Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Imate Girouda, koji je 2x bolji od Torresa i Etoa, ne znam sto ga ne volite tolko, i moj ortak isto veliki Arsenalovac, stalno kuka na njega, po meni on moćan špic kolko vidim daje golove ove sezone, imo onu prečku protiv Evertona uffff

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Imao sjajan početak sezone,dosta se sabrao za razliku od prošle,ali daleko je on po napadačkim kvalitetama ispod Toresa ali i Dembe koliko god da oni nisu u formi.

Nema brzine,nema tehnike,svaka primljena lopta u napadu i da mu netko nema baš blizu je izgubljena lopta,ništa ne može sam,dok mu ne naštimaš "zicera" neće ni zabiti,a i to je pitanje...ima odličnu završnicu sa prvim dodirom,znači na oštre ubačaje bilo visoke ili niske lopte i sl.ali ovako da mu daš loptu u blizini gola pa da on nešto uradi,piši propalo,koliko samo upropasti tako napada i zicera profula.

Samo eto što je borben,trči cijelu utakmicu k'o konjina neka,bori se,jačeg po tome nema...koliko samo lopti spusti i odnese...

Prema nekim malo straijim informacijama,bio je najkreativniji napadač lige,igra se temelji i na njemu i on je jedan od glavnih razloga zašto nam veznjaci daju ovako velik broj golova i toliko se ističu,nešto je kao i Mandžo u Bayernu,možda i bolji po kreativnosti i svemu,ali samo što slabije zabija,nema te završnice,tehnike sa loptom,brzine.

Protiv slabijih timova ovakva igra odlično funkcionira,ali već protiv jačih ga nema ni na mapi,niti veznjaci ne mogu doći zbog toga toliko do izražaja u ofanzivi.

Najgore je što nema ni adekvatne zamjene,umor već pomalo čini svoje...već 8 utakmica čini mi se nije gola dao,niti je šta toliko korisno uradio da se može pohvaliti,već je posustao...ali eto vidjet ćemo ga sad u ovoj utakmici kad je bilo dosta odmora kakav će biti...ako i ovu bude očaj onda mu ne gine klupa i vjerujem da će Walcott dobiti priliku u špici,a evo i Podolski se vraća bit će malo lakše,imat će tko zabijati :D

HAHAHA Vjeruj mi ponekad imam osjećaj da bi i on bolji bio od Girouda i više zabijao,samo da dobije više prilike,starta par utakmica za redom.

Ma shebano je Arsenalu jer misli Wenger da ima dobru klupu, a nema, daleko od toga. Giroud je prosječan napadač, ali se slažem sa Kaletom da su Torres i Etoo debelo lošiji od njega. Moglo bi se dogoditi da Arsenal ili United ne budu u top 4 na kraju sezone, United se polagano diže čini mi se, nisam očekivao da će dobiti danas.

A City će nas patiti, mi jednostavno moramo poboljšati igru prije nego se oni odvoje, ova pobjeda bi mogla biti ključna za njih.

Nema brzine,nema tehnike,svaka primljena lopta u napadu i da mu netko nema baš blizu je izgubljena lopta,ništa ne može sam,dok mu ne naštimaš "zicera" neće ni zabiti,a i to je pitanje...ima odličnu završnicu sa prvim dodirom,znači na oštre ubačaje bilo visoke ili niske lopte i sl.ali ovako da mu daš loptu u blizini gola pa da on nešto uradi,piši propalo,koliko samo upropasti tako napada i zicera profula.

A naši kao bolji?

Pa naši isto gube lopte non stop na najgluplje moguće načine, pogotovo Torres i Eto'o.

Giroud ima bar dobru završnicu s prvim dodirom, naši nemaju ni to. Jedino Dembi se dogodi da skrumpira nešto ponekad, ali svejedno je to loše.

Onda što se tiče trčanja, kod nas Eto'o trči, Torres ponekad trči, ponekad drka kurac, a Demba samo drka kurac.

Znači Giroud bar ima završnicu i zalaganje na razini ako ništa drugo, dok se ovi naši natječu za titulu najgoreg napadača lige.

@ToreAndeFlo

Ne misli Wenger da ima dobru klupu,nego je i ima...dobro nije do sad baš imao,ali sad će imati vrlo dobru.

Evo vratio se Walcott koji izgleda odlično i raspoloženo,naravno on upada opet u prvi plan,a netko ovamo otpada.
Vraća se isto i Podolski,piše se da će biti spreman protiv vas,naći će se na klupi...a eto i Chamberlain se vraća do sredine Januara.

Što se tiče napadačkih opcija i rotacija sad će ih biti dosta na raspolaganju.Malo samo koči špica,da je tu netko jači od Girouda,a on zamjenska opcija bilo bi odlično jbg,ali opet i ovako očekujemo da ćemo biti još opasniji sa Walcottom nego do sad,ali i Podolski će isto dosta pomoći.

Vezni red isto imamo dosta igrača,nema problema,ali bilo bi vrhu kad bi uletio neki defanzivac,ako ništa neki univerzalac za klupe koji može uletiti na bilo koju poziciju,na DM,bek itd.

Svi navijači očekuju i vjeruju u bar jedan transfer u Januaru.

Ono što je prvo i to se odavno zna Wenger je očajan za pravim napadačem,još pati za gubitkom RvP-a,to je pokazao dosta puta i ako mu se otvori prava prilika sad u Januaru da dovede nekoga dobrog za koga zna da može pomoći (ne samo u napadu,nego bilo kojoj poziciji)učinit će to.
Sigurno je spreman opet iskeširati za napadača lagano 35-40 miliona bez problema,ali teško da će biti dostupan neki klasni napadač,ako ne bude neće sigurno bacati novac na neki prosjek nego će čekati ljeto kad će se 100% moći netko dovesti.

Hhhhh sasvim teško ostvariv transfer,bar sad odma u Januaru.

Mediji pišu da su ga naši skauti pratili ovaj cijeli tjedan i pisalo se da je Wenger spreman pljunuti 32m funti (navodno njegova¸otkupna klauzula) + dodatci ako Arsenal osvoji trofej (to bi onda sveukupno moglo iznositi možda u eurima 45m) što je više nego pristojna ponuda za njega.

Samo pitanje je kakve ambicije ima Atletico ove sezone i hoće li ga htjeti pustiti odma. Mislim da su šanse minimalne jer kad se uzme u obzir da su sad evo prvi na tabeli,Diego je za sad vodeći strijelac prvenstva,plus slijedi svjetsko prvenstvo nakon kojeg mu cijena može još dosta skočiti.

Ali opet i da ga puste po meni je to puno novca za njega jer mi ne ulijeva neko povjerenje.

Njega da izvines na izrazu nekako s**e ove sezone...tako da ne znam jel moze ponoviti 2 sezone u istom ritmu...ali videcemo,on ce biti vruca roba zbog sadasnjih partija sigurno...sta ce se desiti...... 

Inace. Kako je City ubo sa Negredom,svaka im cast...trese mreze,a danas je dao i lepo asistenciju...e moj Nando... 

5X9gN4m.gif

Inace off topic... GOONER ti  si skroz ok lik... Volim ovo kulturno diskutovanje,naravno uz neke posalice,ali lep civilizovan razgovor. Svaka cast,kada sam video nick prvi put,mislio sam da ces da trolujes ovde,ali sam se debelo zeznuo.. 

Imao sjajan početak sezone,dosta se sabrao za razliku od prošle,ali daleko je on po napadačkim kvalitetama ispod Toresa ali i Dembe koliko god da oni nisu u formi.

Giroud - 7 golova

Tores + Demba + Eto'o - 5 golova

Brojke govore svoje.

Inače, ne kažem da je Giroud klasa od napadača, što je još više poražavajuće...

Ma bježi bolan, kako je reagovao ovaj u Fulhamovoj odbrani na loptu Negreda, ono bih ja izbacio bez po muke. Puno više greška odbrane nego neka genijalnost.

Giroud je panjina mrtva, veze nema od lopte, ali je od ovakvih Torresa i Eto'oa opet bolji jbg. Od Dembe nije bolji ni sada, zato ga Jose nije pustio u Arsenal. Al opet, taj Torres i taj Eto'o su barem nekad u svojim karijerama bili klase kakve Giroud može samo na Playstationu dostići.

A ne mogu se porediti sa Giroudom jer on nema dostojne zamjene i stalno igra,evo već ima 1300minuta upisanih u PL,za to vrijeme upisao 7 golova i 4 asistencije,što i nije za neku pohvalu.

Vi imate 3 napadača i stalno se mixa sa njima,ne može to biti dobro,ne zna se više tko je glavni..a gledajući po vašoj statistici onda ispada da je i Bendtner bolji od Demba Ba...Bendtner odigrao 115minuta i dao jedan gol,Ba 280minuta 1 gol,a statistički više od duplo bolji i od ostala 2 vaša igrača gledajući koliko je minuta igrao i koliki učinak imao u PL :D

Meni je toliko krivo što Wenger kad je mogao birati izmedju Girouda i Dembe izabrao Girouda...ubijeđen sam da bi ovaj drugi bio mašinerija kod nas,jedini napadač bi bio,mogao je lako postati nešto.

Ma kaki Demba, čovjek samo stoji ko stup na terenu, meni je jednako loš ko i ostali naši napadači. Nije to ona zvijerka iz Newcastlea.

Costa će biti ljetni hit, ali meni ti napadači iz Primere nisu materijal za Premiership u globalu. Ima iznimki, Falcao Aguero i Negredo, ali ne znam kako bí Corta disao na otoku.

Ako ne trči,ne bori se itd.ne mora značiti da bi takav bio u Arsenalu ili u nekom drugom klubu...ima tu puno i do trenera i do koncepcije i još dosta toga.

Šo se tiče kod Wengera i trenutnog stila igre kako forsira sigurno se nebi vukao po terenu nijedan.

Kad vidiš da je jedan Bendtner stalno u pokretu,ganja nešto cijelo vrijeme,trčkara,otvara se,izvlači po krilima,vraća u vezni red i nazad često pomoći kad su prekidi isto kao i Giroud,onda ti je sve jasno.

Martinez je puno pokazao u Evertonu. Trenutno su u TOP 4 u PL,svaka im cast,do sutra nadam se :) 

Viliam Boas nema pojma,prvu utakmicu sto nije bio na klupi,Tottenham dao 3 komada,Adebayor ce biti od sda uzdanica Tottenhama,Soldado podseca na Torresa.. 

Zanimljivo veoma prvenstvo. 

Everton lapio 3 boda na Libertyu danas zahvaljujući golčinama prvo Colemana, pa onda i Barkleya iz slobodnjaka. Momak igra u strašnoj formi. S ovom pobjedom su nas preskočili na tabeli, trenutno imaju bod više.

Vec vidim kroz godinu-dvije kako ce Everton nekome utopiti ovog Colemana. Veoma prodoran igrac ali ne prodoran u smislu Antonio Valencia tj. krni loptu 10 metara i sprintaj ko dzukela, usput uvali lakat svakom ko ti se priblizi vec prodoran u smislu koristenja tehnike i mozga. Imaju odlicne bekove sto je bitno svakoj ekipi kakav god stil forsirala. Baines jebena klasa i Coleman koji je odlican. Oviedo zasad odlicno zamjenjuje Bainesa takodje. Vidjecemo koga ce Roberto dovesti kada im na kraju sezone odu ovi posudjeni igraci (Barry, Lukaku, Deulofeu), ali zasad izvlaci maksimum iz svakog igraca. Dobro su otvorili sezonu, sve se zakotrljalo i sada sve polazi za nogom.

Tottenham juce konacno izgledao kao ekipa i branio se kao ekipa. Postojala je neka ideja sa tom visokom zadnjom linijom, veza je radila pritisak plus nalozeni Adebayor. Iskoristili osakaceni Soton koji je juce igrao sa 3 nova igraca u odbrani i to se vidjelo. Najbolje se vidjelo koliko su Chambers i Fox (bekovi) prelosi. Bez sirine u igri, bez prodornosti, milion gresaka u dodavanjima, ocajni ubacaji i to je to. Ako Lallana ne bude igrao za Englesku, Hodgson da da ostavku ako je covjek.

AJMO EVERTONE DO LIGE SAMPIONA :D sjajna ekipa

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.