Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Vala pilici nek ispuse ako ne zele u evropu pored toliko ulozenog novca. ;)

Joj sto mi smrdi onaj mec protiv Liverpoola 3 kola pred kraj sezone.

Valja im u goste a ko kruh ce biti udaljeni od Uniteda bod il cak isto bodova ce imati.(osjecaj)

Tako da bi im bila MUST WIN tekma

Jeste vidili sinoć svađe između Sturridga i Suareza. Mislim da će gadno završiti. Sve je dobro dok im dobro ide, ali ono su dva "prljavca" u glavi i kad tad jedan će puknuti kada krene loše i ode sve u k*rac. 

Je l' iko skont'o kako je L'pool sinoć imao malo ispod ili oko 40% posjed lopte na svom terenu? A Rodgers je prošle godine baš insistirao na posjedu pod svaku cijenu. Ove godine to nije slučaj, pogotovo u derbijima. Vrlo često igraju na kontre preko Suareza, Sterlinga, Studgea i Coutinha. Standardna defanzivna postavka 4-1-4-1 i jak pritisak veznog reda bez obzira da li su na tzv. srednjem presingu/bloku ili su povučeni. Zadnji vezni im fali, neka sirovina koja će da čisti sve što prođe kroz taj blok, neko jak na lopti i neko ko je u stanju da povuče loptu iz pozadine kada zatreba.

Arsenal se zestoko sjebao sinoc :D Zavrsili su svoju sezonu  ,iako je Sautempton sjajna ekipa morali su uzet tri boda na tom gostovanju jer sad stize raspored smrti :D 

Verovatno o5 zadnja loža. Aguero je igračina, najbolji klasični napadač trenutno. Ima neverovatan osećaj za gol. Šteta što pogodi stativu u onom prvom napadu.

Gledaj Big Sama kolko ne vjeruje da ga je usralo. 

• Autor
Fulham je prije 3 godine bip vrhunska momcad na celu s Royom Hodgsonom kad su im udarne violine bili Dempsey i Gera. Nikad necu zaboraviti utakmicu protiv Juventusa kad su ih izbacili iz Europa lige i igrali finale s Atleticom iz Madrida. Da je bilo malo srece mislim da bi osvojili onda. Sad p imenima imaju mozda i jacu ekipu ali nije to to. Uspjeh ce im biti opstanak u Premu.
Veliki Gus Poyet.

A mnogi su se cudili kad sam ga proljetos ozbiljno spominjao kao jednu od alternativa Joseu.

Inace Sunderland potpuno zasluzeno razvaljuje Njukasa na njihovom terenu u derbiju sjeveroistoka Engleske.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Auuuu sta Sunderland pocini Newcastlu na sred St.James-a.
Puno , puno ce Cabaye faliti Newcastleu danas se to vidjelo.Anita jako los,Ben Arfa cesto komlikuje,potez viska a i nije bas da ima pravu kilazu,buci buci.

JEbo ja mater svima iz Njukasla kad gol ne mogu dati :D Sunderlan ide ka vrhu ,ajmo Pojet deri guzove svima :D

Sunderlandu je definitivno mjesto u premiershipu,tek se sad vidi koliko je Cabaye vazan igrac za Newcastle.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.