Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Naredno kolo startuje vec sutra:

UTORAK

Crystal Palace-WestHam

SRIJEDA

S'hampton - Aston Villa
Stoke - Cardiff
Sunderland - Chelsea
Man. United - Everton
Arsenal - Hull
Swansea - Newcastle
Liverpool - Norwich
WBA - Man. City
Fulham - Tottenham

Arsenal ima najlakši posao,dok ostali imaju nešto teže zadatke...

to koliko arsenal ima lagan posao ćemo tek vidjeti...

da da

kristal podjela bodova sa čekićarima, sveci također X ili pobjeda ville, mi pobjeđujemo, united pobjeda, nadam se kiksu arsenala dosadnog, svrake pobjeđuju labudare, liver X sa kanarincima, siti će wba odvojiti od života, i fulham ako ne dobije onda će bar X izvući..

ugl konačno prosinac i najluđa liga u kojoj ćemo opet uživati :D a tek je počelo ono pravo, gdje je još boxing dej...

samo karačina idemoo chelseaa

Meni je smiješno kako 2 najjače ekipe, City i mi zapravo loše igramo u gostima. Ali nadam se da će biti bolje i za nas i za njih. I nisam baš siguran da United može dobiti Everton. Liverpool bi trebao otresti Norwich na Anfieldu. Mi ćemo se patit sa davljenikom i nadam se pobijediti. Soton je ušao u crni niz i bojim se da će sada biti problema u igri. Nije Villa bezopasna, mogu im zabiti sigurno, jedino im obrana loša.

Nema tu sta Norwich traziti. Liverpool ove sezone kuci izgleda kao ozbiljna ekipa, samo smo City i mi uzeli vise bodova od njih kuci. Kiksali jednom, poraz od Sotona. Odradice Kanarince rutinski. Cak i ako im bude skripalo, poklopice se neki penal i otvorice ih. Ide ih ove sezone jednostavno.

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFlyplApAlesvHlfYY&tmpl=coranto_eng_news

Eto, vraća se najbolji stoper lige (nek se Terry i Cahill ne uvrijede jer su mrvicu lošiji). Dobre vijesti za City, trebali bi manje golova primiti i poboljšati definitivno igru u gostima ovim povratkom. Mislim da je ovo karika koja fali Pellegriniju jer ima premoćan napad.

Ako je Kompani najbolji štoper lige, onda je Torres najbolji napadač.

Hahha. A čuj, mrzim priznati za bilo kojeg igrača u Premiershipu da je bolji od našeg, ali Kompany je stvarno odličan stoper. Baš kičma Citya i osjeti se kad ga nema.

A koji je onda najbolji ako nije Kompany? :D

Postoje 2

http://www.youtube.com/watch?v=xmQzbFRYTUA

A ne znam šta se svi ložite na tog glavonju, pa Ronaldo ga je napravio budalom kad su igrali... Meni ništa posebno.

Arsenal i dalje nastavlja nizati pobjede.

Everton slavio na Old Traffordu odgromna pobjeda za njih .

Sta reci za SUAREZA ???

Arsenal i dalje nastavlja nizati pobjede.

Everton slavio na Old Traffordu odgromna pobjeda za njih .

Sta reci za SUAREZA ???

jebeni glodar je još jebeniji igrač...

eto to ću reći :D

Suarez je prvi igrač u povijesti Lpoola koji je jednome timu zabio 3 hat-tricka. 

Treba vidjeti jeli to itko ikad uradio u PL. 

Liverpool je na svom Anfieldu deklasirao Norwich City s 5-1, a šou je ukrao Luis Suarez s četiri gola i asistencijom. Do hat-tricka je stigao već nakon pola sata igre, a u završnici je stigao namjestiti i Raheemu Sterlingu za konačnih 5-1. Posebno je impresivan bio prvi gol urugvajskog napadača koji je zabio dalekometnim udarcem s 40-ak metara. Suarez je prvi igrač koji je zabio četiri gola i asistirao u nekoj premierligaškoj utakmici nakon Franka Lamparda kojem je to uspjelo protiv Aston Ville u ožujku 2010. Urugvajcu je ovo već treći hat-trick protiv Norwicha, čime je postao prvi igrač u povijesti Premierlige koji je jednom klubu u tri navrata zabijao hat-trick.

Sve pohvale za Martineza i Everton. Po meni sezona iznad svih ocekivanja. Oni su u dosadasnjem toku lige protiv nas, Junajteda, Liverpula i Totenhema uzeli 8 bodova, ne mogu da se setim sa Sitijem da li su igrali i sta su uradili, mislim da su izgubili .

Odlicnih 27 bodova, Celsi i Man.J. u paketu ima dali 0 golova iako imaju neuporedivo skuplje i kvalitetnije timove.

Sve pohvale za Martineza i Everton. Po meni sezona iznad svih ocekivanja. Oni su u dosadasnjem toku lige protiv nas, Junajteda, Liverpula i Totenhema uzeli 8 bodova, ne mogu da se setim sa Sitijem da li su igrali i sta su uradili, mislim da su izgubili .

Odlicnih 27 bodova, Celsi i Man.J. u paketu ima dali 0 golova iako imaju neuporedivo skuplje i kvalitetnije timove.

Još je impresivniji podatak da pod Moyesom 10 godina nisu pobijedili u gostima neki tim iz Velike četvorke, a evo sinoć su to uspjeli sa Martinezom za 3 mjeseca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.