Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Prije ce titulu osvojit Junajted nego Arsenal .Arsenal pada u  decembru

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Samo da pitam da l' neko zna neki dojajan sajt gdje mozes gledati fudbalske tekme?

kako mislis,cele utakmice,ne kontam

ja gledam preko ovog,super je slika,izbacuju par sati posle utakmice,ne piše rezultat a ima i linkova za skidanje

http://livefootballvideo.com/fullmatch

Fala. Samo steta sto ima malo tekmi, najstarije su iz decembra prosle godine ali slika je odlicna sto jes jes. 

axSP8Q2.gif

Igrac koji jednom potezom moze da resi utakmicu. Nekada je to Mata bio kod nas... 

Inace Giroud je zeznuo akciju posto je mislio da je ofsajd :D 

ozil-giroud.gif

Ima gore gif da je Giroud mislio da je ofside a da nije bio? Nisam gledao utakmicu,sada sam nasao na netu akciju.

Ima gore gif da je Giroud mislio da je ofside a da nije bio? Nisam gledao utakmicu,sada sam nasao na netu akciju.

To je onaj prvi gif koji si okačio. Ofsajd je bio ako je Ezil zakačio loptu, a na gifu deluje kao da jeste. Međutim, sudija nije podigao zastavicu, Žiru je stao u kaznenom misleći da je ofsajd. Kada je shvatio da sudija nije ništa signalizirao, nastavio je, međutim vratili su se odbrambeni igrai Kardifa i akcija je propala.

pa da Igi :D Znam to,nego je Bari napisao Offside,pa sam zato ja reagovao kako kad svi prenose da nije bio. 

pa da Igi :D Znam to,nego je Bari napisao Offside,pa sam zato ja reagovao kako kad svi prenose da nije bio. 

Pa objasnio je Igi , vidi se da je Ozil dirao loptu sto znaci da je offside sto dalje znaci da je greska pomocnog sudije.

Man Utd će u idućih 2-3 sezone morati uložiti 200-tinjak tisuća funti i promijeniti skoro cijelih prvih 11 ako želi ostati Manu Utd. Ovo im je možda i zadnja sezona da izvuku nešto sa ovim igračima, posebno veznim redom i odbranom. Ferdinand, Vidić, Evra su već pri kraju snaga. Vezni red im nije Bog zna nešto. Cleverley sigurno nije kapacitet za vođu veznoga reda. Fellaini, Jones i Kagava su trojka na koje bi se izgleda Moyes mogao osloniti ali ni to mi ne izgleda nešto dobro za MUtd. Anderson je već zaboravljen odavno.

RVP-u i Rooney-u se mora pridodati još barem jedan kvalitetan napadač jer on Chicharita ne koristi nikako a Welbeck nije taj kapacitet ( kao što je i P. Scholes rekao ).  Nani, Valencia imaju pre velike oscilacije u igri pogotovo prvi, da ne pričamo o Youngu koji nije ama baš ništa pokazao. 

Ipak mislim da mi imamo veće probleme nego oni. Oni i sa ovim tako reć ne baš jakim MUtd pobjeđuju dok mi imamo sve a nemamo ništa. 

Ovo je toliko brutalna liga da je stanje takvo da s jednom pobjedom mozes skociti medju 3 ekipe u vrhu a s porazom se mozes otkotrljati do 9. mjesta.

Dobra igra Tottenhama, dobar odgovor nakon one jebacine na Etihadu. Slabija realizacija i igra bez spica su ih kostali 3 boda. Soldado nije u stanju zadrzati loptu, to se i prije znalo, ali sada cak ne napada ni prostor, ne prati akcije, ne izgara. Ocajan. United ni iz cega dao 2 gola, ali bas ni iz cega. Dobro stoje energetski i fizicki ali nisu napravili nista danas. Imaju Rooneyja. Takvog napadaca nema na svijetu. Takvog koji ima bolestan pregled igre, dijagonale a la Xabi Alonso, koji moze igrati u vezi, gristi 90 minuta i zabijati.

Naredne 3 tekme Spudsima su: Fulham (A), Sunderland (A) i Liverpool kuci.

United ceka Everton i Newcastle kuci pa gostuje Villi koja kuci ne moze nista.

Ne zaboravite da je naredno kolo vec u srijedu. Pocinje pakao. Za igrace, naravno.

Najpošteniji rezultat. Kao što sam rekao prije utakmice, kvalitetom su United i Totham isti i ne čudi me uopće ovo. United može prekrižiti titulu za ovu sezonu, Spursi s Boasom neće daleko jer očito da ne štima s njegovim zamislim nešto. Momčad ima kvalitetu, ali fali ono nešto.

Liverpool ima tako ogavne gostujuce dresove da mi se ne gledaju njihove gostujuce tekme. Kakav dizajn jebote, bolje bi izgledali da ih ja dizajniram u Paint-u.

Ai je i Roney stvarno igracina, steta sto ga nismo doveli, inace Boas pravi greske kao i kod nas dok je bio trener, stvarno neznam zasto mu igra neki Chirikes, cijelu utakmicu se Valencia poigravao s njim ko s malim dijetom.

Man Utd će u idućih 2-3 sezone morati uložiti 200-tinjak tisuća funti i promijeniti skoro cijelih prvih 11 ako želi ostati Manu Utd..... 

svaka im cast ako uspiju u tome :D

svaka im cast ako uspiju u tome :D

A jbg. Ja tako mislim. Zaraditi će oni i nešto od prodaje igrača ali ne previše jer i nemaju na kome zaraditi budimo realni, osim RVP i Rooney. 

Fulham ima solidan igracki kadar ali ih neide ali sledecu igraju s Totenhamom i tu je otvoreno za obije ekipe jer nisu u nekoj formi i svako svakog moze dobiti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.