2. decembar 2013.12 god. comment_152637 Kakva akcija Canariesa :D http://www.dailymotion.com/video/x17u25d_norwich-city-1-0-crystal-palace-all-goals-and-highlights-epl-30-11-13_sport Prijavi
2. decembar 2013.12 god. comment_152661 Naredno kolo startuje vec sutra: UTORAK Crystal Palace-WestHam SRIJEDA S'hampton - Aston Villa Stoke - Cardiff Sunderland - Chelsea Man. United - Everton Arsenal - Hull Swansea - Newcastle Liverpool - Norwich WBA - Man. City Fulham - Tottenham Arsenal ima najlakši posao,dok ostali imaju nešto teže zadatke... Prijavi
2. decembar 2013.12 god. comment_152674 to koliko arsenal ima lagan posao ćemo tek vidjeti... da da kristal podjela bodova sa čekićarima, sveci također X ili pobjeda ville, mi pobjeđujemo, united pobjeda, nadam se kiksu arsenala dosadnog, svrake pobjeđuju labudare, liver X sa kanarincima, siti će wba odvojiti od života, i fulham ako ne dobije onda će bar X izvući.. ugl konačno prosinac i najluđa liga u kojoj ćemo opet uživati :D a tek je počelo ono pravo, gdje je još boxing dej... samo karačina idemoo chelseaa Prijavi
2. decembar 2013.12 god. comment_152676 Ja se nadam da bi Clarke mogao napraviti dobar rezultat i protiv Citya, iako će ovi biti nabrijani žestoko da uzmu koji bod sa strane. Prijavi
2. decembar 2013.12 god. comment_152678 Meni je smiješno kako 2 najjače ekipe, City i mi zapravo loše igramo u gostima. Ali nadam se da će biti bolje i za nas i za njih. I nisam baš siguran da United može dobiti Everton. Liverpool bi trebao otresti Norwich na Anfieldu. Mi ćemo se patit sa davljenikom i nadam se pobijediti. Soton je ušao u crni niz i bojim se da će sada biti problema u igri. Nije Villa bezopasna, mogu im zabiti sigurno, jedino im obrana loša. Prijavi
2. decembar 2013.12 god. Autor comment_152681 Evo je i puna tablica. Arsenal i Southampton imaju najbolju obranu s po 10 primljenih golova. Mi smo odmah iza ovog dvojca s 11. Prijavi
2. decembar 2013.12 god. comment_152692 Kakva akcija Canariesa :D http://www.dailymotion.com/video/x17u25d_norwich-city-1-0-crystal-palace-all-goals-and-highlights-epl-30-11-13_sport da je kojim slucajem Arsenal to uradio,bio bi na svim naslovnicama. Bravo Kanarinci,do opstanka! Prijavi
2. decembar 2013.12 god. comment_152714 Opet flo po Norwichu i kako ce loserpool ih jos pobjediti, ljudi ne igraju fudbal vec na silu, a Norwich takve ekipe salje po cevape. Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152730 Nema tu sta Norwich traziti. Liverpool ove sezone kuci izgleda kao ozbiljna ekipa, samo smo City i mi uzeli vise bodova od njih kuci. Kiksali jednom, poraz od Sotona. Odradice Kanarince rutinski. Cak i ako im bude skripalo, poklopice se neki penal i otvorice ih. Ide ih ove sezone jednostavno. Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152812 http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFlyplApAlesvHlfYY&tmpl=coranto_eng_news Eto, vraća se najbolji stoper lige (nek se Terry i Cahill ne uvrijede jer su mrvicu lošiji). Dobre vijesti za City, trebali bi manje golova primiti i poboljšati definitivno igru u gostima ovim povratkom. Mislim da je ovo karika koja fali Pellegriniju jer ima premoćan napad. Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152826 Ako je Kompani najbolji štoper lige, onda je Torres najbolji napadač. Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152842 Ako je Kompani najbolji štoper lige, onda je Torres najbolji napadač. A koji je onda najbolji ako nije Kompany? :D Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152851 Ako je Kompani najbolji štoper lige, onda je Torres najbolji napadač. Hahha. A čuj, mrzim priznati za bilo kojeg igrača u Premiershipu da je bolji od našeg, ali Kompany je stvarno odličan stoper. Baš kičma Citya i osjeti se kad ga nema. Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152873 A koji je onda najbolji ako nije Kompany? :D Postoje 2 http://www.youtube.com/watch?v=xmQzbFRYTUA A ne znam šta se svi ložite na tog glavonju, pa Ronaldo ga je napravio budalom kad su igrali... Meni ništa posebno. Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152895 Kakva noć, kakve utakmice, kakvi golovi, padaju na sve strane jedni za drugim i to sve vrhunski! Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152899 Arsenal i dalje nastavlja nizati pobjede. Everton slavio na Old Traffordu odgromna pobjeda za njih . Sta reci za SUAREZA ??? Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152903 Arsenal i dalje nastavlja nizati pobjede. Everton slavio na Old Traffordu odgromna pobjeda za njih .Sta reci za SUAREZA ??? jebeni glodar je još jebeniji igrač... eto to ću reći :D Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152922 odvojila se trojka koja ce se borit za prvo misto dvojac iz liverpoola ne virujen da ce nastavit ovin ritmom Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152925 Suarez je prvi igrač u povijesti Lpoola koji je jednome timu zabio 3 hat-tricka. Treba vidjeti jeli to itko ikad uradio u PL. Liverpool je na svom Anfieldu deklasirao Norwich City s 5-1, a šou je ukrao Luis Suarez s četiri gola i asistencijom. Do hat-tricka je stigao već nakon pola sata igre, a u završnici je stigao namjestiti i Raheemu Sterlingu za konačnih 5-1. Posebno je impresivan bio prvi gol urugvajskog napadača koji je zabio dalekometnim udarcem s 40-ak metara. Suarez je prvi igrač koji je zabio četiri gola i asistirao u nekoj premierligaškoj utakmici nakon Franka Lamparda kojem je to uspjelo protiv Aston Ville u ožujku 2010. Urugvajcu je ovo već treći hat-trick protiv Norwicha, čime je postao prvi igrač u povijesti Premierlige koji je jednom klubu u tri navrata zabijao hat-trick. Prijavi
5. decembar 2013.12 god. comment_152984 Sve pohvale za Martineza i Everton. Po meni sezona iznad svih ocekivanja. Oni su u dosadasnjem toku lige protiv nas, Junajteda, Liverpula i Totenhema uzeli 8 bodova, ne mogu da se setim sa Sitijem da li su igrali i sta su uradili, mislim da su izgubili . Odlicnih 27 bodova, Celsi i Man.J. u paketu ima dali 0 golova iako imaju neuporedivo skuplje i kvalitetnije timove. Prijavi
5. decembar 2013.12 god. comment_152987 Sve pohvale za Martineza i Everton. Po meni sezona iznad svih ocekivanja. Oni su u dosadasnjem toku lige protiv nas, Junajteda, Liverpula i Totenhema uzeli 8 bodova, ne mogu da se setim sa Sitijem da li su igrali i sta su uradili, mislim da su izgubili . Odlicnih 27 bodova, Celsi i Man.J. u paketu ima dali 0 golova iako imaju neuporedivo skuplje i kvalitetnije timove. Još je impresivniji podatak da pod Moyesom 10 godina nisu pobijedili u gostima neki tim iz Velike četvorke, a evo sinoć su to uspjeli sa Martinezom za 3 mjeseca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.