Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ponovo na vrhu!!!!

tumblr_mz8rg1pLy21t9wel0o1_500.jpg

nadam se da cemo tu i ostati, makar razlika bila 1 bod, utoliko zanimljivije.

Ovo je bolje od svih postova u temu Mala je extra. Do sutra možemo masturbirati na ovu sliku.

Sada odmarati,najmanje smo 24 sata prvo na tabeli.Preostaje uzivati u Premiershipu i cekati kiks protivnika.
Sent from my phone using Tapatalk 2

11-01-2014-GifNumber-53.gif
Milimetri su ga dijelili od gola.

Ovakve pohotne rospije mozes nafatati i ako si obicni baustelac.

Jbt sta pare rade i slava... 

1526567_583015758448799_440258831_n.jpg

Izgleda ko da nema za hljeba,jedva majca ima na čemu stajati..da ne znam o kome se radi vjerovarno bi pomislio da je neki svirač flaute ili eventualno klavira..

-- Nije valjda da stvarno mislite da je ovo Ozil???

Kako ovaj Ttham ima sreće ovo je čudo. Jedan od igrača što me iznenadio je mladi Bentaleb. I prije je ulazio pomalo ali danas je odlično odigrao. Dijeli lopte i ponaša se tako zrelo na terenu kao da igra već 5 sezonu PL. Onaj Dembele nezna kuda goni.

Adebayor odlično odigrao i samo nastavlja dokazivati da je AVB napravio kardinalnu grešku sa njim a i sa njihovim "Torresom" ( Soldado ). Pa lik isto izgubljen djeluje. On i Chamak mogu u klub najgorih frizura u PL ikada.  

Izgleda ko da nema za hljeba,jedva majca ima na čemu stajati..da ne znam o kome se radi vjerovarno bi pomislio da je neki svirač flaute ili eventualno klavira..

ovo je od prije, Ozil je sad nabio masu, sad je jos yebozovniji

alvaro-negredo-etihad-stadium-600x337.jp

Vec 18 golova u svim takmicenjima. Ide na 30 do kraja lagano.

gledam malo pre highlights utakmice protiv vest hema,ono je nestvarno kakve golove ovaj čovek zabija,prvenstveno mislim na onaj prvi go,golman nema šta tu da traži,dal je moguće da nekog tolko sere,nema tu neke filozofije,čovec cepa mrežu i tolko

ove sezone me siti stvarno oduševljava kakve životinjske golove zabijaju,pravo je čudo da smo ispred njih na tabeli,ajd sve mogu da razumem al mora li baš svaka da nadje put do gola,gledam neko kolo ranije,ture daje go kroz tri noge,fernandinjo isto

nisam pratio tolko taktiku sitija pa i ne vidim dal je tu nešto pelegrini menjao,podigo na viši nivo i tako to al svaka mu dala kako je pogodio transfer negreda,još oni baksuzi imaju silvu i onog drugog pacova u vezi,dušu dalo za asistencije od ovog super panja

Pellegrini je pravo osvjezenje za City nakon cemernog Mancinija.

uf kakvo su govno sad sudije bacile na ovo takmičenje

zgadili su mi se,čist go poništen,sramota

prvo ona greška protiv liverpula,evo sad protiv njukasla,reko bi neko da Siti ima pomoć neke "nevidljive sile"

zgadi mi se sad i ovaj siti jebem ih

https://v.cdn.vine.co/r/videos/C595EC9E7E1034161986118017024_19e97adbe6e.4.7.7577054327720126274_u2Ke.EMftiojZvNcioFz3UXPr6s8NuPXRZ5F5pxup1M5bz_V295V6k50fXg.SQiR.mp4?versionId=V_u5i8cYugqu3uXwK8YNKjOVJsYooWZK

Sinoc odgleda reprizu utakmice Stouk-Liverpul... dobra utakmica,mora se priznati,a ono sto sam primetio je (ono sto se i znalo) je da oni,previse,previse zavise od Suareza,svaka akcija ide preko ili do njega,ne znam jel su u toku utakmice 2 napada njega mimoisla. Znaci oni ako nekim slucajem ostanu bez njega,fasovali su posteno. Dalje Dany se vratio i vidi se da je u neverovatnoj formi,on i Suarez najbolji tandem dosadasnje sezone sigurno. Nestvarno je koliko se razumeju i koliko jedan drugom zele da asistiraju,da dodaju u prostor,da onog drugog izbace u sansu. Videlo se i da Suarez veoma,veoma ceni i postuje Sturidgea,bas puno,kada mu je poslao krivu loptu izvinjavao mu se 5 puta... I za kraj,odlicna asistencija Danya i vrlo snalazljiv i lukav gol Sturidgea... On je stvoren za poziciju SS,tj za mesto "Second stiker-a". Ubija ove sezone,svaka mu cast.

Ja evo tek sada vidim gol Tiotea i ako ovo nije čista sudačka pogreška onda neznam šta je. Lopta ide 300 km/h i Gouffran se jedva izmakao a Hart je pogledom prati. Pa vidio sam barem 10 golova koji su bili priznati a bile su još kompliciranije situacije. Po meni regularan gol. 

Samo da na kraju sezone ne žalimo zbog onog kukavičkog remija protiv Arsenala od nedavno.

Nećemo sigurno, ako i zbog čeg budemo žalili to su utakmice protiv Stokea i Newcastlea, te West Broma.

Arsenal ima jos Fulham, Soton i Palace. A onda...

arsenal.png

Pa jebem ti, bio sam uvjeren da će barem jedna ekipa iz vrha kiksati ovo kolo. Ništa, idemo dalje, moramo pobjeđivati svoje utakmice i to je jedino važno.

Evo maloprije sam vidio da je Lpoolu suđen nepostojeći penal za 3-2, na Sterlingu. 

I volio bi da ovaj Agbonlahor dobije priliku u nekom jačem klubu, momak jednostavno stagnira u Villi i samo može ići na dolje. 

Ne pamtim zadnji put kad se ovo dogodilo. Ali pamtim jedno kolo krajem 12 mjeseca kad su svi kiksali. I u Championshipu. Ali mislim da je Cardiff od favorita kiksao.Tako da nisu svi prošli.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.