24. novembar 2013.12 god. Autor comment_151746 Manchester City je postao pravi latinoklub u Premiershipu, dobro i atraktivno igraju. Ali nadam se da neće izboriti Ligu prvaka, te da će u LP iduće sezone ići stara dobra Velika četvorka - Chelsea, Liverpool, Arsenal i ManU. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151767 City razmontirao Tottenham danas, od 1. sekunde pa do kraja utakmice. Paulinho je očajan bio, nisam goreg nastupa jednog veznjaka odavno vidio. S druge strane svi raspoloženi, još imaju daleko najboljeg napadača lige na terenu koji čak nije toliko ni sebičan bio kao inače. Sve im je ulazilo. Ne znam šta će AVB sada učiniti, pred velikim je problemom koji mora riješiti ako misliti zadržati posao i napraviti dobar rezultat sa Tottenhamom. Tek sada žalim što smo onako kukavički odigrali prvo poluvrijeme na Laneu... Cardiff je strašno borbena ekipa, ne predaju se do zadnje minute, vjeruju u svoj način igre i drago mi je da im se to isplatilo danas protiv nikakvog Uniteda. Svaka čast. U sljedećem kolu neka samo nastave po starom i otmu bodove Arsenalu također. Sto mislis da ce mu dati otkaz? Ne bih ja rekao. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151768 http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/tottenham-nakon-katastrofe-predmet-sprdnje-u-engleskoj---312565.html Ovo može ići i u humor :D Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151789 Sto mislis da ce mu dati otkaz? Ne bih ja rekao. Ne mislim, ipak Tottenham nije Chelsea po tom pitanju. :D Ali uvukla se velika nervoza i negativnost unutar njihovih trupa, među navijačima raste nezadovoljsto što igrom, što rezultatima.. Na to sve domaći porazi od WHU i Newcastlea, pa ova kanonada protiv Citya a mislim da u kratkom roku moraju ići i na Old Trafford. Čini mi se opet da u njegovoj ekipi igrači podbacuju, prije svega ekstremno loši Paulinho, prosječni Dembele i mačak u vreći Soldado (ili Penaldado). Ustvari najbolje igraju zasad Townsend, te Lennon koji tek ulazi u formu. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151807 totenham je jako jako losa ekipa, dosta su se provlacili preko penala, ako se ne trgnu uskoro, uslijedice im pad forme u najgorem mogucem trenutkuSent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151820 Ne mislim, ipak Tottenham nije Chelsea po tom pitanju. :D Ali uvukla se velika nervoza i negativnost unutar njihovih trupa, među navijačima raste nezadovoljsto što igrom, što rezultatima.. Na to sve domaći porazi od WHU i Newcastlea, pa ova kanonada protiv Citya a mislim da u kratkom roku moraju ići i na Old Trafford. Čini mi se opet da u njegovoj ekipi igrači podbacuju, prije svega ekstremno loši Paulinho, prosječni Dembele i mačak u vreći Soldado (ili Penaldado). Ustvari najbolje igraju zasad Townsend, te Lennon koji tek ulazi u formu. Narednog vikenda docekuju United pa im idu u goste tek prvog januara. Dembele top igrac. Dovoljno da se prisjetim prosle sezone kako je mljeo i sam drzao njihov vezni. Covjek nije prodavao lopte maltene, u posljednjoj trecini terena tacnost dodavanja preko 87%, jak ko bizon, tehnicki sposoban, iznosi bolesno dobro loptu, dobar sut. Bale i on najbolji njihovi igraci prosle sezone. Cini mi se da je i protiv Cityja on stvorio jednu od najboljih sansi za njih kad je nanizao dvojicu-trojicu i proturio loptu ne mogu se sjetiti kome tacno ali bila je odlicna sansa, golman Cityja odbranio. Ali nelogicno mi je pljuvati samo jednog igraca, Paulinha ili Dembelea za kojeg se volis tako uhvatiti svaki put kad napravi i najmanju sitnicu. Ne mozes kod poraza od 6:0 uperiti prstom na jednog igraca. Sjecam se da je taj Paulinho u sezonu krenuo obecavajuce kao i Walker kojeg, ako tek sada prvi put gledas, vidis kao prosjecnog beka. A on je odlican bek sto smo vidjeli. Sve je to do AVB-a. Mogu ti dvojica biti u losoj formi, desava se, ali ne i citav tim. Zajebo ih i Soldado koji ce biti flopcina samo takva. Nije u stanju uci u sansu, zadrzati loptu sto iritira citav vezni red jer ti ide na kurac kad u ekipi imas spica koji ne moze apsolutno nista. Jedu ga sve odbrane a