Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Chelsea

Preostale utakmice: Swansea (A), Sunderland (H), Liverpool (A), Norwich (H), Cardiff (A)

Trenutno bodovno stanje: 72
Broj odigranih utakmica: 33

Manchester City

Preostale utakmice: Liverpool (A), Sunderland (H), WBA (H), Crystal Palace (A), Everton (A), Aston Villa (H), West Ham (H)

Trenutno bodovno stanje: 70
Broj odigranih utakmica: 31

Liverpool

Preostale utakmice: Manchster City (H), Norwich (A), Chelsea (H), Crystal Palace (A), Newcastle (H)

Trenutno bodovno stanje: 71
Broj odigranih utakmica: 32

Arsenal
Preostale utakmice: West Ham (H), Hull (A), Newcastle (H), WBA (H), Norwich (A)

Trenutno bodovno stanje: 64
Broj odigranih utakmica: 33

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Na istom smo kurcu ostali. City mora dvije kiksati da bi mi osvojili. Stim da nam sad ne pasu 2 remia nego moraju jednu izgubit i remizirat.

Kako mi useremo situaciju nemos vjerovati. Zamisli da smo danas slavili jooj.

Uglavnom, sad i liverpool ima sve u svojim rukama. Ako pobjede sve do kraja prvaci su. Kao i CIty

Na istom smo kurcu ostali. City mora dvije kiksati da bi mi osvojili. Stim da nam sad ne pasu 2 remia nego moraju jednu izgubit i remizirat.

Kako mi useremo situaciju nemos vjerovati. Zamisli da smo danas slavili jooj.

Uglavnom, sad i liverpool ima sve u svojim rukama. Ako pobjede sve do kraja prvaci su. Kao i CIty

baš smo se izasrali konta sam nakon kiksa od ville to je to sad cemo ostatak odigrat na visokom nivou eventualno kiksat ili odigrat x na anfieldu kad ono ćorak. Mislin da je gotovo osim ako se cityu ne dogodi ka prije dvi godine ali u negativnom smislu da naoko laganu utakmicu doma kiksaju i tako prepuste titulu nama ili liverpoolu

HŽV
Ja iskreno ne mogu da verujem sta gledam. Pa oni ce preko 100 golova dati u Premier ligi. Nemam reci. Nisam gledao PL kad je Blekburn osvojio ali ako Liverpul uzme ove sezone , to je uriniranje po svim titulama Suma, Sitija, Celsija i Arsenala, svim
menadzerima i milijardama koje su usle u PL poslednjih 15 godina. A i za ovo do danas kapa dole Rodzersu. Pa oni kukavci u Evropu nisu mogli da se plasiraju !!!!!

Liverpool - u zadnjih 10 utakmica 9 pobjeda i jedan remi. Prejaki su. Dobro osim u glavi našeg Twelfa.

I dalje stojim iza toga da titulu nece uzeti.I dalje postujem Rodgersa kao i prije dolaska u LFC. Samo nemoj da ja zavirujem u tvoju glavu. To je magaza opsteg neznanja.

• Autor

I dalje stojim iza toga da titulu nece uzeti. I dalje stojim iza toga da kad ti spicevi daju 57% golova i dobijes preko 10 penala nije cudo biti u top 4 kakav god roster imao. I dalje postujem Rodgersa kao i prije dolaska u LFC. Samo nemoj da ja zavirujem u tvoju glavu. To je magaza opsteg neznanja.

Ovaj citat ću sačuvati za kraj sezone pa ako budeš ukrivu nabit ću ti ga na nos.

Ali kao navijač Chelseaja volio bih da si upravu, da L'Pool ne bude prvak (ni City), nego da to bude Chelsea. Vidjet ćemo.

Liverpool ako uzme titulu to će biti apsolutno zasluženo,ljudi igraju vrhunski i igrači im lete po terenu svih 90min nema povlačenja.Mislim da će titulu odlučiti utakmica na Anfieldu između Liverpoola i Citya.Realno roster Liverpoola je puno slabi od rostera koji imaju City i Chelsea,ali oni su razliku u kvalitetu nadoknadili zalaganjem i željom igrača.Liverpool je od Citya i Chelsea trenutno puno jači kao kolektiv i imaju puno bolji timski duh u ekipi.

