Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Neverovatno kako se sve namestilo, odnosno namešta se Chelsea-ju, pitanje je samo hoće li znati/uspeti to da iskoriste.

Usudiću se da kažem kako i City i Liverpool imaju teži posao u sledećem kolu, a što je najvažnije Chelsea igra prvi u subotu. Na Bridge dolazi Sunderland koji će se već u sredu na Etihadu oprostiti od Premiershipa. Liverpool u nedelju gostuje Norwichu i ne bi trebali imati problema jer je sam Suarez pobedio Norwich u poslednja 2-3 meča, ali Norwich ima katastrofalan raspored i gde će tražiti bodove spasa ako ne na domaćem terenu ? Uzeli su bod City-ju na domaćem terenu, Liverpool nije oduševio na poslednjem gostovanju West Hamu pa imamo čemu da se nadamo. Norwich je došao u tešku situaciju porazom od Fulhama za vikend, to je jedan od razloga kako se sve namestilo a drugi je neočekivana pobeda Cardiffa na gostovanju Sotonu, zatim pobeda Liverpoola, pobeda Evertona teškom mukom (još uvek u igri za LŠ) i na kraju prva pobeda protiv Swansea-ja u EPL-u (na gostovanju).

Naravno, tu je i WBA koji ispusti 3-0 protiv Tottenhama (a pre toga na domaćem terenu i 3 boda protiv Cardiffa) i dovede se u tešku situaciju a gostuje u ponedeljak na Etihadu i mora da traži bod spasa kao i Norwich protiv Liverpoola. Tu je i povreda Yaye bez kojeg City nije ista ekipa, poraz Barcelone, pobeda Atletica čije šanse za titulu su opasno porasle pa neće moći (ne bi smeli) da se fokusiraju samo na LŠ, činjenica da i oni imaju težak meč (Valencia, takođe u gostima) između dvomeča LŠ, ova situacija oko Courtoisa, a malo je falilo i gubitak Coste za dvomeč ili bar prvi meč...

Nekako sam siguran da će na kraju sezone biti ''pukovnik ili pokojnik'', nadam se ovo prvo. Ili će Chelsea osvojiti oba trofeja ili neće nijedan. Ne verujem da će osvojiti LŠ a izgubiti EPL ili obrnuto... sve ili ništa

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Koje ce zajebancije propast ove sezone ako lpool i arsic odnesu trofeje

Da. Arsic vjerovatno uzima trofej, a za L'pool jos nije kasno da poslozi stvari onako kako treba

Ako pobjedimo L'poola da li idemo na 1. mjesto ili nam treba još 1 njihov kiks?

Treba nam kiks Citya do kraja da bi bili "zvanicno" prvo. Jer City moze onda ako sve pobjedi do kraja biti prvak. Tako da oni sigurno navijaju za nas na ANfieldu.

Liverpool se ne pita ako izgubi.

• Autor

Žena Liverpoolovog igrača Raheema Sterlinga - Shana Anne Rose. Lik ima 19 godina i troje djece. Jedno s njom, kćerkicu. I još dvoje djece s druge dvije žene. Sa Shanom se bio posvađao prošle godine. Ali evo izgleda da su se pomirili i da su opet zajedno. Ah, Terry Terry, de nagovori ovog dečka da dođe u nas da igra. A i ti ga umočiš u ovako nešto dobro. Ne znam za vas, meni je ova Shana sexy do bola.

article-2208284-15309FA7000005DC-206_634

A5KsRXMCIAAi3hh.jpg

BlCfkmHIAAAMOCW.jpg

BZTrxVeCcAAIm9y.jpg

Bk73dlWIEAABRgM.jpg

Shana-Ann-Rose-1.jpg

14_2013081010330346.jpg

BjrOw-8IQAAmwDt.jpg

Bi2tPt5IIAAF8lJ.jpg

BftwEl-IYAAqJx9.jpg

BiJqIcTIMAAVNJy.jpg

Cae prebaci ovo u temu "Mala je extra"

Čitam ozbiljne rasprave i kaukulacije o tituli Premiershipa i odjednom priča o Sterlingu njegovom ljubavnom životu i slike njegove žene ko da sam ušao na sajt nekog showbiz magazina.

Pa stvarno ne ide ovako dalje :D

BlLu6s9CEAAvF6o.jpg

Pazite sada ovo. Vidite da su ovdje Liverpoolove utakmice sve u crvenom, znači da će svaku izgubit. Naše su sve plave a to znači da pobjeđujemo svaku dok su Cityjeve svijetloplave što znači da će svaku ostat neriješeno. CHAMPIONS! 

Top 100 Premier League matches (10 puta Chelsea)

http://www.fourfourtwo.com/features/top-100-premier-league-matches-thrill-providers-city-dividers-and-title-deciders?page=0%2C0

Uefa Europa League places explained

http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/2013-14/apr/europa-league-qualifying-places-explained-140414.html

Ekipa koja osvoji 5. mesto ide u LE.

Ekipa koja osvoji 6. mesto ide u LE (jer je City osvojio Carling Cup i završiće u top 4)

Ako Arsenal osvoji FA Cup i završi u top 4 u LE ide Hull City.

Ako Arsenal osvoji FA Cup i ne završi u top 4 u LE ide ekipa koja osvoji 7. mesto u EPL (Tottenham, United).

• Autor

Koliki ste poznavatelj klubova iz Premiershipa? Da li poznajete boje njihovih dresova, heraldiku klubova, njihove simbole i nadimke? Sve sam to predstavio na 20 ikonica, po jedna za svaki klub. Pokažem ikonicu, a vi u 10 sec odgovarate koji je klub u pitanju. Do sada sam preko fb testirao tri naša forumaša i ostvarili su sljedeće rezultate

Chester - prepoznao 13 od 20

Rikki_Luiz - prepoznao 12 od 20

reLo - prepoznao 11 od 20

Koliko ste klikeraš, maher, poznavatelj Prema, možete li barem pogoditi 15 od 20. Pitanje je sada. Bezbroj je natjecatelja, 20 pitanja, 20 točnih odgovara i samo jedan VELEMAJSTOR. Tražimo ga i dalje. Javite mi se na fb da testiram i vas.

BlV9JX6CAAA6zT9.jpg

Sezona karijere

• Autor

Koliki ste poznavatelj klubova iz Premiershipa? Da li poznajete boje njihovih dresova, heraldiku klubova, njihove simbole i nadimke? Sve sam to predstavio na 20 ikonica, po jedna za svaki klub. Pokažem ikonicu, a vi u 10 sec odgovarate koji je klub u pitanju. Do sada sam preko fb testirao tri naša forumaša i ostvarili su sljedeće rezultate.

Koliko ste klikeraš, maher, poznavatelj Prema, možete li barem pogoditi 15 od 20. Pitanje je sada. Bezbroj je natjecatelja, 20 pitanja, 20 točnih odgovara i samo jedan VELEMAJSTOR. Tražimo ga i dalje. Javite mi se na fb da testiram i vas.

Lista je povećana sjajnik Kunom, slavljenikom. Svaka čast Kune

Kun_Aguer0 - prepoznao 19 od 20 

• Autor

Povećava se lista.

Kun_Aguer0 - prepoznao 19 od 20 

Bass - prepoznao 15 od 20

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.