po Spaniji trpao. Opet, to je AVB-ov los transfer iako stvarno ima oko za dobru kupovinu. Townsend apsolutno najjaci igrac ove sezone i jos je njihovo dijete. Ali niko nije znao da ce on ovako igrati jer se prethodno vucarao po posudbama pa su svi kontali da nece imati neku bitniju ulogu ove sezone, a on kida. Lamela bi mogao biti isto losa kupovina. Ovo sto sam ga gledao, a jako malo je igrao, izgledalo je kao da se nije navikao na Englesku sto je i logicno, nije ni sezona prosla. Dosta sporo se oslobadja lopte i onda je gubi. U duelima izgleda mlitavo. Moze takav da uradi nesto, al' u Italiji. Ima dosta razbijaca u ekipi tipa Paulinho, Sandro, Dembele, Capue a kreator Holtby jebote, napola igrac.. Eriksen povrijedjen do sredine decembra cini mi se. Jedini on moze da kreira nesto. Ja bih dotad forsirao Lamelu i Townsenda po stranama, dok se ne oporavi Eriksen i ne uleti tu izmedju njih. Bolje cekati malo Lamelu nego gledati Sigurdssona. Sigurno je da AVB ima fudbal u crnom ispod nokta. Bio Joseova desna ruka godinama. Vecina skauta zna fudbal u dusu, ali isto tako dosta njih ne bi funkcionisalo pod pritiskom medija, navijaca, vlasnika. On bi sad bio idealan skaut ili pomocni trener svakome. Zato je za trenera bitnije da je veliki motivator, da ima jak karakter nego da fudbal perfektno razumije ali da je bez te iskre koja je kljuc uspjeha. Gledao sam svaki put kad bih se sjetio onaj Porto pod AVB-om. Kakav su fudbal picli. Smrvili portugalsku ligu i uzeli evropski trofej. AVB najmladji trener koji je uzeo evropski trofej, ikad. S 33 godine jebote. Nekako mi tesko da povjerujem da ga je usralo sve s Portom. Zar je moguce da ga pritisak toliko jede sad kad svi ocekuju od njega da potvrdi kvalitet pokazan u Portu? Nije sposoban igrace psiholoski pripremiti sada kada je svjestan da ima kvalitetan tim od kojeg se ocekuje dobra igra. I dok je vodio nas napravio je onaj izlet u Majorku da bude kao sa timom, da ih digne, ali nije to mnogo pomoglo. Vidjecemo sta ce biti s njim ali velika je misterija kako on u drugoj sezoni u Tottenhamu nema nikakvu igru. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151836 Pa ne možeš da, najsmješnije mi bilo kad su u prvoj minuti vratili loptu sve do Llorisa, čovjek nije ni skonto da se igra, ja mislim da je pio vodu tamo iza gola, a ovi idioti ga sami uvališe u kanal. City prvo poluvrijeme nije ništa odigrao posebno, čak su protiv nas igrali bolje na Bridgeu drugi dio. I opet su vodili 3:0. O Dembeleu sam reko svoje, njegova vrijednost i jest 15 miliona funti a ne više zato što je drkadžija lopte. Za Lamelu sam mislio da je baš podvala, ali se protiv Citya on jedini trudio, trčao i pokazao makar nešto. Njemu će trebati 10-ak utakmica u nizu da dohvati kakvu formu i da vidimo kakav je uistinu igrač. Dalje, Verthongen je hendikep na beku žešći. Inače momak puca po živcima brzo, trebao je nekoliko crvenih već dobiti u prvenstvu. Sandro dobar razarač, nije mogao potpuno sam na 100 strana zatvarati. Napadača nemaju za lijeka, Soldado je baš tambura. Nije ni brz, ni jak, nema kretnju... Baš mačak u vreći, svaka čast Valenciji. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151837 Bolje cekati malo Lamelu nego gledati Sigurdssona. Sve se slažem ali ovo nikako. Pa jesi ti gledao njegove igre??? I kada je ušao protiv MC napravio je šansi i pucao. Prošle godine im je donio bodova i bodova a ove momak odlično igra, bez obzira što je tek došao Lamela, Sig sada bolje igra. I ja sam za Lamelu rekao da nije ništa pokazao. On još nije svjestan da u PL obrambeni igrači grizu i udaraju, a on mi je nekakav "pičkast". Možda nadođe. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151842 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/da-li-znate-ko-je-najbolji-asistent-premijer-lige-155739.html NAJBOLJI ASISTENTI OD OSNIVANJA PREMIJER LIGE !!! Medju njima su i dvije nase legende Lampard i Drogba Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151845 Što se tiče ovih newcomera u Premiership, po meni je jedino Cardiff opravdao svoj ugled iz Championshipa, znači apsolutno ista igra kao cijele prošle sezone, hrabro, disciplinirano i odgovorno. Palace će gotovo sigurno ispast iz lige, čak ni ovo poklanjanje bodova od strane Hulla im neće puno pomoći i ne vidim ih u Premiershipu dogodine. Hull ima kvalitetu za ostati. Mislim da će United kiksati protiv Tottenhama, zeznuto je to gostovanje. Ne vjerujem da Boas može prosuti bodove protiv ekipe koja je podjednake kvalitete, a United to je sigurno. