Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ovaj start Gibsa bio isti kao juče Ramiresov a dobio samo žuti. Sagna za crveni ono

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Perutnina razbila Arsenal, evo 70. minut

kako smo usrali stvar od laganice ka tituli u teska govna smo upali :D i  Sunderland sad juri titulu . 

Preostale utakmice:

Chelsea

Arsenal (H), Crystal Palace (A), Stoke (H), Swansea (A), Sunderland (H), Liverpool (A), Norwich (H), Cardiff (A)

Po meni uzimamo 20 bodova, odnosno nadam se da nećemo nigdje izgubiti, a računao sam 2 remija i to protiv Liverpoola i Arsenala iako to ne mora biti tako da ćemo dobit ove ostale, to smo se uvjerili sada protiv Aston VIlle. Sadašnjih 66 bodova + 20 bodova od predstojećih utakmica = 86 bodova

Manchester City

Fulham (H), Manchester United (A), Arsenal (A), Southampton (H), Liverpool (A), Sunderland (H), WBA (H), Crystal Palace (A), Everton (A), Aston Villa (H), West Ham (H)

Njima sam računao 27 bodova odnosno 2 remija, bez poraza, i to remije protiv Manchester Uniteda i Liverpoola. Iskreno teško će njima nešto Arsenal napravit čak i na Emiratesu. Kod kuće će sigurno sve dobit City, tamo jedino mi uzimamo bodove. Još jedno teško gostovanje će im bit Everton, ali ona dolazi na samom kraju i vjerujem da će tada City dati sve od sebe jer će tada biti ona prava izražena borba za prvaka i ta će im možda i odlučivati. Znači 60 + 27 = 87 bodova

Liverpool

Manchester United (A), Cardiff (A), Sunderland (H), Tottenham (H), West Ham (A), Manchster City (H), Norwich (A), Chelsea (H), Crystal Palace (A), Newcastle (H)

Njima sam računa 24 boda, odnosno 3 remija, 0 poraza. Remi protiv nas, Citya i Uniteda. Njihova je prednost što ''teške'' utakmice igraju kući osim Uniteda, ali nisu oni što su nekad bili. Ne vjerujem da im Tottenham može i bod iščupati, a kamoli sva 3. Ima tu par nezgodnih gostovanja, ali opet, teško će gubiti tu bodove uz onako raspoložen napad. Dakle 59 + 24 = 83 boda

Arsenal

Tottenham (A), Chelsea (A), Swansea (H), Manchester City (H), Everton (A), West Ham (H), Hull (A), Newcastle (H), WBA (H), Norwich (A)

Njima predviđam 20 bodova u preostalim utakmicama. Remi sa nama i Evertonom, a poraz od Manchester Citya. Mogli bi ih mi i dobit, ali gust nam je raspored i bez Ramiresa i Williana smo u toj utakmici, tako da bit će teško. Mislim da oni Cityu ne mogu ništa ni na Emiratesu. Vjerujem da će ove ''slabije'' utakmice lakoćom riješiti. 59 + 20 = 82 boda
*** Tu sam bio zaboravio stavit Tottenham prije nas, ali evo pobijedili su ih, tako da predviđam im do kraja još 20 bodova, a ukupno ne 79 već 82 boda

Dakle po mome ispadne da je Manchester City prvak, Chelsea 2., Liverpool 3., a Arsenal 4. Naravno ne mora bit tako, teško da oće bit baš tako, to je samo moje mišljenje, a u zadnje vrijeme me slabo ide kladionica i predviđanja. :D

Liverpul danas igrao jebeno. Sada su se vec previse umesali u borbu za titulu,ali tu ih jos mi drzimo ispod nas,najveci problem je City,ali ima tezi raspored,mada utakmica za Unitedom nije jaka,ovi su u rasulu,mozda Arsenal kada bi im skinuo bodove,ali i tu su jaci. Nadamo se da ce skliznuti,u najgorem mogucemo trenutku smo kiksnuli i to je sada zeznuto za nas. Utakmica protiv Liverpula nam je biti ili ne biti,Mou voli velike utakmice,ali se ne radujem sto idemo tamo. Moracemo odigrati perfektno. 

