Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

ajd sve nego i ovaj bolid što je "prebijen" pozdravlja odluku FA

Van Wolfswinkel last night welcomed the decision. ‘Good to see Toure not getting suspended,’ he tweeted. ‘Players like him belong on the pitch! What happens at Carrow Road stays at Carrow Road. We all enjoy watching him play. So get on with it.’

a evo ovde imate objašnjenje kako se uopšte i donosi odluka po takvim pitanjima

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2556256/GRAHAM-POLL-Deciding-charge-Craig-Bellamy-let-Yaya-Toure-secret-vote-gang-three.html

ajd sve nego i ovaj bolid što je "prebijen" pozdravlja odluku FA

Van Wolfswinkel last night welcomed the decision. ‘Good to see Toure not getting suspended,’ he tweeted. ‘Players like him belong on the pitch! What happens at Carrow Road stays at Carrow Road. We all enjoy watching him play. So get on with it.’

Sviđa mi se ovo boldirano. Skroz hladan, fer i korektan.

Al' zato su braća Ferdinand mesecima kmečala da Teri dobije suspenziju zato što (ni)je rasista.

Ne svidja mi se to,bolje da je ćutao,ovako se uvlači u bulju nekome ko je njegov tim dobio 7 - 0,ajd da vidim da tako nešto izjavi neki igrač sitija,boli ih tuki,nisu naivni

prvenstvo se dobija na terenu i van terena,to je ferdinand znao i zato su i vršili pritisak,kaznili su Terija koji je nakon toga imao veliki pad forme,ispao je iz reprezentacije a da i ne pominjem gde je Čelzi tad završio

BgHiRrUIQAA9LPS.jpg

Barton ide na trenerske kurseve. Oj ljebe.

moje vizije za 26. kolo prema :D

hul-soton                   soton ne daje gol 1.p                  1.50

čekićari-norvič           gg                                               1.75

arsenal-manu            2.poluvrijeme  1                           2.70

fulham-liver                liver daje gol svako p                  2.10

njukasl-totham            gg3+                                           2.20       

wba-chelsea                f+2                                             2.30

cardiff-villa                 manje od 3 gola                           1.70

stoke-svonsi                    gg                                          1.80

šiti-crne mačke           siti daje gol svako p                    1.70

everton-palace           everton ne daje gol u 1.p            2.25

tečaj: 881.4867

Manchester United's debt now stands at £356million.

Fulham vodi 1:0 protiv Liverpoola.

Osim vodstva Fulham ima vise od igre.Ko ne prati Premiership ne bi nikada rekao da su posljednoplasirana ekipa na tabeli.

Dobio Liverpul nekako na kraju, penalom 3:2.

Sad je totalni krkljanac na vrhu.

Totenhem oducio Njukasl u gostima sa 4-0. Jel taj Njukasl kod kuce uzeo nekome bodove osim nama, racunajuci klubove iz vrha?

znači koliko je onaj kolo a bome i toure propao, pa to su šokovi..nedavno poklonio gol također a

jučer frajer zakuca sam sebi gol, i to tako šlampavo i traljavo da je to strašno...pa izaaaaaađi brate sam iz igre majku mu

pohvala žerardu za onu loptu staridžu, taari moj kako ju majstor udjeli vanjskom, i to kifla prava, zafrko ju stivi ko narkić frulu

jedino ne znam je li bio penal, nisam gledao to, al valjda je čim se nitko ne buni..

Kompjuterske simulacije često se koriste za predviđanje ishoda raznih sportskih događaja, a ova će nam pokazati ko će biti novi šampion u Premijer ligi Engleske.

Ako je verovati momcima iz Blumberga i njihovom kompjuteru, novi prvak Premijeršipa biće Čelsi, a do titule će stići sa svega bodom prednosti u odnosu na drugoplasirani Mančester Siti.

Na trećem mestu naći će se Arsenal, dok će četvrtu poziciju zauzeti Liverpul, i to sasvim ubedljivo u odnosu na Totenhem.

Po ovoj simulaciji, Mančester Junajted ostao je bez Evrope, pošto se našao na sedmoj poziciji, a iz lige su ispali Norič, Kardif i Fulam.+

Kako su smesni sa ovim simulacijama,do pre 2 nedelje City bio prvi,sada smo mi... 

• Autor

Sad čitam u sn da city do 12.03 sve utakmice igra doma.. Izrigat cu

A to su ukupno dvije utakmice u Premu - protiv Stokea i Aston Ville. Ostalo sve kupovi i LP.

Liverpool osvaja titulu

Na čemu mogu da zasnivaju optimizam?

Pre svega, tim napreduje, jasno se vidi da Brendan Rodžers drži konce u rukama i da fudbaleri poput Sterlinga, Staridža, Kutinja preuzimaju sve veću odgovornost.

Potpuno je pogrešna percepcija Luisa Suareza kao čoveka oko koga se sve okreće.

Naime, on je u 2014. postigao golove na svega 3 od 11 mečeva koje su Redsi odigrali, a opet su rezultati Liverpula odlični. Dakle, tim se nadograđuje, a tek treba očekivati da Suarez uđe u jesenju formu, taman na vreme za mečeve koji će odlučivati.

Uz to, nema evropskih utakmica, Liverpul će biti odmorniji od rivala. Doduše, niko ne zna koliko će trajati Arsenal, Siti, pa i Čelsi u Ligi šampiona, ali svejedno, ostatak februara i mart bi Liverpul mogli da dovedu u ravnopravnu poziciju.

Za njih takođe nema pritiska kao što je slučaj sa vodećim triom. Čelsi i Siti svim silama žele titulu, Arsenal je dugo bez trofeja, i nakon odlične jeseni su apetiti porasli. Što se Redsa tiče oni ciljaju povratak u Ligu šampiona, ali ako budu osetili šansu, biće veoma opasni.

Ne treba zanemariti ni faktor "Enfilda", oni su uz Siti najbolji tim lige na domaćem terenu, dobili su 13 od 15 mečeva, ispustili samo pet bodova pred svojim navijačima.

Ako nastave u ovom stilu, tim pre što ni na strani nemaju težak raspored, u finiš kada dočekuju Siti i Čelsi bi mogli da uđu izjednačeni i da drže rasplet u svojim rukama.

Možda jesu "čivave" kako reče juče Brendan Rodžers, ali svako ko potceni Liverpul mogao bi se gorko pokajati...

sportske.net

sportske.net

wvnOO.gif

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.