18. mart 2014.12 god. comment_167780 Ljudi suludo je govoriti da je derbi a posebno gradski derbi na istom nivou važnosti ili emocije kao i neke druge utakmice. Derbi utakmice su utakmice u kojima se postaje veliki igrač i upravo se u tim utakmicama pokazuje razlika između velikih igrača i onih ispod. To vam je isto kao kada dvojica komšija uređuju dvorište jer žele da njihovo dvorište bude ljepše nego kod komšije :D Prijavi
18. mart 2014.12 god. comment_167781 Moyes nece morati da ih motivise pred derbi sa Cityjem. Poginuce da ih dobiju. Mnogo ih boli ovo sto im komsije rade u derbijima, mnogo. Ali realno šanse su im jako male. Možda City i ne uzme sva 3, ali sigurno 1 bod uzima ;) Prijavi
18. mart 2014.12 god. comment_167797 Premier liga ne bi bila toliko velika, jaka, neizvesna i gledljiva da je sve izvesno, kao sto neki navode. Prijavi
20. mart 2014.12 god. comment_168045 Izgleda da Van Persie neće igrat protiv City zbog povrede.. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168378 Ja se pomalo bojim gostovanja na Anfieldu. Ove sezone Liverpool stvarno dobro igra derbije. Daleko je još ta tekma, ali poraz tamo mogao bi biti koban za nas. Nadam se samo da neće doći do toga da gol razlika odlučuje. Bilo bi zbilja šugavo tako izgubiti titulu. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168383 Svaka cast Liverpulu za napadacki ucinak ove sezone, bas impresivno. Za Siti je to ocekivano. Ako se ne varam, Liverpul ima jos 5 meceva kod kuce do kraja i 3 gostovanja koja nisu bauk - Vest Hem, Noric i K.Palas. Siti u sledecih 7 dana ima u gostima Man.J pa onda Arsenal. Tu ne smeju da uzmu vise od 2 boda. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168389 Preostale utakmice:ChelseaArsenal (H), Crystal Palace (A), Stoke (H), Swansea (A), Sunderland (H), Liverpool (A), Norwich (H), Cardiff (A) Po meni uzimamo 20 bodova, odnosno nadam se da nećemo nigdje izgubiti, a računao sam 2 remija i to protiv Liverpoola i Arsenala iako to ne mora biti tako da ćemo dobit ove ostale, to smo se uvjerili sada protiv Aston VIlle. Sadašnjih 66 bodova + 20 bodova od predstojećih utakmica = 86 bodovaManchester CityFulham (H), Manchester United (A), Arsenal (A), Southampton (H), Liverpool (A), Sunderland (H), WBA (H), Crystal Palace (A), Everton (A), Aston Villa (H), West Ham (H) Njima sam računao 27 bodova odnosno 2 remija, bez poraza, i to remije protiv Manchester Uniteda i Liverpoola. Iskreno teško će njima nešto Arsenal napravit čak i na Emiratesu. Kod kuće će sigurno sve dobit City, tamo jedino mi uzimamo bodove. Još jedno teško gostovanje će im bit Everton, ali ona dolazi na samom kraju i vjerujem da će tada City dati sve od sebe jer će tada biti ona prava izražena borba za prvaka i ta će im možda i odlučivati. Znači 60 + 27 = 87 bodovaLiverpool Manchester United (A), Cardiff (A), Sunderland (H), Tottenham (H), West Ham (A), Manchster City (H), Norwich (A), Chelsea (H), Crystal Palace (A), Newcastle (H) Njima sam računa 24 boda, odnosno 3 remija, 0 poraza. Remi protiv nas, Citya i Uniteda. Njihova je prednost što ''teške'' utakmice igraju kući osim Uniteda, ali nisu oni što su nekad bili. Ne vjerujem da im Tottenham može i bod iščupati, a kamoli sva 3. Ima tu par nezgodnih gostovanja, ali opet, teško će gubiti tu bodove uz onako raspoložen napad. Dakle 59 + 24 = 83 bodaArsenal Tottenham (A), Chelsea (A), Swansea (H), Manchester City (H), Everton (A), West Ham (H), Hull (A), Newcastle (H), WBA (H), Norwich (A) Njima predviđam 20 bodova u preostalim utakmicama. Remi sa nama i Evertonom, a poraz od Manchester Citya. Mogli bi ih mi i dobit, ali gust nam je raspored i bez Ramiresa i Williana smo u toj utakmici, tako da bit će teško. Mislim da oni Cityu ne mogu ništa ni na Emiratesu. Vjerujem da će ove ''slabije'' utakmice lakoćom riješiti. 