Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Arsenal analno devastiran u prvih 20 minuta . Ovome se ni najveci optimisti nisu nadali , odlicno odraceno od strane Liverpoolovih navijaca .
Ja sam siguran da u cetvrtoj ligi Engleske ima boljih napadaca od ovog Girouda, kakav je to balvan samo pa ne mozes vjerovati.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Liverpol zasluzuje ligu prvaka to se potvrdilo u veliki broj utakmica,derbiji utakmice skoro svaku rjesavaju u svoju korist.

Prokleti West Ham!! 
Al dobro je i ovako, na vrhu smo, CIty smo dobili 2 puta, od težih utakmica nam ostaju još Tottenham, Arsenal i Everton kući te Liverpool u gostima. Iako nema lake utakmice u Premiershipu nadam se da do kraja možemo kiksati jedino protiv Liverpoola u gostima, i eventualno Everton kući jer su oni tvrda ekipa. 

C'mon Chelsea!

Liverpool igra odlicno, i mogao se ocekivati bar neresen rezultat danas, ali ovakav poklon od strane Manchester Citya je neprocenljiv.

Mislim da se ovo cekalo, da Mou i momci ubace u 6. brzinu. 

Sinoć sam poželeo drugaru navijaču Arsenala da izgube od Liverpula :D  od srca.Danas,sedim čitam neke gluposti i gledam liverpul arsenal i poveli ovi 2:0 i zove me taj drugar i urla nešto,smeje se :D i pričamo mi nekih 10 minuta oni za to vreme primili još 2 gola,jbt ko da gledam neku skrivenu kameru,svaki napad liverpula šansa

ja mu posle kažem:sad kad Arsenal iznenadi mrtvi junajted

a on odgovara : prestajem odmah da pratim arsenal

hahaahha

a jbt lik navija sigurno 15 godina za Arsenal al ono,ok je skroz,on se baš oduševio kad je Čelzi doveo Matića

Prebacite komotno na 2:10

[media]http://www.dailymotion.com/video/x1bjaox_all-goals-swansea-city-3-0-cardiff-city-08-02-2014-highlights_sport[/media]

Čim su potjerali Laudrupa postali su mi mrvu draži. Ovdje se vide prave emocije kod golova, sretno Garyu Monku.

-------

Male tajne velikih majstora, u fokusu Roberto Martinez. Pročitajte:

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2545495/Roberto-Martinez-The-Premier-Leagues-hottest-young-manager.html

Kako navodi "Nedeljni Telegraf", dan pre meča na Enfildu došlo je do tuče na treningu između Pera Mertesakera i Jaje Sanoga, zbog čega je nemački štoper imao masnicu ispod oka, a ni on ni mladi napadač nisu kažnjeni.

Glavobolju Arsenu Vengeru zadaje i nedisciplina, jer, kako prenosi "San", jedan od fudbalera je veče uoči duela sa Liverpulom celu noć proveo sa bikini modelom i prema njenim rečima nije delovao zainteresovano za fudbal.

"Nije uopšte izgledao kao da ga zanima meč. Tražio je da ostanem celu noć, poptuno je bio lud", ispričala je anonimna devojka kako seprovela sa oženjenim igračem Arsenala, a u pitanju je navodno Olivije Žiru.+

Ne znaju oni da se nose sa prvim mestom :D Nece Arsen videti trofej jos 9 godina.

Ma to Murinjo i Pelegrini platili neku kurvu da lazunja :) Cus ona vidjela da je on totalno nezainteresovan za utakmicu ,haha pa Englezi su totalno ludi :D 

Sada se stvari bitno menjaju. Daleko je teze juriti Mourinhov Chelsea nego Arsenal. Jeste da je u pitanju jedan bod, ali budite sigurni da ce Mourinho sagraditi kule i tvrdjave oko njega do kraja sezone. 

Negde od avgusta. mislim, smo u zaostatku, i sa pritiskom izlazili na svaki mec, jer je konkurencija nikad jaca, i svaki kiks bi znacio i izmicanje sna o tituli. 

Konacno smo isplivali na povrsinu. Ne kazem ja da je titula osvojena, ali iz ugla igraca Chelsea-ja bice mnogo lakse igrati narednih nedelja. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.