Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Neočekivano

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Nešto sam na brzaka pročitao (ne znam koliko je pouzdano) da Svonsi želi trenera na duge staze, a da Laudrup nije garantovao da će ostati toliko. Videćemo šta će sa njima biti, dva boda su iznad zone ispadanja.

Everton potpisao 5 uguvor s umbrom

Iznenadjujuce cudno.
Arsenal s Nike-a na Pumu , Everton sa Nike-a na Umbro.

Lijepi “nas“ Adidas ;) .

Jebem ti chicharita !!

Da nam ga ne zabi bili bi jos uvijek bez primljenog gola ove godine iako je februar.

Tacnije bi bili 500+ minuta bez primljenog gola jer nam je lpool dao u pocetku tekme :D Al hajd.

Jebem ti chicharita !!

Da nam ga ne zabi bili bi jos uvijek bez primljenog gola ove godine iako je februar.

Tacnije bi bili 500+ minuta bez primljenog gola jer nam je lpool dao u pocetku tekme :D Al hajd.

Ne trazi dlaku u jajetu,ne valja ti to :P

Hoddle je prvi kandidat za klupu Labudova.

Ja stvarno ne vidim utakmicu gdje bi mogli izgubiti , sve teže protivnike dočekujemo kući, jedino Liverpool u gostima .. možda bude neki remi do kraja al' poraz čisto sumnjam.

City i Arsenal imaju puno teži raspored i ne ginu im bar po 2 poraza do kraja sezone . 

Samo treba zadržat formu i imamo najveće šanse za osvajanje.

a to je zato sto ne punimo protivnike,kada povedemo 2:0,mi se zatvaramo umesto da se sprdamo i da probavamo akcije neke i da tovarimo buraniju ujedno i uvezbavamo nove poteze.

BfznNlRCAAAxJdk.jpg

Pa zamislite kakav je blam kad neko cele sezone govori da je njegova ekipa losa i da su City i Arsenal bolji,a onda na kraju sezone uzme titulu.Pa Pelegrini bi mozda cak dobio i otkaz,a za Arsena necu da pricam on bi se zalio kako Celzi dovodi igrace iako je kupio i Ozila i jos neke solidne igrace.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.