59 + 20 = 82 boda *** Tu sam bio zaboravio stavit Tottenham prije nas, ali evo pobijedili su ih, tako da predviđam im do kraja još 20 bodova, a ukupno ne 79 već 82 boda Dakle po mome ispadne da je Manchester City prvak, Chelsea 2., Liverpool 3., a Arsenal 4. Naravno ne mora bit tako, teško da oće bit baš tako, to je samo moje mišljenje, a u zadnje vrijeme me slabo ide kladionica i predviđanja. :D Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168393 Uzima City ligu, ocigledno. Al zato vidim vec sljedece sezone da ce Chelsea biti prvak do ovog kola. Ove sezone smo vec derbije dobijali, samo nam ta konstantnost protiv malih treba. Nadoci ce i to... Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168406 Venger propustio pres konferenciju posle meča žurio čovek da mu ne pobegne autobus Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168416 Uzima City ligu, ocigledno. Al zato vidim vec sljedece sezone da ce Chelsea biti prvak do ovog kola. Ove sezone smo vec derbije dobijali, samo nam ta konstantnost protiv malih treba. Nadoci ce i to... Nista nije ocigledno Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168418 Da očigledno ne mogu virovatSent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168451 Chelsea -Palace (A)Stoke (H)Swansea (A) Sunderland (H City - Man Utd (A) Arsenal (A) Southampton (H) Liverpool (A) Prijavi
22. mart 2014.12 god. Autor comment_168457 https://www.facebook.com/photo.php?v=984496094923940&set=vb.345971365443086&type=2&theater Rooneyjev strašni gol danas. Kao nekad Beckham. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168463 Chelsea - Palace (A) Stoke (H) Swansea (A) Sunderland (H City - Man Utd (A) Arsenal (A) Southampton (H) Liverpool (A)nakon ovih utakmica ocekivan 12-7 u bodovima za nas.... Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168497 http://www.youtube.com/watch?v=nmCiA-0PQH4&feature=player_embedded Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168524 Steta za Sautempton fino su usli u mec dali dva gola ,posle toga im se igra skroz raspala . Kad bi mogao Sautempton zadrzat ovaj tim i sledece godine dominirali bi :) Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168529 Steta za Sautempton fino su usli u mec dali dva gola ,posle toga im se igra skroz raspala . Kad bi mogao Sautempton zadrzat ovaj tim i sledece godine dominirali bi :) To je nemoguce ocekivati, Shaw, Lallana, Lambert idu negdje 100% Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168531 Mislim da ce Lambert ostat u Sautemptonu ,a Shaw ,Lalana i Rodrigez u Celsi ako bog da :D Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168532 Mislim da ce Lambert ostat u Sautemptonu ,a Shaw ,Lalana i Rodrigez u Celsi ako bog da :D neka hvala,shaw možda,ostalo nek im je daleko kuća Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168537 Rodriguez ništa Shaw naravno za Lallanu tvrdim da je igračina i volio bi da ga vidim u plavom dresu Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168540 Da covek poludi. Ovaj Stouk daje 3 gola za poluvreme Aston Vili a mi nismo mogli ni jedan, plus smo izgubili..E pa stvarno... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.