Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

aaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahahhahahahahahhahahaha 

Kallstrom, 31-godišnji švedski veznjak, pauzirat će najmanje dva mjeseca, a neki mediji navode i da je ova sezona završena za njega.

Bravo Arsenal!

Pa ovaj Solskjaer vise srece ima kao trener neg sto je imao dok je igrao. Strasno koliko ih ubija Norwich ovu utakmicu, pogotovo zadnjih 20 minuta al ne mogu do gola.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ekipe sa dna tabele su počele uveliko osvajati bodove,eh sada ko će se tu manje snaći od ostalih to je veliko pitanje.Ima još dosta da se igra i nerealno je sada reći ko će ispasti,recimo nakon prvih 10. kola svi su već bili otpisali Palace ali evo oni su se izvukli iz zone ispadanja.Moje mišljenje je da Cardiff ima najveće šanse da napusti Premiership..

Manchester United only lost 10 league games in the last 2 seasons combined. They have already lost 8 this season.

[spoiler]moyes4_2559035b.jpg[/spoiler]

Stouk roknu kuci Celsi i Junajted nista vise im ne treba :D Moram reci da Junajted nije imao ni srece u pojedinim momentima ,ali nisu ni pokazali neku igru da bi zasluzili bod a kamoli sta vise .

Pa Stoke su trebale dobiti crveni karton,start na Smalingom je za crveni karton a imali su i situaciju nad Evrom kad je mogao biti sviran penal.

... da ostanu u Premiershipu

misliš da se što prije vrate u premiership :D ako me razumijete

ove sezone ispadaju u niži rang..džaba im da su i 4 mitroglua doveli, krš od igre jednostavno i džaba je..i neka je :)

liverpool neocekivanim kiksom pomogao Unitedu.

b5aef64c26c22817008db9add7a1704c.jpg

Ovdje vidim nasu sansu sto se tice prosipanja City-a stim da ce biti  mozda i kakva tekma LP ukoliko prodju.

U korist nam ide sto idu u goste arsenalu,liverpoolu,unitedu,evertonu.

Dobro je ssto je everton tamo kasno nekad da im se igraci oporave :D

KTBFFH

Vidi vidi, Sunderalnd 14. al skontaj to je samo 2 boda od opasne zone, jbt koliko ujednačena sezona

Od zone ispadanja do jebenog 11. mesta samo 3 boda razlike

Samo da hoće ovaj mrtvi dosadni Fulham više ispast iz lige posebno sad kad su prodali Berbatova, svake sezone ista igra i priča ...

Tim kola.

400628_511949688913591_861506306_n.jpg

Carroll u napadu??? Koji klinac???

Nisam vidio ovo London u nazivu, ali opet čudno. Mislim da je crveni dobio ovo kolo. 

f91f49692a7dc6e52b1bbeff193e4e66.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.