Sturridge se sprao sa Unitedom.

a El nino kakve su ti ovo pederske boje oslijepih od njih :D 

de malo optimizma,imali smo kolko 17 utakmica bez poraza u takmičenju kao što je prem,kad tad nešto moras da useres,ne kažem da je sve to tako jednostavno,izgubljena utakmica protiv vile je posledica mnogo čega ali daleko od toga da smo gotovi

mislim i da je Murinjo malo pogrešio sa izborom igrača protiv vile al ajd,šta je tu je,ubile su nas i sudije,sve se skupilo u jednu utakmicu

treba lepo sesti,spustiti loptu i analizirati jedno po jedno

prvo što mene brine to je pad forme pojedinih igrača koju u poslednje vreme ništa korisno nisu uradili i to u prvom redu Oskar,Vilijan i Ramires,Luiz 

pazi sad pa to su sve brazilci,dal su se opustili,možda su oni u mislima već u negde tamo u Brazilu ali mnoge stvari mi ne štimaju,kako je krenula ona euforija oko svetskog prvenstva tako su i oni počeli da padaju

Ovo što si napisao za city je nemoguće čuj da u zadnjih 11 utakmica uhvate ovakvu formu i to nemaju ni jednu jedinu laganu utakmicu, ili je neko iz vrha ili je neki davljenik tako da nema šanse da se izvuku sa samo dva kiksa...

Kao što chiba rece šta samo kukate i dalje smo mi na vrhu i dalje smo glavni ostalo je sve kurac !

KTBFFH !!!

Ovo što si napisao za city je nemoguće čuj da u zadnjih 11 utakmica uhvate ovakvu formu i to nemaju ni jednu jedinu laganu utakmicu, ili je neko iz vrha ili je neki davljenik tako da nema šanse da se izvuku sa samo dva kiksa...

Kao što chiba rece šta samo kukate i dalje smo mi na vrhu i dalje smo glavni ostalo je sve kurac !

KTBFFH !!!

potpisujen sve a gore je netko napisa da je utd i rasulu to stoji ali derbi u kojem gradskom rivalu mozes oduzet titulu nema cijenu tako da .....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa šta ako je derbi, opet će pući kao kondom od Sitija. Neko se nada da će iščupati bod samo zato što je derbi, koliko je bodova Junajted ove sezone dobio u takvim utakmicama?

Pa šta ako je derbi, opet će pući kao kondom od Sitija. Neko se nada da će iščupati bod samo zato što je derbi, koliko je bodova Junajted ove sezone dobio u takvim utakmicama?

upravo zato sta je derbi? Jeli ti uopce pratis nogomet opcenito,? U kojem se derbiju rezultat zna unaprid?

U kojoj se utakmici zna rezultat unapred?

Ne računam nameštaljke.

to si ti napisa ne ja da ce ih razmontirat da nemaju šanse nikakve

To što je derbi ne povećava Junajtedove šanse da nešto uradi, poenta. #-o

jeli ti uopce vidiš šta pišeš?? Mi komentiramo da je u derbiju moguće sve ti tvrdis da nije i sad na kraju opet sam sebi skačeš usta nakon sta si napisa koji se rez unaprid zna osim ako nije namišten.. Čitaj malo između redaka

Da obrazložim:

U svakoj utakmici je sve moguće, to što je derbi ne znači da će nešto posebno bolje odigrati. Igrao je Junajted i juče derbi (i to najveći, protiv Liverula) pa su pukli kao zvečke, tako da ne treba očekivati da će izvući rezultat koji će nama ići na ruku. Gledam na ovo kao da igraju protiv Njukasla recimo. Možda kiksnu, ali ne očekujem to.

Da obrazložim:

U svakoj utakmici je sve moguće, to što je derbi ne znači da će nešto posebno bolje odigrati. 

Nikako se ne slažem.

Svako ko je imalo pimplao loptu, a da to nije ispred haustora sa rajom, znat će o čemu govorim.

Nikako se ne slažem.

Svako ko je imalo pimplao loptu, a da to nije ispred haustora sa rajom, znat će o čemu govorim.

točno to....

Moyes nece morati da ih motivise pred derbi sa Cityjem. Poginuce da ih dobiju. Mnogo ih boli ovo sto im komsije rade u derbijima, mnogo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.