H), Tottenham (H), West Ham (A), Manchster City (H), Norwich (A), Chelsea (H), Crystal Palace (A), Newcastle (H) Njima sam računa 24 boda, odnosno 3 remija, 0 poraza. Remi protiv nas, Citya i Uniteda. Njihova je prednost što ''teške'' utakmice igraju kući osim Uniteda, ali nisu oni što su nekad bili. Ne vjerujem da im Tottenham može i bod iščupati, a kamoli sva 3. Ima tu par nezgodnih gostovanja, ali opet, teško će gubiti tu bodove uz onako raspoložen napad. Dakle 59 + 24 = [b]83 boda [color=#ff0000]Arsenal[/color][/b] Chelsea (A), Swansea (H), Manchester City (H), Everton (A), West Ham (H), Hull (A), Newcastle (H), WBA (H), Norwich (A) Njima predviđam 20 bodova u preostalim utakmicama. Remi sa nama i Evertonom, a poraz od Manchester Citya. Mogli bi ih mi i dobit, ali gust nam je raspored i bez Ramiresa i Williana smo u toj utakmici, tako da bit će teško. Mislim da oni Cityu ne mogu ništa ni na Emiratesu. Vjerujem da će ove ''slabije'' utakmice lakoćom riješiti. 59 + 20 = [b]79 bodova[/b] Dakle po mome ispadne da je Manchester City prvak, Chelsea 2., Liverpool 3., a Arsenal 4. Naravno ne mora bit tako, teško da oće bit baš tako, to je samo moje mišljenje, a u zadnje vrijeme me slabo ide kladionica i predviđanja. :D[/quote]lipo si sve to sastavija ali mislin da ce city prosut vise od 4 boda u to sam sto posto siguran... A mi cemo tu negdi ili 3 ili 4 po meni Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
15. mart 2014.12 god. comment_167459 Svaka cast na trudu druze, ali uzalud si akao tastaturu. Nemoguce je i zaludan posao je predvidjati rezultate u ovakvoj ligi, nigde i nista nije sigurno. Sto se tice Sitija, kao jednog od glavnih konkurenata, za pocetak je vazno da protiv Junajteda i Arsenala ne uzmu vise od 2 boda. Za Liverpul i Arsenal ce biti malo jasnija situacija nakon 2 sutrasnja derbija. Uglavnom, ceka nas ludnica i kidanje zivaca. Ja verujem u pozitivan ishod, pogotovo nakon pobede nase nad Sitijem. Prijavi
15. mart 2014.12 god. comment_167463 Ma znam ja da je nemoguce predvidjeti rezultate pogotovo u ovoj ligi, ali poslije svakog kola ću samo bojati protivnike (zeleno-pobjeda, žuto-neriješeno i crvena-poraz). Bit će nam lakše svima pratit šta i kako do kraja, a onda sam usput stavio i moje nekako viđenje lige do kraja, ali kažem, nemoguće je predvidjeti, ko kaže da se Suarez neće ozljediti već sutra, a bez njega Liverpool ne može, ko kaže da neko neće dobit crveni ili da će nekom biti dosuđena 3 nepostojeća penala... Nemoguće predvidjeti.. Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167524 Ma jebeš kaukulacije i predviđanja sjebali smo se ovim porazom i to je to... Treba pokušati vratiti se na pobijednički put protiv Arsenala i onda ići utakmicu po utakmicu pa šta bude. Sljedeća tri kola igramo sa Arsenalom(H),Palaceom(A) i Stokeom i tu MORAMO uzet 9 bodova. Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167531 City ide Arsenalu, Liverpoolu i Unitedu. Postoje šanse da prospu 4 boda, koliko je teoretski potrebno za nas. Međutim, opet kažem da ni mi nećemo dobiti sve do kraja tako da trebamo jedino na svoje utakmice obratiti pažnju. S druge strane, danas nam trebaju United i Spudsi da odrade posao. Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167532 Sumnjam da ce city kiksat vise od 2 utakmice a nama ce trebat vise ukoliko ne dobijemo sve do krajaSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167553 E da je nama ovakvo sudjenje di bi nam kraj bija... Dva od tri nepostojećaSent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167554 Kako su jadni navijači Scum Uniteda! Sada proklinju Clattenburga i psuju mu sve živo a još lani su imali ovaj transparent: Eto vam vaš leader i legenda, šuge šugave!!! Dabogda se raspali, to im od srca želim, cigani! Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167555 Kako su jadni navijači Scum Uniteda! Sada proklinju Clattenburga i psuju mu sve živo a još lani su imali ovaj transparent: Eto vam vaš leader i legenda, šuge šugave!!! Dabogda se raspali, to im od srca želim, cigani!tako je Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167557 Liverpool ako dobije zaostalu utakmicu dolaze nam na -1 i vidjecemo šta će Arsenal danas napravit.. Svaki kiks se sada skupo plaća. Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167560 Igrati za titulu na Enfildu - neprocenjivo. Sad je jasno da je to meč naše istine. Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167561 Najgore je sto i luzerpul ima bolju gol razliku od nasSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167562 Arsenal vec vodi. Ako i oni dobiju, to je totalni ali totalni haos. Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167563 Bio je ovo fejšl po scumu. Šteta što nisu primili još komad iz ofsajda. Des' godina da ih kradu pa da se napravi balans, des' ! Nikad koristi od lešinara. Sve najgore. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.