7. februar 2014.12 god. comment_162327 Nemanja Vidic najavio odlazak iz Uniteda na kraju sezone. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162351 Inter se opasno raspituje za njega, dobro bi mu došla Italija laganica.... Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162371 Arsenal analno devastiran u prvih 20 minuta . Ovome se ni najveci optimisti nisu nadali , odlicno odraceno od strane Liverpoolovih navijaca . Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162377 Mislim da bi se u psihologiji za pojam flegmatik trebao početi koristiti Ozil kao primjer.. Ja nevjerujem koliko je čovjek "mrtav" ne govorim samo za današnju utakmicu. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162380 Nije zgoreg s vremena na vrijeme... https://pbs.twimg.com/media/Bf9O2N1IcAAFxBC.jpg:large Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162382 Ja sam siguran da u cetvrtoj ligi Engleske ima boljih napadaca od ovog Girouda, kakav je to balvan samo pa ne mozes vjerovati.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162384 Liverpol zasluzuje ligu prvaka to se potvrdilo u veliki broj utakmica,derbiji utakmice skoro svaku rjesavaju u svoju korist. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162411 Prokleti West Ham!! Al dobro je i ovako, na vrhu smo, CIty smo dobili 2 puta, od težih utakmica nam ostaju još Tottenham, Arsenal i Everton kući te Liverpool u gostima. Iako nema lake utakmice u Premiershipu nadam se da do kraja možemo kiksati jedino protiv Liverpoola u gostima, i eventualno Everton kući jer su oni tvrda ekipa. C'mon Chelsea! Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162414 Liverpool igra odlicno, i mogao se ocekivati bar neresen rezultat danas, ali ovakav poklon od strane Manchester Citya je neprocenljiv. Mislim da se ovo cekalo, da Mou i momci ubace u 6. brzinu. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162424 Recite hvala Norwichu, herojska borba.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162439 Konačno prvo mesto! Nadam se da će Chels uspeti zadržati, mada jaka konkurencija. Prijavi
8. februar 2014.12 god. Autor comment_162540 I ne pao, ja mislim da je i na cipelama uštedio, uzeo one s jeftinim gumenim džonovima. Škrtica. Stanje nakon današnjih utakmica Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162543 Prebacite komotno na 2:10 [media]http://www.dailymotion.com/video/x1bjaox_all-goals-swansea-city-3-0-cardiff-city-08-02-2014-highlights_sport[/media] Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162544 sramota je da arsenal bude vodeci u enggleskoj momcad koja u dvi takmice primi 11 komada zato su tu momci sa stamforda Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162550 Sinoć sam poželeo drugaru navijaču Arsenala da izgube od Liverpula :D od srca.Danas,sedim čitam neke gluposti i gledam liverpul arsenal i poveli ovi 2:0 i zove me taj drugar i urla nešto,smeje se :D i pričamo mi nekih 10 minuta oni za to vreme primili još 2 gola,jbt ko da gledam neku skrivenu kameru,svaki napad liverpula šansa ja mu posle kažem:sad kad Arsenal iznenadi mrtvi junajted a on odgovara : prestajem odmah da pratim arsenal hahaahha a jbt lik navija sigurno 15 godina za Arsenal al ono,ok je skroz,on se baš oduševio kad je Čelzi doveo Matića Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162579 Prebacite komotno na 2:10 [media]http://www.dailymotion.com/video/x1bjaox_all-goals-swansea-city-3-0-cardiff-city-08-02-2014-highlights_sport[/media] Čim su potjerali Laudrupa postali su mi mrvu draži. Ovdje se vide prave emocije kod golova, sretno Garyu Monku. ------- Male tajne velikih majstora, u fokusu Roberto Martinez. Pročitajte: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2545495/Roberto-Martinez-The-Premier-Leagues-hottest-young-manager.html Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162621 Kako navodi "Nedeljni Telegraf", dan pre meča na Enfildu došlo je do tuče na treningu između Pera Mertesakera i Jaje Sanoga, zbog čega je nemački štoper imao masnicu ispod oka, a ni on ni mladi napadač nisu kažnjeni. Glavobolju Arsenu Vengeru zadaje i nedisciplina, jer, kako prenosi "San", jedan od fudbalera je veče uoči duela sa Liverpulom celu noć proveo sa bikini modelom i prema njenim rečima nije delovao zainteresovano za fudbal. "Nije uopšte izgledao kao da ga zanima meč. Tražio je da ostanem celu noć, poptuno je bio lud", ispričala je anonimna devojka kako seprovela sa oženjenim igračem Arsenala, a u pitanju je navodno Olivije Žiru.+ Ne znaju oni da se nose sa prvim mestom :D Nece Arsen videti trofej jos 9 godina. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162630 Ma to Murinjo i Pelegrini platili neku kurvu da lazunja :) Cus ona vidjela da je on totalno nezainteresovan za utakmicu ,haha pa Englezi su totalno ludi :D Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162667 Sada se stvari bitno menjaju. Daleko je teze juriti Mourinhov Chelsea nego Arsenal. Jeste da je u pitanju jedan bod, ali budite sigurni da ce Mourinho sagraditi kule i tvrdjave oko njega do kraja sezone. Negde od avgusta. mislim, smo u zaostatku, i sa pritiskom izlazili na svaki mec, jer je konkurencija nikad jaca, i svaki kiks bi znacio i izmicanje sna o tituli. Konacno smo isplivali na povrsinu. Ne kazem ja da je titula osvojena, ali iz ugla igraca Chelsea-ja bice mnogo lakse igrati narednih nedelja. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162672 Everton ubija totenhem u prvih 25 min,Osman neznam kolko je prilika imao do sada,lete po terenu karamele,igrači totenhema kao da celu noć nisu spavali. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.