7. mart 2014.12 god. comment_166673 Sve je to povezani krug, istina. Al pogledaj samo koliko njihovi igraci odsustvuju sa terena zbog nekih ne tako ozbiljnih povreda vec nekih osrednjih. Mnogo vise nego u drugim klubovima. Taj proces oporavka traje duze sto je svakako do medicinskog tima. A s druge strane kompletan trenerski tim sa Wengerom na celu snosi takodje odgovornost. Baš tako, kod nas kad se kaže da će 6 tjedana odsustovati netko, znači može se odma računati duplo, eto za Ramseya su rekli 6 tjedana, a koliko dugo ga nema, preko 2 mjeseca i bit će tek spreman aBd da mpže igrati poslije sledećeg vikenda i tako do sad je bilo milion puta kaže se 2 tjedna neke sasvim sitne povrede a ono se produži na 4-5 fujj. Ima medicinski tim prije svega tu veliku ulogu, evo jedan primjer šta sam čitao, dok je Ibrahimović bio u Milanu i dok je i kod njih bila pomutnja sa tim povredama, poslije neke utakmice se žalio na bolove, nakon pretraga mu rekli da će morati pauzirati 3 tjedna najmanje, a u tom periodu, da li odma sledeći vikend trebala igrati reprezentacija i kad je otišao u Švedsku još na pretrage tamo mu ljudi rekli da će moći igrati, ubrizgali mu neke inekcije i šta ja zna, tako sam bar čitao i da je lik odigrao normalno ccc Ali svakako ima tu i do trening režima, fitnes trenera, pa i prehrane i dosta drugih sitnica koje utječu na to... Suvišno je više na bilo šta trošiti riječi, velika je šteta da tako mladim igračima povrede sjebaju put da se razvijaju i postanu netko i nešto, ne govorim samo to jer je u pitanju Arsenal, nego općenito to ne volim čuti da je bilo koji igrač u pitanju, stvarno žalosno. Prijavi
7. mart 2014.12 god. Autor comment_166678 Najjače mi je kad se kaže "Arsenal nema sreće s ozljedama". Imate vi sreće nego pameti nemate. Nema tu pehova. Jednostavno vam neki đavo nije uredu ili s medicinskim timom ili s trenerskim osobljem. Ili su možda krivi i jedni i drugo. Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166868 Dovoljno je viditi kako su građeni Arsenalovi nogometaši i sve je jasno. Nijedan nema mišićnu masu, svi su neki sitni i lagani kako bi mogli brzo trčati, na snagu se ne daje važnost. City radi obratno i uz to daje značaj i brzini. Dakle sve je u treningu manje više. I Wengeru dakako Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166890 http://www.youtube.com/watch?v=Qj2xSQU1Avw&feature=youtu.be Pa jebo bi im majku majcinu poslije utakmice da sam Shinji. Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166943 Otvorio se Wengeru FA kup Dzeku da prodaju bez razmisljanja. Prijavi
10. mart 2014.12 god. comment_166993 Man Utd navodno potpisuje desetogodišnji ugovor sa Najkijem vredan 720 miliona evra! Jebeš Ligu šampiona. Prijavi
10. mart 2014.12 god. comment_167049 Za nas je bilo bolje da je City prošao Wigan jer bi im to donijelo još teži raspored do kraja sezone,ako ispadnu od Barcelone sve će snage moći usmjeriti na Premiership.. Prijavi
10. mart 2014.12 god. Autor comment_167073 Za nas je bilo bolje da je City prošao Wigan jer bi im to donijelo još teži raspored do kraja sezone,ako ispadnu od Barcelone sve će snage moći usmjeriti na Premiership.. I mi ćemo uskoro ispasti iz LP pa ćemo se i mi skroz moći posvetiti ligi, jer iz oba kupa smo već ispali ima neko vrijeme. Prijavi
11. mart 2014.12 god. comment_167091 I mi ćemo uskoro ispasti iz LP pa ćemo se i mi skroz moći posvetiti ligi, jer iz oba kupa smo već ispali ima neko vrijeme. Možda nam se to dogodi vec u ovoj fazi LP. Prijavi
11. mart 2014.12 god. comment_167098 I mi ćemo uskoro ispasti iz LP pa ćemo se i mi skroz moći posvetiti ligi, jer iz oba kupa smo već ispali ima neko vrijeme. Ako pod tim uskoro podrazumevas cetvrtfinale, pa i necemo imati mnogo utakmica kojima cemo se potpuno posvetiti - svega 6. Prijavi
12. mart 2014.12 god. comment_167172 AVB bi trebao biti novi trener Zenita. Ugovor na 4 godine. Prijavi
14. mart 2014.12 god. Autor comment_167323 Big Sam trener mjeseca, čestitamo. Mourinho bi mogao osvojiti Prem, a da nijednom ne bude trener mjeseca, što bi bio presedan. Prijavi
14. mart 2014.12 god. comment_167331 jbga, nije isto vodit ekipu kao što je West Ham koja se bori za opstanak i Chelsea . Sto se mene tiče Mou je ne mora nikada dobiti , svi znamo kakav je trener ..pametnom dosta . Prijavi
15. mart 2014.12 god. comment_167364 Ovaj Aguero opet povrijedjen. Nama ide u veliku korist takvo stanje. Jos kad se vrati treba mu da uhvati formu jer.. Vidjeli smo ga kakav je skoro bio Znaci nema ga protiv Uniteda a mozda je moguce i protiv Arsenala. Igrac koji je rjesavao ovakve tekme. Izaci ce ova sezona na dobro aBd!! Samo da nas luzerpul ne zajebe :lol: Prijavi
15. mart 2014.12 god. comment_167372 Bizimo danas redsima na 7.....Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.