Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Felix Magath novi trener fulhama.

Bravo. Taman kad mi trebamo da im idemo u goste oni ce se jos vise napaliti.

Kiks u najavi

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Kako stoje stvari sva trojica ce igrati u repki Engleske posto je izgleda Januzaj konacno prelomio i odlucio nastupati za Englesku.

Rooney sa 250k prelazi na 300k funti sedmično. Pregovori u toku. #United #FFP #tradicija

I uzima kapitensku traku od ljeta 

Nijedan igrac nije veci od Uniteda lol

Liverpool osvaja titulu

Na čemu mogu da zasnivaju optimizam?

Pre svega, tim napreduje, jasno se vidi da Brendan Rodžers drži konce u rukama i da fudbaleri poput Sterlinga, Staridža, Kutinja preuzimaju sve veću odgovornost.

Potpuno je pogrešna percepcija Luisa Suareza kao čoveka oko koga se sve okreće.

Naime, on je u 2014. postigao golove na svega 3 od 11 mečeva koje su Redsi odigrali, a opet su rezultati Liverpula odlični. Dakle, tim se nadograđuje, a tek treba očekivati da Suarez uđe u jesenju formu, taman na vreme za mečeve koji će odlučivati.

Uz to, nema evropskih utakmica, Liverpul će biti odmorniji od rivala. Doduše, niko ne zna koliko će trajati Arsenal, Siti, pa i Čelsi u Ligi šampiona, ali svejedno, ostatak februara i mart bi Liverpul mogli da dovedu u ravnopravnu poziciju.

Za njih takođe nema pritiska kao što je slučaj sa vodećim triom. Čelsi i Siti svim silama žele titulu, Arsenal je dugo bez trofeja, i nakon odlične jeseni su apetiti porasli. Što se Redsa tiče oni ciljaju povratak u Ligu šampiona, ali ako budu osetili šansu, biće veoma opasni.

Ne treba zanemariti ni faktor "Enfilda", oni su uz Siti najbolji tim lige na domaćem terenu, dobili su 13 od 15 mečeva, ispustili samo pet bodova pred svojim navijačima.

Ako nastave u ovom stilu, tim pre što ni na strani nemaju težak raspored, u finiš kada dočekuju Siti i Čelsi bi mogli da uđu izjednačeni i da drže rasplet u svojim rukama.

Možda jesu "čivave" kako reče juče Brendan Rodžers, ali svako ko potceni Liverpul mogao bi se gorko pokajati...

sportske.net

lipo si ti sve to napisa ali mislin da nece bit ni medju tri a ne prvaci. Ali živi bili pa vidili

Moje prognoze kako će završiti engleska liga.

1. Arsenal

2. Manchester City

3. Chelsea

4. Liverpool

5. Everton

6. Manchester United

7. Tottenham

Šanse Arsenala da završi 1. su ravne šansama Rijeke da osvoji LŠ u naredne 4. godine...

uuuuuu dobra dobra 😎

Subotom od 16:00h nema više TV prenosa utakmica. 

Barclays Premier League matches are not televised in the UK between the hours of 3pm and 5pm on a Saturday, primarily in order to protect match attendances and atmosphere.

Al', opet, spominje se samo UK.

http://www.premierleague.com/en-gb/fans/faqs/why-3pm-saturday-matches-not-televised.html

Subotom od 16:00h nema više TV prenosa utakmica. 

Barclays Premier League matches are not televised in the UK between the hours of 3pm and 5pm on a Saturday, primarily in order to protect match attendances and atmosphere.

Al', opet, spominje se samo UK.

http://www.premierleague.com/en-gb/fans/faqs/why-3pm-saturday-matches-not-televised.html

Šta radit subotom od 4 do 6 nego pratit utakmice !? Ako se ovo dogodi život će mi se uvelike promjeniti, ozbiljno .

Samo u UK. Inace bi posteno propali. TV kuce bi uzimale bundesligu, primeru, seria a onda. Sta imaju od ovoga tv stanice? u 13:45 moze biti fulham-hull a u pola 7 npr Swansea-Sunderland.

moje vizije za ovo kolo :D

arsenal-sunderland           sund ne gubi 2 razlike             1.80

west ham-soton                                2                               2.40

siti-stoke                                            4+                            2.10

kristal-united                                     3+                             1.80

njukasl-villa                               1.pol   X                             2.10

chelsea-everton                               1/1                             2.30

kardif-hull                                bez golova 1.p                     2.30

wba-fulham                                      2                                 4.10

liver-svonsi                              1.p zbroj golova 2+              1.90

norvič-tot ham                         under 2.5 gola                      1.80

uk. kv. 2543.6

ajmo chelseaaaaaaaa

Uređeno , autor izmjene: drogba 11

Rooney je sada drugi najplaceniji igrac na svijetu, iza CR-a. Kaze da je mnogo srecan i da se raduje izazovima.

[spoiler]image021.jpg[/spoiler]

Mi smo svoje za ovaj vikend odradili.Teškom mukom upisali nova 3 boda sada su na potezu naši rivali. Zavaliti se i čekati kiks. LJ-E-P-O-T-A-!-!-!

moje vizije za ovo kolo :D

arsenal-sunderland           sund ne gubi 2 razlike             1.80

west ham-soton                                2                               2.40

siti-stoke                                            4+                            2.10

kristal-united                                     3+                             1.80

njukasl-villa                               1.pol   X                             2.10

chelsea-everton                               1/1                             2.30

kardif-hull                                bez golova 1.p                     2.30

wba-fulham                                      2                                 4.10

liver-svonsi                              1.p zbroj golova 2+              1.90

norvič-tot ham                         under 2.5 gola                      1.80

uk. kv. 2543.6

ajmo chelseaaaaaaaa

Dobra vizija brate do sada sve što se odigralo pao si :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.