Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

11771838135_17b09a837a_o.png
Derbiji u drugom dijelu sezone ,najlakse je Liverpulu samo jedan derbi van svog terena a Siti ga je nagrabusio :D 

Nismo ni mi u teškoj situaciji,mislim da smo u prvom djelu sezone riješili mnoge teške utakmice na gostovanjima,nismo imali nekog posebnog uspijeha ali smo ostali u vrhu.Na Stamfordu Bridgeu mislim da cemo dobiti svih ovih 5 derbija jer ove sezone baš dobro igramo derbije na svom terenu,dok ce biti zajebano na Etihadu i na Anfieldu ali mislim da mižemo izvući bar 3 boda :D

Poruka od strane navijaca ,za Volkota koji ce pauzirati 6 meseci :D
5.jpg

Poruka od strane navijaca ,za Volkota koji ce pauzirati 6 meseci :D
5.jpg

Ovo podseća na

http://www.youtube.com/watch?v=6USyWoGJ8OQ

Barton na twitteru...

Joseph Barton ‏@Joey7Barton 

Great win for 5under1and. Man Utd on the ropes at the minute. Feel sorry for Moyes. He inherited a dynasty in decline.

Fergie is there again. Lurking in the shadows like the GrimReaper. I've got a feeling DM gets bullet and he emerges to save the day..

What was the point of him retiring. He's at every game. Go on holiday. Play golf. Spend time with your family. Or friends Busy c*nt #fergie

Hahahah koji kralj :D

alvaro-negredo-etihad-stadium-600x337.jp

Vec 18 golova u svim takmicenjima. Ide na 30 do kraja lagano.

Dobro ga pitaju loptama, a ovaj klasični poacher samo utrpava u mrežu. Sigurno nije taj igrač od 25-30 miliona, ali zasad radi svoj posao odlično. City uistinu ima sjajne napadače, kad pogledaš i Džekson je sa punooooo manjom minutažom već na 12 golova, najbolji strijelac ovog kupa. O Agueru ne treba trošiti riječi.

Dobro ga pitaju loptama, a ovaj klasični poacher samo utrpava u mrežu. Sigurno nije taj igrač od 25-30 miliona, ali zasad radi svoj posao odlično. City uistinu ima sjajne napadače, kad pogledaš i Džekson je sa punooooo manjom minutažom već na 12 golova, najbolji strijelac ovog kupa. O Agueru ne treba trošiti riječi.

Pa nije bas klasicni Chicharito ili Inzaghi, ipak je korisniji jer zna cuvati loptu, solidna igra ledjima, zna poslati dobar pas i igra odbranu (ono postavljanje koje sijece opcije dodavanja), tako da im je odlicno legao. Ali najvaznije je odlicno razumijevanje sa Aguerom, jeben su tandem. I mene je iznenadio.

Raspored 21. kola Premiershipa:

SUBOTA

ivPz6gO.png           VS               6kPCqVE.png                     

8JQyDHd.png           VS               1TFIIpD.png            

cNhR1Ls.png           VS                  u2vixxD.png

EmYd4sC.png           VS                JuqcBs7.png

ZDdK8OU.png            VS                 lMN9TdU.png

DHSKD2V.png             VS                 nrYryeR.png

fbrwuMX.png             VS                 CEiaL3e.png

NEDELJA

xYUDl3y.png              VS               eirmg6W.png

nJJ46AC.png               VS               WQhk6ex.png

S8YLVij.png?2               VS               tadmZLp.png?2?9357

Vodeće tri ekipe idu na gostovanja,mislim da Arsenal ima lakši zadatak od Chelsea i Citya jer je Aston Villa očajna kod kuće.Mi otvaramo ovo kolo tako da u slučaju pobijede možemo bar na jedan dan preuzeti prvo mijesto,posljednji put kada smo imali priliku da preuzmemo prvu poziciju izgubili smo od Newcastlea..

Samo pobijediti u ovom ranom terminu i onda makar 24 sata biti na vrhu tabele. Vrlo je bitno uzeti 3 boda i nastaviti pritiskati ove dvije ekipe ispred nas.

https://twitter.com/behnisch/status/421588150830391296/photo/1

Zanimljiva statistika, minuta provedenih na terenu 3 najbolja tima.

Sent from my LT26i using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.