Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Everton ubija totenhem u prvih 25 min,Osman neznam kolko je prilika imao do sada,lete po terenu karamele,igrači totenhema kao da celu noć nisu spavali.

Vode Spursi 10tak minuta prije kraja.Ako uzmu 3 boda nece biti nezasluzeno.Vjerovatno 3 boda zahvaljujuci majstoriji Adebayora.
Naishmith ne moze zamjeniti Lukakua,a Traore sjedi na klupi .
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Utd je imao 46 ubacaja za poluvrijeme. #lucidnost

Valjalo bi Junajted da dobije ,da bi sa samopouzdanjem otisli na Emirate i iskarali Arsenal 

Ako je tacna ova statistika scum je nakupio 74 ubacaja.

Morao je Junajted u zadnjim sekundama da dozvoli gostima bod .Ne bi bilo lijepo od njih da Fulam nisu castili  makar sa bodom kao ostale ekipe koje su prolazile kroz Old Traford :D 

O jbt život pa ova ista ekipa Uniteda(plus Fellaini i Mata) je prošle sezone bila prvak #-o,to je dokaz koliku ulogu ima trener.

Nadam se da će United u narednom kolu nadoknadit ove bodove protiv Arsenala :D

• Autor

Jao koliko je jadan ovaj United, pa da im mrtvi raspali Fulham uzme bod(ove) na njihovom terenu.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pogledaj statistiku. ManU je bio nadmoćan, kao i mi što smo protiv West Hama. Pa opet jbg. Nije im bio dan.

Ali lijepo je vidjeti tablicu sada kad je kolo kompletirano. 15 bodova iza nas.

ujUluYU.jpg

Pogledaj statistiku. ManU je bio nadmoćan, kao i mi što smo protiv West Hama. Pa opet jbg. Nije im bio dan.

Ali lijepo je vidjeti tablicu sada kad je kolo kompletirano. 15 bodova iza nas.

Priznam da nisam gledao utakmicu ali velika je razlika izmedju rezultata 0-0 i 2-2. Unitedova igra je uzas zivi, to vidi svako. Mucili bi se ovakvi i protiv treceligasa. Njihovim problemima izgleda nema kraja.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Jao koliko je jadan ovaj United, pa da im mrtvi raspali Fulham uzme bod(ove) na njihovom terenu.

Neka im je,uvek fulam gubi kući od Junajteda.

Meni malo krivo za Everton,nisu loše igrali bez obzira na to što je bio malo izmešan sastav,bez obzira na to što ih je Totenhem stigo i prestigo danas mislim da će biti gusto do kraja uz blagu prednost Totenhema.

Jednostavno kako sad stvari stoje ne vidim kako Junajted može da se uključi u tu trku za 4 mesto,u odnosu na ove timove gore pomenute plus Liverpul oni stvarno očajno izgledaju. Mojke se samo gubi,pričam to od početka prvenstva,sve je počelo sa Murinjom,ubio ga je sa pričama o Runiju,od kad pratim Čelzi ne sećam se da je na oficijelnoj stranici puštena priča da smo zvanično uputili ponudu za nekog igrača.

Peglao ga je Murinjo dok ga nije nakoutirao

sledeće kolo Arsenal - Junajted ,nije moglo u bolje vreme da se namesti ovaj derbi

Mogao bi Mata da odigra za bivsi klub malo, da potpuno izbaci Arsenal iz trke...  

A vreme je i da vidimo kako ce se City nositi s pritiskom jurnjave za prvim mestom iz nedelje u nedelju.

Pronađen Moyesov game plan

[spoiler]BgDZ2EZIQAA0LBH.jpg[/spoiler]

Rezultat: 81 centaršut.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.