6. april 2014.12 god. comment_170438 Deulofeua ce Barcelona sigurno uzeti nazad sad kad su popusili suspenziju. Barry i Lukaku prvotimci, njihov gubitak ce ih kostati. A tu je i Barkley pod upitnikom. Vidjecemo koga ce Martinez kupiti. Bilo bi mu do jaja kad bi zadrzao bekove Baines-Coleman. Ja bih Colemana odmah kupio. Momak je jak ko Ivanovic al je tehnicki duplo jaci.Barry ostaje skoro pa sigurno. Ako upadnu u LP bit ce im dosta lakse zadrzati svoje igrace(citaj barkley) a i privuci u klub. + ce biti love od ucesca. Delofeu ce ostat sugyrno ako se barca izvuce na sudu a i nije im potreban trenutno ofanzivan igrac. skripi golman i odbrana. Sent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
6. april 2014.12 god. Autor comment_170443 Al je trenerčina. Uvijek mi je drag bio. I prije nego je bio popularan, gotovio sam ga. Zrači nekom karizmom. Siguran sam da će napraviti veliku karijeru. Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170447 Jebem ti scousere i majku milu, kako pobijediše danas, puj. Moramo ih natamburati na Anfieldu ko pičke. Prijavi
6. april 2014.12 god. Autor comment_170448 Trenutno stanje na tablici Prema. Još da hoće Liverpool kiksati danas. Pa koliko mi je krivo zbog ova naša dva poraza to je čudo jedno. Ali kad mi je god muka od toga, pogledam gdje se Arsenal nalazi i vidim da će Everton uz pobjedu u zaostaloj utakmici gurnuti topnike u Europa ligu :P Nažalost nisu kiksali. Trenutno stanje. Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170467 Hughton otjeran konačno. Bojim se samo da nisu zakasnili s ovim potezom, s obzirom na pretežak raspored u zadnja 4 kola. Utakmica protiv Fulhama će biti krucijalna narednog vikenda. Treba vjerovati u opstanak, nadati se makar da će ostale 3 ekipe odigrati loše. http://www.canaries.co.uk/news/article/20140406-adams-hughton-norwich-city-manager-1471649.aspx Zamijenit će ga manager U-18 tima Neil Adams, bivši igrač Norwicha i Evertona. Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170469 ChelseaPreostale utakmice: Swansea (A), Sunderland (H), Liverpool (A), Norwich (H), Cardiff (A)Trenutno bodovno stanje: 72Broj odigranih utakmica: 33Manchester CityPreostale utakmice: Liverpool (A), Sunderland (H), WBA (H), Crystal Palace (A), Everton (A), Aston Villa (H), West Ham (H)Trenutno bodovno stanje: 70Broj odigranih utakmica: 31Liverpool Preostale utakmice: Manchster City (H), Norwich (A), Chelsea (H), Crystal Palace (A), Newcastle (H)Trenutno bodovno stanje: 74Broj odigranih utakmica: 33ArsenalPreostale utakmice: West Ham (H), Hull (A), Newcastle (H), WBA (H), Norwich (A) Trenutno bodovno stanje: 64Broj odigranih utakmica: 33 Prijavi
6. april 2014.12 god. Autor comment_170509 Nakon Arsenalovog poraza, dečko dobro reako. Isto se može primjeniti i na naše kad popuše oc A. Ville ili C. Palacea. Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170546 He is one of the top goalies and unless someone is going to spend £100million on him – and keepers do not get bought for that money – I don’t think he will leave. Hugo Lloris: Won't be leaving Tottenham for less than £100m, says Tim Sherwood jao izjave Gledam Kolarova kakav centaršut ima,strašno,ove godine u svim takmičenjima čini mi se 9 asistencija što je prilično dobra statistika za jednog beka i to nije ni mnogo igrao,čak 10 puta dobio priliku sa klupe to je nešto sa čime Čelzi ne raspolaže trenutno,ne mislim na Kolarova nego uopšte,naši bekovi su praktično neupotrebljivi u tom pravcu ove sezone iako su defanzivno fantastični,to ne sporim dok je dave igrao uz desnu aut liniju pala je i koja asistencija,medjutima kako ga je Murinjo prebacio na levu stranu praktično je postao neupotrebljiv u napadu,osim onog gola protiv arsenala,imao je i taj prodor protiv CP koji nažalost nemac nije pretvorio u go s obzirom na to da postoji mogućnost da se klub pojača na toj poziciji trebalo bi uzeti u obzir i taj segment igre šou je u tom pogledu jako dobar ali pitanje je da li je uopšte moguće realizovati taj transfer,povezuju nas još i sa Rodrigezom iz Volsburga i nekolicinom drugih igrača Bravo! Hteo sam da pišem o tome posle utakmica (Stoke, PSG) kad vidim da li će se nešto promeniti po tom pitanju, jer mora da se napada u