Nisam od onih koji svoje diže u nebo a tuđe omalovažava i zato kažem da Liverpool osvoji titulu tu se nema šta prigovorit jer ljudi igraju najbolji fudbal u ligi.

Naravno da bi volio više od bilo čega da Chelsea uzme titulu ali situacija je takva da drugi odlučuju..

Ma bice za svakog zasluzeno. Ko god da prodje prvi kroz cilj.

Ja jos nisam cuo, video, doziveo da jednu Ligu, vrhunskog kvaliteta, od 18-20 timova i 40 utakmica u toku 8-9 meseci neko osvoji nezasluzeno. To je nemoguce.

Sta, das 100 golova, pobedis 25 utakmica, uzmes 80+ bodova i osvojio si nezasluzeno? Nema sile.

A i ne moze covek isto da gleda na Liverpul sa jedne i na Siti i nas sa druge strane. Liverpul ima trenera pocetnika, koji tek gradi ime, tim koji ni u ludilu nije za poredjenje sa ova dva.

Meni je prosto frapantna cinjenica da ce Liverpul sa nista vise od iznadprosecnim igrackim kadrom, ako osvoji titulu, imati isti broj titula u poslednjih 8 godina kao Siti i Celsi. Porazavajuce za nas.

Ali, jos uvek kod mene ima nade da se stvari mogu promeniti. Ako nista drugo, zbog rezultata sa najboljim timovima smo to zasluzili.

Eh da smo na prosla tri meca dali po dva gola umesto Arsenalu 6 ,sad se ne bi nervirali :D 

Ovaj citat ću sačuvati za kraj sezone pa ako budeš ukrivu nabit ću ti ga na nos.

Zadovolji svoj sitni ego.

Prvo ćemo mi završiti ispred ovog Liverpoola, uvjeren sam u to. A drugo, bojim se da će City završiti ispred nas nažalost. Mi na Anfieldu ne gubimo, a ovi bi mogli već u narednom kolu protiv West Hama i Big Sama prosuti bodove.

Totenhem protiv prva 4 tima ima skor 0-1-7 uz gol razliku 2:27.

Sve bi to bilo lepo, da 1 od ta 2 gola nisu dali nama i da taj jedan jedini bod nisu osvojili protiv nas.

Nije gotovo, ne zna se još da l' će Siti ili Liverpul osvojiti. :D

Igi svjetska slika ti je na profilu, samo zato ti citiram post, morao sam to napisati, jesi vidio kako je majstor Bony asistirao u subotu De Guzmanu, mašina!

• Autor

Zadovolji svoj sitni ego.

Naravno.

Totenhem-640x382.png

Opreznost nasa nas je kostala.

Nas je koštala opreznost i protiv ManU na početku sezone i u prvoj utakmici protiv Arsenala. Ta glupa fuckin preopreznost i defanzivnost, i još par takvih utakmica a mogli smo ih sve zgrmiti sa zemljom. Tu smo mi izgubili titulu, a to je Mourinhova krivica al nema veze ide se dalje. Ta nije titula izgubljena protiv C.P-a.

Nas je koštala opreznost i protiv ManU na početku sezone i u prvoj utakmici protiv Arsenala. Ta glupa fuckin preopreznost i defanzivnost, i još par takvih utakmica a mogli smo ih sve zgrmiti sa zemljom. Tu smo mi izgubili titulu, a to je Mourinhova krivica al nema veze ide se dalje. Ta nije titula izgubljena protiv C.P-a.

tumblr_lv1n45fKbd1qhplx0o1_500.gif

Nemojte samo analizirati sezonu i gdje je titula izgubljena jer je neprijatno za citati. Svakog protivnika je trebalo pregaziti i uzeti titulu bez poraza, to je pickin dim, ali Mourinho ne vidi to ocigledno.

Kokoske nisu nista dobile otpustanjem AVB-a, a Gullit je za BBC rekao kako je Van Gaal maltene pred dogovorom da preuzme ekipu na kraju sezone. I treba im jedna iskusna trenercina koja ce uvesti disciplinu u ekipu.

3twitter.png

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.