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151855 Večeras nas je ponovo Shane Long podsjetio o kakvom je majstoru riječ. Šteta da WBA nije pobijedio. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151856 Kod oba gola odbrana WBA ispala smijesna . SHANE :D/ Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151859 Meni baš nije šteta. U drugom poluvremenu samo Villa igrala. Nije odbrana WBA mogla više izdržati. WBA imao samo jednu priliku preko Sessegnona i ništa više pokazali nisu. Clarke nije napravio izmjene na vrijeme iako se poslije 10 min igre u drugom poluvremenu vidilo da neće izdržati. Činilo mi se da uopće ne želi mijenjati. Jednostavno ne mogu da vjerujem da tako lošu procjenu ima. Podjela bodova pošteno. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151884 Sve se slažem ali ovo nikako. Pa jesi ti gledao njegove igre??? I kada je ušao protiv MC napravio je šansi i pucao. Prošle godine im je donio bodova i bodova a ove momak odlično igra, bez obzira što je tek došao Lamela, Sig sada bolje igra. I ja sam za Lamelu rekao da nije ništa pokazao. On još nije svjestan da u PL obrambeni igrači grizu i udaraju, a on mi je nekakav "pičkast". Možda nadođe. Ocaj zivi Sigurdsson. Limitiran ko sredstva za finansiranje zdravstva u Bosni, ako cemo filozofski. Prosle godine imao 3 gola, kakvi crni bodovi, aj da si rekao za Balea pa da te shvatim. Ove sezone od onog meca protiv nas kad je zabio, nije nikad zavrsio utakmicu do kraja, svaki put je vadjen iz igre oko 60. minuta ili je ulazio tada. Koji Sigurdsson, prosjek suvi, najsuvlji. Lamela i ovakav moze davati takav doprinos, nek mu pusti da momak veze par tekmi pa da se vidi od cega je. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_152037 http://www.theguardian.com/football/2013/nov/26/andre-villas-boas-tottenham-manager?CMP=twt_gu Kažem ja da ljudi gube strpljenje polako.. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152071 Pa ne znam koga bi to doveli kvalitetnog... Gore bi im bilo da ga sad otpuste. A AVB ako i tu dozivi fijasko, mislim da napusta Englesku i ide u Spaniju recimo. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152118 moguce i Italija, MilanSent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152363 Arsenal ne popusta od dolaska Ozila,definitivno ekipa koja je najvise pokazala. Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152366 Hocel' vise kiksat ovaj Arsenal,svaki vikend se nadam kiksu oni samo melju -.-' Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152367 CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Smjehurija je koliko se vi bojite Arsenala, ja ne znam sta reci, k'o da za 5 kola zavrsava sezona :D Prijavi
30. novembar 2013.12 god. Autor comment_152374 Vidim svi se tješe da će Arsenal pasti xD haha...Bolji su od nas, ruku na srce. Nemojte mi sad spominjati onu tekmu u kupu. Možda mi jesmo bolji od njih u tom međusobnom duelu, ali što se lige tiče gdje ima 38 kola oni deru, a mi prosipamo bodove. I zato mislim da je Arsenal trenutno najbolji engleski klub i da će biti prvci. Dao Bog da griješim, samo da se onaj Mou malo opameti. Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152377 Vidim svi se tješe da će Arsenal pasti xD haha...Bolji su od nas, ruku na srce. Nemojte mi sad spominjati onu tekmu u kupu. Možda mi jesmo bolji od njih u tom međusobnom duelu, ali što se lige tiče gdje ima 38 kola oni deru, a mi prosipamo bodove. I zato mislim da je Arsenal trenutno najbolji engleski klub i da će biti prvci. Dao Bog da griješim, samo da se onaj Mou malo opameti. Grijesio si ti i kod izglednijih stvari, arsenal nema sansi da osvoji PL. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.