19. januar 2014.12 god. comment_158478 moje vizije za ovo kolo :D sunderland-soton 1x 1.45 kristal-stoke gg 1.80 norvič-hull gg 1.90 (jelavić debitira golom) luzerpul-raspadnuta villa X2 3.20 svonsi-totenhem tot daje gol u 1.p. 2.00 arsenal-fulam over 3.5 2.30 siti-kardif 6+ 6.00 west ham-njukasl pol ili kraj 2 1.85 chelsea-manu 1 1.85 wba-everton X 3.10 ukupni tečaj: 4646.84 i u ponedjeljak čekam isplatu fino šmekerski :D bude li X sutra wba-everton, još će mi i ispasti neka sića... eh da se singliralo :D Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158520 Drogba,lud si,samo malo manje da si isforsirao,manje parova,dobar odabir,mogao si brdo love uzeti. Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158525 siti,arsenal i mi po 5 pobeda u nizu,možda bi trebalo i sanderlend iz donjeg dela tabele da se pomene sa po 2 pobede,remija i 1 poraz totenhem isto dobar Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158543 Wilfried Bony nananana!! [media]http://www.youtube.com/watch?v=49ieoXxLQpQ[/media] Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158549 Ako se ovaj trend nastavi, titula ce se resavati u medjusobnim duelima vodecih. Prijavi
19. januar 2014.12 god. Autor comment_158608 Vidi forme prve tri ekipe. Sve pobjede, sve se zeleni. Pitanje je tko će prvo kiksati. A mi igramo za dva kola protiv Manchester Cityja .To će biti prejebeno. Tu bi mogao Arsenal profitirati. Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158610 Između 10. mjesta (Aston Villa) i posljednjeg 20. mjesta (Cardiff) razlika je samo 6 bodova. Strava. Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158626 Najzanimljivija godina ko zna od kad. Meni zanimljivije da gledam ko će da ispadne. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158822 Kako god da zavrsi mec WBA nije zasluzio da izgubi. Vise izgaraju od prve minute, Everton odavno nije ovoliko dugih lopti igrao u jednoj utakmici, bez ideje kako sastaviti 3 pasa, smiriti tempo, zadrzati loptu. Pepe Mel apeluje da se igra jak presing sto je kocka sa stoperskim parom Olsson - Lugano koji su prespori i prelosi na lopti, ali veceras mu mozda prodje. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158824 Moram priznati da mi se nikako ne sviđa ovo konstantno uvođenje španskih i latinoameričkih trenera u Premiership. Daju otkaz jednom Steveu Clarkeu samo da bi doveli nekog Mela. Dabogda ispali. Everton jako tanak danas. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158831 Ma Clarke je izmislio fudbalsku taktiku za ovog Djepeta... Ne znam u kom pravcu su razmisljali celnici WBA, ali mislim da su napravili gresku koja ce ih mnogo kostati. Bilo bi mi drago da Dalian group preuzme Southampton. Poceo sam da gotivim taj klub zbog pametnog nacina poslovanja, i voleo bih da bas oni isplivaju i dodatno pojacaju vec uzavrelu PL. A Cortesea bi trebalo ubaciti u nasu upravu. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158902 wba i everton nisu 30 godina igrali X na Hawthornsu, eto sinoć se i to desi Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159326 Sad Mojzi moze potpuno da se posveti odbrani titule. PS http://www.theguardian.com/football/2014/jan/23/arsene-wenger-juan-mata-chelsea-united?CMP=twt_gu Najdosadniji covjek u istoriji fudbala. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159774 Man City boss Pellegrini joins Wenger in criticising Chelsea for selling Mata to rivals United...‘United are getting a very good player, but personally I do not agree that a transfer like this can happen in the middle of the season,’ he said. ‘I do not think a player should be allowed to go from one club to another in the same league in January.‘It is not correct at this stage of the season. Maybe Arsene Wenger had a correct reason, when he pointed out Chelsea have already played United home and away, but my argument is a more general one. 'I just feel that if a player has made more than five or six appearances for his club, then he cannot join another one in the same league at the midway point. ‘I just think if a player plays for a club for more than half of the season, a club with money can take the best players from the other teams. 'The rules are the rules, so you play by them, but I just think they should change. I am not saying scrap the January window, just change it. ‘I don’t particularly think Chelsea will gain an advantage from this. Maybe Manchester United have an advantage because Chelsea wanted to sell him. 'Maybe United have an advantage in this case. I am talking about general reasons and not the specific reason that they have played already against them. I think in this transfer window, players that play more than five or six games for the same club cannot change to another. ‘I do think Mata is a very good player. It is a shame he didn’t play often this year at Chelsea. That was strange, but I think United buy a very good player.’ MUDRO ZBORIS Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159984 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2545495/Roberto-Martinez-The-Premier-Leagues-hottest-young-manager.html Uzivajte! A zna se ko ce najvise. Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_160020 Martinez je vrhunski trener,vidi se da zna,povecan mu je zadatak,da se tako izrazim,a on jos bolje obavlja sve,pritisak je izgleda dobar za njega,moze da se nosi sa tim,mislim da je visoko kotiran na lestvici trenera... Svaka cast. Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_160022 Pravo nosenje s pritiskom je kad radis u ekipi velikog budzeta i velikih ambicija sto Everton apsolutno nije. Ali respect za posao koji radi. Bio mi je kul u Wiganu ali sam cekao da ode u ozbiljniji klub pa da se potvrdi. To upravo radi. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160138 Januzaj jos pure jesti.RvP stalno povrijedjen.Ova dvojica worldclass samo “steta“ sto igraju na istim pozicijama. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160144 Ma oni ce gurnit Matu na desno krilo i tu ce se sjebat 1000% Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.