Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

moje vizije za ovo kolo :D

sunderland-soton               1x                           1.45

kristal-stoke                        gg                          1.80

norvič-hull                           gg                          1.90  (jelavić debitira golom)

luzerpul-raspadnuta villa      X2                         3.20 

svonsi-totenhem             tot daje gol u 1.p.       2.00

arsenal-fulam                  over 3.5                      2.30

siti-kardif                             6+                           6.00

west ham-njukasl           pol ili kraj   2                 1.85

chelsea-manu                   1                                1.85

wba-everton                       X                              3.10

ukupni tečaj:  4646.84

i u ponedjeljak čekam isplatu fino šmekerski :D

bude li X sutra wba-everton, još će mi i ispasti neka sića...

eh da se singliralo :D

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

• Autor

1497606_1433318756901938_200190248_n.jpg

Vidi forme prve tri ekipe. Sve pobjede, sve se zeleni. Pitanje je tko će prvo kiksati. A mi igramo za dva kola protiv Manchester Cityja .To će biti prejebeno. Tu bi mogao Arsenal profitirati.

Kako god da zavrsi mec WBA nije zasluzio da izgubi. Vise izgaraju od prve minute, Everton odavno nije ovoliko dugih lopti igrao u jednoj utakmici, bez ideje kako sastaviti 3 pasa, smiriti tempo, zadrzati loptu. Pepe Mel apeluje da se igra jak presing sto je kocka sa stoperskim parom Olsson - Lugano koji su prespori i prelosi na lopti, ali veceras mu mozda prodje. 

Moram priznati da mi se nikako ne sviđa ovo konstantno uvođenje španskih i latinoameričkih trenera u Premiership. Daju otkaz jednom Steveu Clarkeu samo da bi doveli nekog Mela. Dabogda ispali.

Everton jako tanak danas.

Ma Clarke je izmislio fudbalsku taktiku za ovog Djepeta... 

Ne znam u kom pravcu su razmisljali celnici WBA, ali mislim da su napravili gresku koja ce ih mnogo kostati. 

Bilo bi mi drago da Dalian group preuzme Southampton. Poceo sam da gotivim taj klub zbog pametnog nacina poslovanja, i voleo bih da bas oni isplivaju i dodatno pojacaju vec uzavrelu PL.

A Cortesea bi trebalo ubaciti u nasu upravu.

NOVA HIMNA JUNAJTEDA 
1557520_627640423952414_18325688_n.jpg

Man City boss Pellegrini joins Wenger in criticising Chelsea for selling Mata to rivals United...

‘United are getting a very good player, but personally I do not agree that a transfer like this can happen in the middle of the season,’ he said. ‘I do not think a player should be allowed to go from one club to another in the same league in January.

‘It is not correct at this stage of the season. Maybe Arsene Wenger had a correct reason, when he pointed out Chelsea have already played United home and away, but my argument is a more general one.

'I just feel that if a player has made more than five or six appearances for his club, then he cannot join another one in the same league at the midway point.

‘I just think if a player plays for a club for more than half of the season, a club with money can take the best players from the other teams.

'The rules are the rules, so you play by them, but I just think they should
change. I am not saying scrap the January window, just change it.

‘I don’t particularly think Chelsea will gain an advantage from this.
Maybe Manchester United have an advantage because Chelsea wanted to sell him.

'Maybe United have an advantage in this case. I am talking about general reasons and not the specific reason that they have played already against them. I think in this transfer window, players that play more than five or six games for the same club cannot change to another.

‘I do think Mata is a very good player. It is a shame he didn’t play often this year at Chelsea. That was strange, but I think United buy a very good player.’ MUDRO ZBORIS 

Martinez je vrhunski trener,vidi se da zna,povecan mu je zadatak,da se tako izrazim,a on jos bolje obavlja sve,pritisak je izgleda dobar za njega,moze da se nosi sa tim,mislim da je visoko kotiran na lestvici trenera... Svaka cast.

Pravo nosenje s pritiskom je kad radis u ekipi velikog budzeta i velikih ambicija sto Everton apsolutno nije. Ali respect za posao koji radi. Bio mi je kul u Wiganu ali sam cekao da ode u ozbiljniji klub pa da se potvrdi. To upravo radi.

Januzaj jos pure jesti.
RvP stalno povrijedjen.
Ova dvojica worldclass samo “steta“ sto igraju na istim pozicijama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.