Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Bas mi zao Sotona zbog svega sto im se desava. Cortese otisao, a otici ce i Pochettino jer su bili na prs' u dupe. Moguce da pored Shawa ode jos jedan igrac. Otisli bi oni vjerovatno kasnije ali odlazak na pola sezone moze sjebati ekipu potpuno. Steta jer su krenuli u ambiciozan projekat i sve je islo ko podmazano. Sad na mjesto trenera moraju dovesti nekoga iste filozofije kakva je bila Adkinsova, Pochettinova da klub ne izgubi na pravcu koji je zacrtao.

Neznam stvarno šta se sve sad krije iza Sautemptona,vidim samo da su njihovi navijači zabrinuti,mediji su se naravno sad skupili ko lešinari,pominje se čak i prodaja kluba,pitanje je dal bi pre toga rasprodali igrače ili ne,možda je sve to sad malo prenapumpano. Mogo bih da dodam i to,kruži da glasina da je lik gore pomenuti otišo zato što je bio protiv prodaje igrača,sad kolko je to tačno stvarno neznam a i mrzi me da sad nešto dublje kopam.

Na jednu stranu čitam(čitam navijači šta pišu,al i ne sitija nego Arsenala(wtf???)) da je Siti ponudio pare za mladog i perspektivnog levog beka,evo do jutros telegraf pominje samo Čelzi....

Šteta,bili su jedno vreme na uzlaznoj putanji,onda su stagnirali,ne zameram im ništa i to je ogroman napredak u odnosu na prošlu sezonu

*umalo da zaboravim,vidim da Ešton objavljuje neke vesti vezane za Sautempton,izgleda da ima neke izvore u tom klubu,treba obratiti pažnju i na njegove tekstove,znamo da kad je Čelzi u pitanju imao je dobre izvore....

evo i još jedne izjave

"Gutted with that news, but would just like to thank Nicola Cortese for everything he has done for me and the club! All the best to him!"   -  Luke Shaw

Uređeno , autor izmjene: chibabachi

Raspored 22. kola Premiershipa:

SUBOTA

JuqcBs7.png              VS              ZDdK8OU.png                  

tadmZLp.png?2?9357               VS             EmYd4sC.png             

nrYryeR.png             VS             nJJ46AC.png     

eirmg6W.png             VS             8JQyDHd.png  

u2vixxD.png                VS           ivPz6gO.png      

1TFIIpD.png                VS           xYUDl3y.png 

WQhk6ex.png                 VS           S8YLVij.png?2      

NEDELJA                          

CEiaL3e.png                  VS           DHSKD2V.png    

6kPCqVE.png                 VS            fbrwuMX.png

PONEDELJAK

lMN9TdU.png                  VS            cNhR1Ls.png      

Teško da mi možemo izvuci neku korist iz ovog kola osim u slučaju nekog velikog iznenađenja..    

moje vizije za ovo kolo :D

sunderland-soton               1x                           1.45

kristal-stoke                        gg                          1.80

norvič-hull                           gg                          1.90  (jelavić debitira golom)

luzerpul-raspadnuta villa      X2                         3.20 

svonsi-totenhem             tot daje gol u 1.p.       2.00

arsenal-fulam                  over 3.5                      2.30

siti-kardif                             6+                           6.00

west ham-njukasl           pol ili kraj   2                 1.85

chelsea-manu                   1                                1.85

wba-everton                       X                              3.10

ukupni tečaj:  4646.84

i u ponedjeljak čekam isplatu fino šmekerski :D

Opet bez kikseva, ovaj put i dosta lakše utakmice nego u prošlom kolu za konkurenciju. Sutra moramo zadržati priključak.

Liverpool nakon 37 minuta igre gubi sa 0:2 na Anfieldu.Kiks u najavi.

Villa je odlicno branila bokove, krila i bekovi stalno uzoravaju strane u oba pravca ali u sredini su bez dovoljno zestine. Moraju stajati cvrsce uz igraca. Iz tranzicije su satrali Liverpool. Nije im isla ova 4-4-2 pa mi se na nekoliko minuta cinilo da su igrali 3-5-2 sa trojicom pozadi Johnson Skrtel Toure iz razloga da dvojica mogu biti uz Bentekea a jedan da ide na igraca koji otvara kontru posto im je duvalo po stranama mnogo. A drugi razlog je igranje sa 3 u vezi i ubacivanje Coutinha u sredinu iza napadaca (Coutinho je bio ocajan i generalno je u zadnje vrijeme los), uspostavljanje ravnoteze, smirivanje tempa.

Kabaj je postigao prvi i treći gol za svoj tim, a drugi gol, postigao je njegov sunarodnik Loik Remi koji je tako „povezao“ čak deset „dvojki“.

Naime, osim što je postigao 2. gol na ovom meču, Remi je ujedno postigao 22 222. gol u istoriji Premijer lige u 22. kolu, 22. sezone ovog takmičenja i tako napravio statistiku za pamćenje.

Fin kiks L'poola a sad im ide i fin raspored.

Everton (H), WBA (A), Arsenal (H), Swansea (H), Southampton (A).

Liverpool je podcijenio Villu i dok su oni shvatili da je Villa dostojan protivnik već su imali minus od dva gola.Da je Agbonlahor ostao u igri mislim da bi Villa čak i pobijedila jer ih je on pojeo svojim kretanjima,Holt nije ništa donio svojim ulaskom.

A što se tiče sljedeceg kola mislim da ce City odvojiti od života Spurse.

Inače sljedece kolo se igra u terminu od 20:45 utorak i srijedu i biće sigurno zanimljivo..

Southampton bi mogao biti bez Lovrena u toj utakmici, a on im izuzetno puno znači. Nadam se da će uzeti makar bod na svom terenu. Isto tako se nadam i za Spurse, novi je trener i malo su bolji nego kod AVB-a, možda uspiju iznenadit i ostavit bod na WHL

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.