2. mart 2014.12 god. comment_166211 Vise ne zavisimo sami od sebe, taj voz smo propustili. Dzaba nam i sve pobede do kraja, ako City ne kiksne nijednom. WHU i WBA su bili idealne sanse da se odlepimo i osiguramo trofej, i nijedan od ta dva meca nismo dobili. Bice pakleno do kraja sezone, a moglo je biti walk in the park za Chelsea, no dobro. To je Mourinho, "zasto da bude jednostavno, kad moze da bude komplikovano" trener. Prijavi
2. mart 2014.12 god. comment_166215 Ma mogao je se i City odvojit od nas pa nije jbg takva je sezona.Do kraja je ostalo još dosta utakmica i kiksat cemo i mi i Citya i svi ostali samo je pitanje ko će se najbolje snaći. Bitno je da smo mi pobijeđivali dok City nije igrao i sada je veliki pritisak na njima jer su svijesni da ako samo naprave jedan kiks da su iza nas već par godina nismo bili u situaciji da se u ovoj fazi sezone budemo u konkurenciji za titulu i zato igrači treba da daju sve od sebe jer je svaka naredna pobijeda korak ka tituli. Prijavi
2. mart 2014.12 god. comment_166216 Raspored utakmica u PL - Chelsea i City Chelsea - Tottenham (H), Aston Villa (A), Arsenal (H), Crystal Palace (A), Stoke (H), Swansea (A), Sunderland (H), Liverpool (A), Norwich (H), Cardiff (A) City - Hull (A), Fulham (H), Man United (A), Arsenal (A), Southampton (H), Liverpool (A), WBA (H), Crystal Palace (A), Everton (A), West Ham (H) + 2 zaostale Aston Villa (H) i Sunderland (H) Prijavi
2. mart 2014.12 god. comment_166219 Po meni ako ne prospemo više od 6 bodova osvajamo sigurno ako se uzme u obzir zdrijeb redsa i citya... Arsenal je otpisan kako sam i prognozira prije misec dana... Prijavi
2. mart 2014.12 god. comment_166252 Gledao sam jucer prvo poluvrijeme tekme između svetaca i liverpool-a. Moram priznat da je bila odlična tekma za gledat, pogotovo za nas neutralce. Ali uz to moram priznat da je Liverpool u prvom poluvremenu imao više sreće nego pameti. Southampton ih je nakon primljenog gola potpuno nadigrao. Mogli su komotno zabit 2-3 gola, ali nedostatak realizacije ih je sprijecio u tome. Uz to moram napomenut da je Liverpool zadnju tekmu izgubio baš protiv nas :D I još nešto. Impresionirali su me dvojica igrača Southamptona. A to su Lallana (za kojeg je komentator spomenuo da se interesiraju veliki klubovi. Nije spomenuo točno koji) i Schneiderlin. Fenomenalno kako su odigrali to prvo poluvrijeme, pogotovo Lallana. Ima li tko ovdje a da više prati ovaj dvojac pa da napiše nešto o njima. Jer po onom što sam ja jučer vidio definitivno je materijal za Chelsea, a uz to je i Englez. Prijavi
2. mart 2014.12 god. comment_166281 Gledao sam jucer prvo poluvrijeme tekme između svetaca i liverpool-a. Moram priznat da je bila odlična tekma za gledat, pogotovo za nas neutralce. Ali uz to moram priznat da je Liverpool u prvom poluvremenu imao više sreće nego pameti. Southampton ih je nakon primljenog gola potpuno nadigrao. Mogli su komotno zabit 2-3 gola, ali nedostatak realizacije ih je sprijecio u tome. Uz to moram napomenut da je Liverpool zadnju tekmu izgubio baš protiv nas :D I još nešto. Impresionirali su me dvojica igrača Southamptona. A to su Lallana (za kojeg je komentator spomenuo da se interesiraju veliki klubovi. Nije spomenuo točno koji) i Schneiderlin. Fenomenalno kako su odigrali to prvo poluvrijeme, pogotovo Lallana. Ima li tko ovdje a da više prati ovaj dvojac pa da napiše nešto o njima. Jer po onom što sam ja jučer vidio definitivno je materijal za Chelsea, a uz to je i Englez. Lallana, ove sezone razvaljuje, dobio je poziv u repku, i igra stvarno odlicno, ali ne bih ja njega jos, jedino ako odigra istu ovakvu sezonu i sljedece. Ne treba Allen, Carrol i tako ti, ako se pokaze sljedece sezone onda bih ga objerucke primio. Prijavi
3. mart 2014.12 god. comment_166307 Ma uzeti ga odma ako se uklopi uklopi ako ne ko ga jebe :D Prijavi
