Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Manchester Utd ponovo izgubio kuci,posle ove utakmice se stvarno vidjelo da Moyes nije kriv uopste za ovu situaciju u klubu jer imaju staru ekipu i tesko dolaze u sanse i vjerujem da ce kod njih u klubu za ljetni prelazni rok biti veselo.Vrijedi spomenuti jos da im danas nije sviran cist penal kad je na liniji jedan igrac Newcastlea igrao rukom i zaustavio loptu da ode u gol.

Koga zaboli kurac za nesvirani penal? Narednih 10 godina bi trebalo da ih prate svi moguci maleri pa da se napravi negdje neki balans.  

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Odose nam na +7. Nije meni zao ako mi ne osvojimo titulu. Zao mi ako arsic osvoji :D

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Ipak ne

Sent from my HTC One V using Tapatalk

• Autor

I ja sam mislio na plus sedam, ali ipak će biti 'samo' plus pet, pa neka nada ostaje i dalje. Barcelonist nas spasi, napkon i od njih neke koristi hahaha. Martinez TRENER I POL, sad će Everton pod njim procvjetati. Neka su se riješili one britanske prevare Moyesa.

Ovo ce da obelezi Arsenalovu sezonu,osecam da je ovo njihova prekretnica... 

Presudice im plavi dres u Decembru.... 

Everton,Napoli,Chelsea,City,,,, 

I ja sam mislio na plus sedam, ali ipak će biti 'samo' plus pet, pa neka nada ostaje i dalje. 

I da su na +7 otisli, nista, ali nista ne bi bilo rijeseno. 

Sljedece kolo moramo iskoristit u svoju korist:

Man.City vs Arsenal

Chelsea vs C.Palace

Tottenham vs Liverpool

U slučaju da pobijedimo Palace dolazimo u situaciju da budemo na samo -2 ili 3...naravno potrebno je da City ne izgubi od Arsenala.

Villa propustila priliku da uhvati United. Steta.

Ma znam druze da nista nije rijeseno, trebaju svi igrat protiv sviju opet. Neki i po 2 puta kao arsenal sa nama i cityem 2x.

Al da danas pobjedise to bi vec bilo mnogo +7

Najgore je sto mi dobijemo city, dobit cemo vjerujem i arsic al kiksamo protiv debila nekih. Eto mogli smo na -2 biti i za koje kolo sjest na prijestolje.

Ipak ostade samo +5 :D

Kako zanimljiva sezona,ne pamtim dugo nesto ovako uzbudljivo(na stranu to sto je Arsenal 1.) ovakva neizvjesnost je nezapamcena i svako kolo je vrhunsko i totalno neizvjesno.

Ma jasno da će Arsenal kiksat, ali nećemo bogme ni mi svaku pobijedit. Zato su onakvi kiksevi ko jučer totalno nepotrebni.

Baš to danas kontam, evo da se jučer pobijedilo sad bi narednog ponedjeljka vrlo moguće chillali sa vrha tabele. Jebiga.

mislim da je došlo vreme da prestanemo se tešimo,ima vremena,ima vremena,kiksaće taj,kiksaće ovaj,sami smo sebi krivi što nismo na vrhu tabele,nema tu Arsenal šta da se pita

a ako se ovako nastavi prvenstvo,mogu slobodno da kažem da mi je ubedljivo za sad najzanimljivije sportsko takmičenje koje sam ikada gledao

dok je lpool ispred nas ja sam do tad sjeban u život

Ma kakav L'pool tko se još njih boji?? Igraju jedino nešto na Anfieldu i Suarez ih vuče većinom protiv ovih slabijih ekipa,dok protiv npr.nas je bio neprimjetan :D

Čekaj vi igrate protiv njih ubrzo kući ili u gostima??

lpool ima jednu manu, a to je spora obrana. sve ostalo ím je manje više solidno. i naravno, nemaju pobjednički mentalitet.

L'pool ima jednu manu,a to je krajnje očajan vezni red,to kad bi popravili sa kvalitetnijim igračima bili bi dosta jači,a što se tiče odbrane u krajnju ruku je veoma dobra.

L'pool popravlja mentalitet. Dobijaju kuci ekipe slabije od sebe vrlo uvjerljivo sto nije bio slucaj prethodnih godina.

Nadam se da cemo dobiti ovaj lpool ove godine. Vec par godina nam uzimaju bodove.

Uglavnom, znam da ce biti dobre tekme a i da ce celzi biti odlican jer uvijek su pravi protiv vecih/jacih ekipa.

Nebi mene cudilo da mi ove godine dosta ovih velikih tekmi pobjedimo al ostanemo bez titule. Naravno zbog stoki, i tako tih klubova.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.