Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Odličan Merseyside derbi. Odlična utakmica. Požrtvovnost na obe strane i nema predaje. 

Martinez je pogriješio uvođenjem Delofeua, velika greška. Momak mi je u 5 min igranja pokazao zašto skoro pa i ne igra nikako. Izgubi loptu i samo gleda lagano kako Lpool pravi kontru i to nekoliko puta. Kada ima loptu samo mu neki dribling u glavi. Promašio 1 na 1, i poslije još jednu priliku. Ako ovako nastavi završiti će u portugalu ili u 2 španjolskoj ligi. 

Lukaku u 1 poluvremenu odlično čuvan. Vidilo se da se trudi ali ga nije išlo. Frustracije su narasle ali onda slijedi one man show. Samo tako nastavi Luks. 

Gerard danas izgubljen, ni v od vođe danas. Suarez odličan, stalna prijetnja za gol, odličan slobodnjak, iako po meni Pienaru onaj gol ide na dušu. 

U Evertona mi Coleman izrasta u jednog perspektivnog braniča. 

Volio bi da je Everton pobijedio, navijao sam za njih.

Ufff.. Kakva utakmica.. Istina da je Everton trebao igrati sa igračem manje veći dio utakmice ali nije. 
Da je Allen zabio svoju priliku kod 2-1 vodstva Liverpoola vjerojatno bi to rješilo utakmicu. Al eto ispalo je ovako, za neutralce fantastično. Priznam da sam uživa a sada se bacam na ostatak Premiershipa. :D 

Odličan Merseyside derbi. Odlična utakmica. Požrtvovnost na obe strane i nema predaje. 

Martinez je pogriješio uvođenjem Delofeua, velika greška. Momak mi je u 5 min igranja pokazao zašto skoro pa i ne igra nikako. Izgubi loptu i samo gleda lagano kako Lpool pravi kontru i to nekoliko puta. Kada ima loptu samo mu neki dribling u glavi. Promašio 1 na 1, i poslije još jednu priliku. Ako ovako nastavi završiti će u portugalu ili u 2 španjolskoj ligi. 

Da je Spanac pogodio 2 puta to bi bila izmjena mjeseca. Sama cinjenica da je usao u dvije stopostotne sanse je dokaz da je izmjena na mjestu. Sitnice ce popraviti vremenom, 19 mu je a ne 29.

Da je Spanac pogodio 2 puta to bi bila izmjena mjeseca. Sama cinjenica da je usao u dvije stopostotne sanse je dokaz da je izmjena na mjestu. Sitnice ce popraviti vremenom, 19 mu je a ne 29.

Ovo sam ja rekao jer sam ga i prije gledao i uvijek isto. Meni se ne sviđaju igrači koji ne igraju za ekipu a danas se moglo puno puta vidjeti da igra samo prema naprijed, vratio se nazad 2-3 puta priznajem. Isto kao da je zalutao, kao da ne trenira sa njima. 

Twelth šta onda reći o onima koji govore da je Lukaku drvo???

Ovo sam ja rekao jer sam ga i prije gledao i uvijek isto. Meni se ne sviđaju igrači koji ne igraju za ekipu a danas se moglo puno puta vidjeti da igra samo prema naprijed, vratio se nazad 2-3 puta priznajem. Isto kao da je zalutao, kao da ne trenira sa njima. 

Twelth šta onda reći o onima koji govore da je Lukaku drvo???

Nije nakupio pristojan broj minuta da bi se o njemu stvorila neka krupnija slika. Premlad je. Sjeti se kako je Hazard ladio jaja kad izgubi loptu a stariji je od Deulofeua i redovno igra.

Ne znam sta da kazem, sta ti velis?

Nije nakupio pristojan broj minuta da bi se o njemu stvorila neka krupnija slika. Premlad je. Sjeti se kako je Hazard ladio jaja kad izgubi loptu a stariji je od Deulofeua i redovno igra.

Ne znam sta da kazem, sta ti velis?

Tu se slažem. Ali što sam ga do sada pratio vidi se da momak ima nešto ali isto kao da ne želi, kao da ga boli briga, kao da je prislino u Evertonu i ne želi igrati iz bojkota. 

