15. decembar 2013.12 god. comment_154279 Sta pocini L'pool u sred Londona o.O Ono nisu istine!!!! Dawson i onaj drugi stoper kardinalni,jebo ako Kalouda i Spaha ne bi bolje odigrali na stoperskom dvojcu ! Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154280 Kakvo silovanje, prestrašno. Malo mi je krivo što nikako da se nama poklopi da silujemo nekoga. :D Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154282 Sad ce svi pljuvati zadnju liniju perutnine ali podjednaku krivicu ima i njihova veza koja nije igrala cvrsto u duelima i sa jakim presingom. Sve to je radio Liverpool. Visoka linija bez presinga veze je kao da se Shyla Stylez namaze uljem i nasloni na kancelarijski sto. Umakanje je neizbjezno u oba slucaja. Opet, to je AVB-ova taktika da igra s visokom linijom bez pritiska. Dobro je to sve. [spoiler]Hahhahahah.[/spoiler] Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154286 kao da se Shyla Stylez namaze uljem i nasloni na kancelarijski sto. Umakanje je neizbjezno ja od celog posta vidim samo ovo Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154288 jebo ako Kalouda i Spaha ne bi bolje odigrali na stoperskom dvojcu ! coece ja sam lilian thuram Shyla Stylez namaze uljem i nasloni na kancelarijski sto. Umakanje je neizbjezno u oba slucaja. A zamisli samo ... Prijavi
15. decembar 2013.12 god. Autor comment_154290 Odavno vrh Prema nije bio ujednačeniji. Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manchester, a iz sjene prijeti Everton. Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154301 deluju mi zabrinuto What a game tonight....happy to see my man Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154302 Znam da je bilo jučer ali samo da se osvrnem na Man City. Gledam utakmicu i nemogu vjerovat kako su efikasni, precizni, brzi i ubojiti iz kontra. Neznam zašto se na gostovanjima onako muče , ali kući su *ebeno nezaustavljivi !! Ruku na srce, za mene su oni prvi favorit za osvajanje EPL. Dzaba Arsenalu pobjeđivati male utakmice kad u svakom derbiju prospu zube .. I onaj Negredo me iznenađuje iz utakmice u utakmicu , kakva igračina i mrcina nemogu vjerovat . Pun pogodak za City ! A danas Liverpool pojeo jadnog Tott'hama . Aj što Suarez zabija ali kakve asistenije dijeli pa to je za ne povjerovat , izmišlja ih lik. Svim srcem bi volio da izbore Ligu Prvaka, zaslužili su je . Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154313 Jebo te život, kako mi ne možemo pobijediti kuravi Kristal Palas kod kuće makar 3 razlike, a ovi šupci 5 komada zavale Tottenhamu u gostima. I kurac ćeš sad biti prvi narednog vikenda, čak iako pobijediš na Emiratima. Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154318 Čemu vapaj za uništavanjem protivnika,naše najjače oružje ove sezone je Murinjo,jedini trener u Engleskoj koji može da izdrži pritisak javnosti. Napadači su nam najslabija karika a i pored toga pobedjujemo,važnija mi je ona pobeda protiv sitija pa makar bila i izbog greške Nastasića nego neka punjaža kardifa.Ne samo napadači,ima tu dosta oscilacija,jednu pobedu nam donese Oskar,drugu Azar,treću Ramires i tako u krug,to je bitno. Samo da proguramo ovu prvu sezonu pod Murinjo,pa makar svaku pobedili sa golom razlike,ima tu mnogo krupnijih problema i pitanja da se reše. Gomila igrača na pozajmici,gomila mladih koji traže svoju šansu. Sad šta smo napravili napravili smo,do januara niša ne može da se promeni,svaka pobeda pa makar bila i minimalna donosi tri boda. Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154352 Tko bi rekao da će lijevo krilo Ajaxa biti jednog dana biti ubojit napadač? Ali neću ga dizat u nebesa, ipak je to Liverpool koji neće bit prvak, tako da mu statistika neće puno značit, eventualno će ga prodat na ljeto za dobru lovu i to je sva korist. Tehnički mi je dosta dobar, dakako. Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154353 Trebalo je da bude 9:0 za Liverpul. Gazenje kakvo VHL nije video. Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154355 . Gazenje kakvo VHL nije video. http://www.youtube.com/watch?v=g9tleR7jAzw Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154366 Znam da je bilo jučer ali samo da se osvrnem na Man City. Gledam utakmicu i nemogu vjerovat kako su efikasni, precizni, brzi i ubojiti iz kontra. Neznam zašto se na gostovanjima onako muče , ali kući su *ebeno nezaustavljivi !! Ruku na srce, za mene su oni prvi favorit za osvajanje EPL. Dzaba Arsenalu pobjeđivati male utakmice kad u svakom derbiju prospu zube .. I onaj Negredo me iznenađuje iz utakmice u utakmicu , kakva igračina i mrcina nemogu vjerovat . Pun pogodak za City ! A danas Liverpool pojeo jadnog Tott'hama . Aj što Suarez zabija ali kakve asistenije dijeli pa to je za ne povjerovat , izmišlja ih lik. Svim srcem bi volio da izbore Ligu Prvaka, zaslužili su je . lice na chelsea u peridou 2005-2010 Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154370 http://www.tottenhamhotspur.com/news/club-agrees-departure-of-andre-villas-boas-161213/ 54% - Andre Villas-Boas has the best win percentage of any Tottenham manager in the Premier League. Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154382 Ja sad ne razumem,jel to Boas popio otkaz? Znaci popio je otkaz. Mozda ode u WBA. E moj Boas,usao si na velika vrata u Englesku,a izacices kroz misiju rupu iz nje.. Uređeno 16. decembar 2013.12 god., autor izmjene: grena Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154391 Capello se namece zbog toga sto je juce uslikan na WHL-u u drustvu celavog Levya. AVB u West Bromu bi bilo do jaja. Mozda bi mu bilo dobro uzeti godinu odmora. Aguero van terena najmanje mjesec dana. Eto sanse za nas. Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154447 Capello se namece zbog toga sto je juce uslikan na WHL-u u drustvu celavog Levya. AVB u West Bromu bi bilo do jaja. Mozda bi mu bilo dobro uzeti godinu odmora. Aguero van terena najmanje mjesec dana. Eto sanse za nas. Dobit arsenal i cekat kiks citya, njima pobjec koliko-toliko bodova. (naravno stim da dobijamo mi i manje utakmice..) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.