3. mart 2014.12 god. comment_166310 Ma uzeti ga odma ako se uklopi uklopi ako ne ko ga jebe :D Nek onda ode u Vittese Prijavi
3. mart 2014.12 god. comment_166366 Ne treba nam Lallana, Schneiderlin bi još i mogao iako tu će doći i MVG, tako da mislim da ne treba Prijavi
4. mart 2014.12 god. comment_166419 Igraci Southamptona igraju rastereceno, ne ocekuju se velike stvari od njih, cak su i prevazisli sebe, u kakvoj ligi igraju. Za uspeh u velikom klubu potrebno je mnogo vise od talenta. Prijavi
6. mart 2014.12 god. comment_166618 Vilšer se povredio (slomio stopalo navodno) na prijateljskoj utakmici između Engleske i Danske i odsustvovaće 6 nedelja. Koliko taj dečko nema sreće. Prijavi
6. mart 2014.12 god. comment_166620 Vilšer se povredio (slomio stopalo navodno) na prijateljskoj utakmici između Engleske i Danske i odsustvovaće 6 nedelja. Koliko taj dečko nema sreće. Cuj slomio, a igrao lik skoro citav mec, jeste da je bio jedan start nad njim, gdje se zalio nesto, ali nastavio je igrati :O Prijavi
6. mart 2014.12 god. comment_166625 U pitanju je prelom male kosti levog stopala. I Arsenal je potvrdio da će pauzirati 6 nedelja. Prijavi
7. mart 2014.12 god. comment_166664 Totalno su nepotrebne te rep pauze u sred ionako prenatrpane sezone Prijavi
7. mart 2014.12 god. comment_166665 Nije da Wilsir nema sreće, nego cijeli jebeni klub je karina po tom pitanju povreda, već duže vremena. Samo povrede idu u krug i ponajvise jedni te isti igrači i to najviše ovi domaći Britanci, za koje je uvijek bilo poznato da su ko od stijena odvaljeni, a kod nas eto baš te igrače najviše prate povrede. Ovi domaći se svake sezone samo mijenjaju u bolnici: malo Jack, pa malo Gibbs, pa malo Ramsey, pa onda tu uleti Theo, a u medjuvrenu i Alex. Pa onda opet Gibbs, pa Theo obnovi povredu, pa onda Ramsey, pa Jack, pa Alex i sve tako. Jedan se vrati, drugi ode i tako već oko 2-3 sezone kao preslikano, a u medjuvremenu tu su i ostali igrači koji se konstantno povrjedjuju, Diaby je više proveo u bolnici nego na terenu, tu je i Rosicky koji nikad nije uspjeo dostići svoj vrhunac zbog povreda, tek ove sezone ga krenule zaobilaziti, i krenuo igrati predobro, imao samo jednu manju povredu nosa, a tu i tamo uvijek uleti još neki pojedinac uz ove ostale se nadje da se povrijedi, bili su Podolski i Santi malo duže odsustvali i bilo je još igrača manje ozljedice. Što je najgore nitko da izađe iz kluba pred javnost, obrati se navijačima, nitko ni da spomene to sranje oko povreda, da kaže potrudit ćemo se maximalno da to rješimo, a ma nitko ništa. U ligama petice ove sezone Arsenal ima zabilježen najveći broj povreda, što većih, što nekih sitnijih, znači preko 200komada, pa to je za plakati, a i u 1-2 sezone iza nas nije ništa bolja situacija bila. Ovakva situacija je bila i u Milanu dok nisu promjenili sve redom od medicinskog osoblja do pomoćnog trenerskog osoblja itd itd. Prijavi
7. mart 2014.12 god. comment_166666 Arsenal ima najgori medicinski tim u istoriji sporta. Kruže glasine da je Jack zatražio od Hodgsona da ga izvadi ali da krmak nije htio. Rodgers vs Benitez https://pbs.twimg.com/media/Bg7xTpeCYAAlobL.jpg:large Prijavi
7. mart 2014.12 god. comment_166667 Ne bih ja optuživao medicinski tim.. Prije bih rekao da je to do organizacije treninga, intenziteta i tempiranja forme igrača za utakmice. Medicinski tim samo liječi povrede i može savjetovati trenerima kada je igrač spreman za treninga. Dalje je sve na njima. Prijavi
7. mart 2014.12 god. comment_166671 Sve je to povezani krug, istina. Al pogledaj samo koliko njihovi igraci odsustvuju sa terena zbog nekih ne tako ozbiljnih povreda vec nekih osrednjih. Mnogo vise nego u drugim klubovima. Taj proces oporavka traje duze sto je svakako do medicinskog tima. A s druge strane kompletan trenerski tim sa Wengerom na celu snosi takodje odgovornost. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.