Upravo zato ja to i ne volim kod Hazarda, i općenito kod igrača. Hazard je dobar igrač samo puno "sere" i prenemaže, vidit ćemo hoće li se opametiti ili na klupu preseliti. 

Ja mislim da nije ni blizu drveta :D 

Jos malo pa pocinju muke nase.

Bice to jedna jebena utakmica.

Ja pobjede Arsenala -.-' . Jest da je zasluzena al' opet ciganjski .  

Merseyside derby bolji za jedno 3-4 klase od El Clasica ! 

Ja pobjede Arsenala -.-' . Jest da je zasluzena al' opet ciganjski .  

Merseyside derby bolji za jedno 3-4 klase od El Clasica ! 

Ma El Clasico je kao neki loši reality show,sve se svodi na međusobna "podbadanja",gomilu loših fudbalskih simulanata,valjanje po terenu,raspravljanje o sudiskim greškama itd.Nema tu fudbala ni do podne.

- This was the first league derby between Everton and Liverpool to see 6+ goals since September 1935.

Man City have scored in 55 consecutive Premier League home games and Spurs have conceded just one goal away from home all season in the EPL

Sergio Aguero has scored 12 goals in his last 10 appearances for Man City (all comps).

Fernandinho has made more interceptions (24) in the Premier League than Paulinho and Sandro (22) combined this season.

Manchester City have scored 39 goals in 14 Premier League home games in 2013, an average of 2.8 per match.

Koji sex Cityja. Svaka čast. Ovako se igra na domaćem terenu. 

Totenham je djelovao kao da uopće ne treniraju nego se nađu samo za vikend i da igraju "lopte" protiv nekoga. Nisu djelovali kao ekipa nikako. Odbrana, vezni i napad potpuno nepovezani. Holtby i Lamela ništa, rupa, prazno s tim da  Holtby po meni ima veliku udio krivice kod 2 gola jer je jednostavno promatrao Aguera kod ubačaja.  Paulinho bi igrao svaku poziciju pa na kraju ne odigra niti jednu. Po lokaciji zadnji vezni, razbijač, a danas je igrao sve osim toga. On je veliki krivac za onoliku rupu u veznome redu. Kao što sam i mislio odbrana Tottenhama je došla na svoje. Neznam kako su do sada uspjevali. AVB nije uklopio igrače nikako. Nemaju nikakve akcije preko Lenona, baš ništa. 

City još jednom svaka čast. Svi su bili na vrhu i odradili zadaću. Da je AVB  uočio da je Demikelis profesionalni kikser moglo je svašta biti, ovako nema on šta reći svojim igračima. 

Boli navijace Cityja kur... lakat, znaju da poslije kiksa u gostima, na Etihadu slijedi materijal neprimjeren gledaocima mladjim od 16 godina.

Prosjek od 4.3 gola po mecu na domacen terenu sve govori. Jebote. Medju 4-5 najjacih domacinskih ekipa na svijetu. Uvijek jak tempo, dosta trke, puni ideja, motivisani, masina. Gdje se sve to istopi u gostima, pitanje je. Veza perutnine i nije bila toliko losa koliko je bila bezidejna. Imali su sasvim dovoljno loptu u nogama da igraju mnogo, mnogo bolje ali nemaju ideju.

Narednog vikenda docekuju United. Nije bas morao City ovoliko da ih odvali od kurca, valjda se saberu i odigraju protiv losijeg tima iz Mancestera bolje. Dobro bi nam doslo.

Tottenham ima gol razliku 9:12 hahahaha

Samo Sunderland i Crystal Palace imaju lošiji napad od njih.

City najbolji napad lige - 34 postignuta pogotka.

Sreća što se City baš ne snalazi najbolje na gostovanjima. Inače, očito da su najjača ekipa lige.

Jest da ih je Bayern popišao u Ligi prvaka, ali nekako mislim da će to biti drugačija priča ako se opet sastanu u knock-out fazi.

Manchester City ove sezone u Premiershipu na Etihadu ima gol razliku 26:2. 6-0-0. City - Newcastle 4:0, City - Hull 2:0, City - Man Utd 4:1, City - