Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

1. Liverpool 17 odigranih  11 pobeda 3 remija 3 poraza - 36 BODOVA forma zadnje 4 pobede i pre toga poraz

2. Arsenal  17o; 11p; 3r; 3porz - 36 BODOVA, sa slabijom formom od LFCa zadnja remi, pa poraz, pa pre tog remi pa onda su imali pre tog 2 pobede

3. Man City 17o; 11p; 2r; 4 poraza - 35 BODOVA; 2 pobede zadnje, pre tog remi, a pre remija 2 pobede

4. Chelsea 17o; 10p; 4r; 3 poraza - 34 BODA; remi zadnja sa Arsenalom, pre pobeda, pa poraz Stoke, a pre toga 2 pobede imali

5. Everton 17o; 9pob, 7remija; samo 1 poraz- 34 BODA; sjajna forma zadnje 2 pobede, pre tog remi s Arsenal, a pre tog remija imali 2 pobede

7. Tottenham

8. Manchester United

Nikada mi nece biti ove simulacije jasne,ali po engleskim simulacijama sampionata,ovako bi sezona trebala da se zavrsi... predvidjaju i sutrasnji poraz Liverpula od 5:0 kod City-a... ispod tabele clanak... 

tbela141453020131225125335.jpg

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/engleska-simulacija-tvrdi-liverpul-osvaja-premijer-ligu-159857.html

Prvak će imati sigurno preko 85 bodova, preizjednačeno je prvenstvo i mora se stalno pobjeđivati. 2007-08 je bila takva sezona i pobjednik je imao preko 85 bodova.

Prvak će imati sigurno preko 85 bodova, preizjednačeno je prvenstvo i mora se stalno pobjeđivati. 2007-08 je bila takva sezona i pobjednik je imao preko 85 bodova.

Baš naprotiv, puno je više ekipa koji su u malom bodovnom prostoru i svako svakome može otkinuti 'od usta', što se kaže. Moglo bi između 77-82 boda vrlo lako biti dovoljno za titulu.

Mislim da neće do kraja biti ovoliko ekipa u igri, odvojit će se sigurno 2 ekipe koje će dobiti pun kufer utakmica, City je jedna sigurno, a druga možda mi. Bilo je i prije ovakvih polusezona.

Igraju CIty i Liverpool... Mnogo bolja stvar za nas je pobeda Liverpoola. City se zahuktava, i mnogo su jaci i opasniji tim od svih ostalih, i svaki njihov kiks je dragocen. Lpool s druge strane ima limitiran sastav, a samim tim i mogucnosti, tako da je realnije ocekivati njihov pad, nego njihovih sutrasnjih rivala. 

U svakom slucaju, kako god da se ta utakmica zavrsi, taj kiks moramo iskoristiti. 

Lpool gubi danas. Kad su igrali kontra Arsenala, vidilo se kolko im je obrana spora i tu će ih City kažnjavati naveliko. Prekidi isto, Liverpool je dobar, ali City je bolji. Kvota 1.80 ne znači ništa, Lpool je prvi i zato je tako. Ali City je kvalitetnija i bolja ekipa.

sa ovakvim napadom ne mozemo Liverpool pobjediti, doduse necemo ici na pobjedu vec na sigurni remi, lol

Murinjo ako bude zelio izvuci bod morace igrati s 5 odbrambenih igraca

U večerašnjoj utakmici se stvarno vidjelo koliko je Liverpool sazreo kao ekipa i kako lijepo igraju.

Pokrali su im čist gol kao radi nekog zaleđa a bilo je u cijeli metar , nije mi jasno kako je linijski sudija mogao onako pogriješiti. 

Brendan Rodgers polako sastavlja vrhunsku ekipu, mogao bi se on dosta vremena zadrzati tamo kao trener. 

Namučit ćemo se mi i to dobro, jos bez napadača i sa Murinjovom defanzivnom taktikom teeeeško uzimamo 3 boda .

Veli Pellegrini da je Hart najboli golman u Engleskoj. Malo sutra. Nekad je dobar 1 na 1, alí je kikser veliki. Cityeva obrana ne smije pušiti one sheme kao prvih pola sata protiv Liverpoola kad su im uništavali stopere s onim pasovima. Što se tiče Lpoola favoriti smo na Bridgeu.
Wenger opet nerealan i veli da preokret protiv Hammersa pokazuje da Arsenal može do titule. NOT.

Koliko se samo pretjeruje sa Hartom, momka odjednom proglasise amaterom. Zapao u malu krizu pa sta, i Casillas je imao tih svojih momenata tokom karijere koliko hoces, pa Neuer koji je kiksara samo takva. Njega nikad ne bih na golu. Rumeni gabarit s kojim nikad ne znas na cemu si. Sad svi zaboravljaju kako je Joe branio prethodnih sezona, golmancina. Vratice se medju top 5 sigurno.

Sto se tice Brendana i L'poola, samo par dana nakon sto su Suarezu podebljali ugovor, isto su uradili i Rodgersu. Radi odlican posao i trebao bi tamo ostati dugo godina. 

Naravno da cemo igrati defanzivno bas iz razloga jer nemamo napadaca. To bi bilo kao da drot krene u raciju u Gornju Maocu sa plasticnim pistoljem. Druga stvar koja brine je sto nece biti Ramiresa pa cemo imati spore igrace na centru jer su u konkurenciji Lamps, Essien, Mikel. Bice rutavo. Za nadati se da im iz prekida prijetimo i da Skrtel skrivi penal sto bi se moglo desiti jer par utakmica je zreo za penal.

Pa vec je bio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.