Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Jaka stvar.

Ako nije najbolja, vala nije ni treca sigurno. Ne znam sto bi to bila "glupost". Prva je ili druga.

Po meni se čak Moyes našao u nezahvalnoj situaciji. Preuzeo je šampionsku ekipu Uniteda nakon što ju je dugo vodio najbolji trener u povijesti ove igre. 
Ekipa je bila šampionska ali ruku na srce daleko je od toga. Imali su Fergiea i imali su sreću da im konkurenti nisu bili na nivou. 
Ferguson je ovu ekipu iscijedio do maksimuma, samo on zna kako je uspio s njima onako igrati. Moyes je tu došao i dobio igrače koji su ili pred penziju ili su poluigrači. Čast Rooneyju i RvP-u koji već polako gubi formu. 

Da se razumijemo, ne smatram da je Moyes neki trenerski mag i morao je puno bolje pa makar i sa ovakvom ekipom. Neka nastavi ovako i dalje i ja presretan. :D 

Jebem ti televiziju i novinare koji posvecuju paznju izjavama koje daju likovi tipa Roy Keane i Barton koji nisu u stanju provaliti malo slozeniji animirani film a kamoli pricati o fudbalu na ozbiljnijem nivou. 

• Autor

Jebem ti televiziju i novinare koji posvecuju paznju izjavama koje daju likovi tipa Roy Keane i Barton koji nisu u stanju provaliti malo slozeniji animirani film a kamoli pricati o fudbalu na ozbiljnijem nivou. 

Svejedno, ovo je za Englesku zabrinjavajuća statistika, pogotovo za titulu koju nosi Premiership, a to je ''nogometni NBA-a''. I tako je već par godina. Chelsea spašavao čast pretprošle godine, prošle nitko.

Pitanje je hoće li opet Chelsea uspjeti spasiti čast Otoka, jer ovo nije lijepo vidjeti.

13934136002312.JPG

Po meni se čak Moyes našao u nezahvalnoj situaciji. Preuzeo je šampionsku ekipu Uniteda nakon što ju je dugo vodio najbolji trener u povijesti ove igre. 
Ekipa je bila šampionska ali ruku na srce daleko je od toga. Imali su Fergiea i imali su sreću da im konkurenti nisu bili na nivou. 
Ferguson je ovu ekipu iscijedio do maksimuma, samo on zna kako je uspio s njima onako igrati. Moyes je tu došao i dobio igrače koji su ili pred penziju ili su poluigrači. Čast Rooneyju i RvP-u koji već polako gubi formu. 

Da se razumijemo, ne smatram da je Moyes neki trenerski mag i morao je puno bolje pa makar i sa ovakvom ekipom. Neka nastavi ovako i dalje i ja presretan. :D

Ma Fergie je pobegao na vreme. Video covek da krecenje u istu boju vise ne pomaze, da su cak i zidovi tuli i klimavi. Moyes se uvalio u go*na do guse prihvatajuci taj posao. Rodgers je bio u slicnoj situaciji, pa se evo sad popravlja, i to znacajno. 

Proci ce makar jjos jedna sezona dok Moyes ne pocisti Fergusonove ostatke i izgradi svoj sistem, sa igracima koje je sam birao. 

Bio bih i ja prezadovoljan kad bi United ostao dugo u rupi, ali verujem da je to stanje samo trenutno.

Ovo je možda najlošija europska faza za sve klubove iz Premier League. Svi su podbacili, osim Tottenhama koji je poguran od strane sudačke petorke.

Pitanje je sada - koliko je zaista Primera jača od Premier Leage? Po meni mnogo mnogo jača nego što to pokazuje taj euro koeficijent.

Engleski top klubovi su opali u kvalitetu naspram proslih godina al liga nije. Pa vidis i sam da svake godine dodje jedan spanac obruka se u LP.

Sociedad ove godine jedva skupio bod u grupama. Villareal prije 2 godine bez bodova, prije toga sevilla ispadne u playoffu tj cak  i ne dodje do grupa.

Spanija je liga 2 tima al evo i atletico je ove godine se prikljucio pa se moze reci da je trojac.

• Autor

Ako Liverpool pobjedi idu na drugo mjesto, odmah iza nas, a ispred Arsenala. Ne mogu reći da mi nije drago, zaslužili su sto posto. Puno puno puno draži od Čmarsenala.

Lajkajte

https://www.facebook.com/pages/Mali-%C4%8Cmarsenal/179131472279583

F, I love you, but....I'm so sorry. This time next year haha.

6 bodova vise od Citya nije lose,nadam se da kiksati negdje,malo im je zgusnut raspored bit' ce tu svega. Liverpool I strasnoj formi,izgleda da cemo ih mi morati spustati na Anfieldu :D

Bojim se da je Liverpool postao veliki konkurent u borbi za titulu i mislim da su trenutno u najboljoj formi. Bice pakleno na Enfildu. 

• Autor

Liverpool je ekipa sa najboljom formom trenutno u Premiershipu,nema se tu šta prigovorit igraju odlično i zasluženo su sustigli Arsenal.

Istina, al baš su ovakvi kakvi jesu zahvaljujući sjajnom treneru koji je ujedno i bivši trener našeg rezervnog tima - Brendan Rodgers. Majstor svog zanata kojeg je Mourinho odgojio u trenerskom duhu, baš kao i Stevea Clarka. Sve što Mou dotakne pretvori u zlato. Osim naravno Villas-Boasa koji je trenerski antitalent.

brendan-rodgers_1120023a.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.