utorak pa ga očekujem više na polovini protivnika. Njegova igra na levom beku ima i pozitivne i negativne strane. Pozitivno je to što je bolji u defanzivi od Colea i što je od kada je prebačen na tu poziciju (tj. standardan prvotimac) uz Hazarda i Cahilla najbolji igrač ove ekipe. Naravno, podrazumeva se da je veliki borac. Negativna strana je to što je ''neupotrebljiv u napadu'' i što Hazard nema pomoć po toj strani. Hazard nije bio toliko primetan u Parizu, jer je Jalletu pomagao Cavani koji je igrao desno krilo, a takođe nije imao ''pomoć'' od Cesara. To je samo jedna utakmica, a ima ih koliko hoćeš. Još bolje je što si naveo Kolarova kao primer. Ima 9-10 asistencija ove sezone, a ni Zabaleta nije loš u poređenju sa našim bekovima i takođe dosta vremena provodi na polovini protivnika. Ja se pored gola protiv Arsenala sećam i asistencije Cesara za Torresa protiv Galate u gostima, i to je to. Pošto levi bek sigurno dolazi, nadam se da će Mou sledeće sezone raditi ono što Pellegrini radi u City-ju. Kad ima teška gostovanja i želi da igra na bod igra mu Clishy, kad igra kući protiv slabijih ekipa ili derbi a ide na 3 boda igra mu Kolarov. Tako Mou može da koristi Cesara i kao levog i kao desnog beka u zavisnosti od toga šta želi, a kad je Cesar desni bek Bane može da igra kao CB, uvek ima opciju više. Levi bek je podjednako važna pozicija kao i napadač, odnosno pojačanje na toj poziciji je podjednako važno. Kreativac tu i tamo, verujem da je i ova sredina mogla da osvaja trofeje sa pravim napadačem. Ne znam koliko je realno da to bude Shaw jer je navodno Unitedov igrač, ali ako ne on onda svakako Baines, to je moja želja. Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170555 Najbolje bi bilo da tenka stavimo onda na levog beka,posto je slabiji u napadu od Aspia,a Aspia na desnog beka,da moze da dodje do izrazaja negova ofanziva,koja ne dolazi kada igra na levoj strani :D Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170613 Zna li itko zašto se sve utakmice idućeg kola igraju 7 minuta kasnije Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170621 Zna li itko zašto se sve utakmice idućeg kola igraju 7 minuta kasnije Ma zbog Hilsborougha, to je svake godine tako. Ne bih da griješim dušu, ali na vrh mi je glave ovih scousera..Dobro su im naši rekli 'always a victim, its never your fault'. U redu je obilježiti i to sve, ali brate mili ko da je to jedina nogometna tragedija ikad. Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170642 jedan je od rijetkih igrača koje sam baš želio da obuku chelseajev dres :D emanuel utrpaćukadoću adebayor ima svojih mušica naravski, ali ima i ono što ja cijenim izuzetno tako da sam uvijek za njega Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170663 Postoji šansa da Everton pobjedom nad Cityjem ovjeri titulu L'poolu recimo. Mišljenja su pola-pola. Dio navijača bi radije da izvise za LŠ samo da L'pool ne vidi titulu. Ako LFC ne uzme titulu, smućkajte nešto osvježavajuće, limunadu recimo i zaval'te se i čitajte prozivke na račun L'poola i njihovog nakota, biće kvalitetnog smijeha. Ne gine nam foto-finiš na kraju sezone. Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170682 Pa i ja se sada neckam da li da navijam za scousere ili da ih city zgnjeci na njihovom terenu.A da li Liverpool sad samo ako dobije svoje do kraja ne ovisi od citya?Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170683 Liverpool ako pobjedi sve do kraja - prvak je. City ako pobjedi sve do kraja - prvak je. Chelsea ako pobjedi sve do kraja a City prospe 5 bodova - prvak je. Arsenal.... oh wait. Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170686 Postoji šansa da Everton pobjedom nad Cityjem ovjeri titulu L'poolu recimo. Mišljenja su pola-pola. Dio navijača bi radije da izvise za LŠ samo da L'pool ne vidi titulu. Ako LFC ne uzme titulu, smućkajte nešto osvježavajuće, limunadu recimo i zaval'te se i čitajte prozivke na račun L'poola i njihovog nakota, biće kvalitetnog smijeha. Ne gine nam foto-finiš na kraju sezone. ti likovi kojima je draze da Liverpul ne osvoji titulu nego da oni igraju ligu sampiona nisu pravi navijaci Evertona ,vec su seronje obicne . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.