Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Nakon serije razočaravajućih rezultata u redovima aktualnog prvaka Engleske, Machester Uniteda, ponovno se javila želja za dovođenjem nizozemskog nogometaša Wesleyja Sneijdera...

United je bio vrlo blizu dovođenja nizozemskog reprezentativca 2011. godine, kada je ovaj igrao u Interu, ali su pregovori u konačnici propali zbog previsokih Sneijderovih zahtjeva kada je plaća u pitanju. Sneijder je od tada potpisao za turski Galatasaray, no u ugovoru mu navodno stoji i 13 milijuna funti otkupna klauzula.

Haha sjećam se kad je odhebao ugovor zato jer se Rooney pobunio da će ovaj imati veću plaću od njega :D. Ali vrijedi svake funte, neće puno koštati i treba im ovakav igrač, ne mogu oni panjev u sredini ništa, Jones, Fellaini, Cleverly i ti bakrači.

Gerrard se povrijedio mislim da sam procitao sto ce biti dobro jer ce propustit mec protiv nas, valjda ce biti, posto ne pratim kakav je ove sezone al eto kazu portali da je dobar. :D

Ne znam šta je Gerrard uradio ove sezone da se našao u tom sastavu,realno imaju i Arsenal i Čelzi igrača koji su bolji od njega ove sezone i zaslužuju veću pažnju od njega.

Plus i sami navijači Liverpula po forumima se žale na njega sve više kako posustaje itd.mislim čak da se Lampard bolje drži od njega trenutno.

http://hotsport.rs/2013/12/10/strasno-navijac-se-ubio-zbog-poraza-junajteda-video/  

Navijac ManU-a se ubio zbog poraza posle Newcastlea... 

Danas sam citao da je jedan presao u tabor Arsenala zbog ocajnih utakmica,snimio je car i ceremoniju :D 

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/244452/Junajtede-da-li-je-dotle-doslo-navijac-se-odrekao-djavola-i-presao-u-tabor-Arsenala

Auuu sta im rade :D

Gerrard van terena 6 sedmica.

Ne znam koliko je ovo istina,ali ako jeste,,to je za respect.. 

Did you know: 

Liverpool football club manager Bill Shankly offered 5 Liverpool first team players to
Manchester United after Munich air disaster. Liverpool also kindly offered to pay their wages.

Did you know: That when when United's stadium was bombed, UNITED were allowed to play at
Manchester City's ground, until they could fix the problems.
The True Side Of Football !

Very rightly said: "We Are Not Enemies, Just Rivals !"

Dakle, ove godine u Premiershipu niti jedna ekipa na Etihadu nije izgubila sa manje od 2 razlike, ubojit napad Citya, jel. S Arsenalom nemaju neki skor, ali to je još iz onih vremena kad su bili mali City + Mancini nije znao s njima igrati. Mislim da pobjeda od jedan razlike ne bi trebala doći u pitanje, a vjerojatno će biti i veća. Ovo je Cityu ključna utakmica sezone, 6 bodova su iza Arsenala. Tottenham, ako Bog da, neće kiksati kontra Liverpoola jer dobro igraju s jačim ekipama na White Hart Laneu i to je dobro za nas.

Nama je ključna protiv Arsenala na Emiratesu, to moramo dobiti, nikakav remi ne dolazi u obzir. Svi dati sve od sebe i dobiti. Mislim da City nema težak posao protiv Arsenala zato jer Ozila je dosta lako eliminirati ko Matu iz sredine, ako se sjećate kako je United protiv Reala napravio, izgurali su ga na bekove i ovi su ga lako riješili jer nije neki atleta. Wenger ga voli šaltati s jedne na drugu stranu, u napad i sredinu tu i tamo i ako ga Cityevci pojedu to je to. City je superjak u prekidima i kontrama i one lopte u prostor za Aguera kad Silva ili Yaya šalju će radit probleme Arsenalu. Fizički, City je možda i najjača ekipa u ligi, Arsenal im ne može parirati u duelu i to im je glavna slabost. Odmoreni su im najvažniji igrači, dok se Arsenal potrošio kontra Napolija više i mali su dan manje odmora.

Jedino mi ide na jetra jer se igra rano, u 13.45 mislim, a tad obično bude svakakvih rezultata, ali ono nekih 2-1 za City bi trebalo biti. Ključna utakmica koju moraju dobiti, inače će biti problema. I dobro je da imaju bod manje od nas. Sve mi se čini da bi oni mogli imati 100% skor kod kuće, čini mi se da su u onoj sezoni kad je bio Mancini uzeo imali samo jedan remi doma, strašno.

RvP van terena mjesec dana.

[spoiler]1425707_656635601062025_279261913_n.jpg[/spoiler]

Dobro sam pogodio da mu je loža otišla. Vraća se opet ista ozljeda, kolko je samo u Arsenalu zbog toga bio van terena, sad opet ista stvar. Moyes mora početi kupovati na zimu već, ovaj United ne liči na dobro nikako.

Baksuz. Ne da se covjeku da uzme titulu pa to ti je.

Pizda, mogu se kladiti da folira tu povredu barem malo. Ne bi me čudilo i da je istina ono što se pričalo da će podnije zahtjev za transfer. Kad brod tone, zna se ko prvi skače.

Rooney je sljedeći folirant. Mogli bi ga zgrabiti. Pričao je i Schmeichel nešto o tome kako 5-6 igrača minira Moyesa, ne bi me čudilo da je to 5-6 najboljih i najiskusnijih.

Baksuz. Ne da se covjeku da uzme titulu pa to ti je.

Mislis na rvpa il moyesa? Zbunjen sam :D

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.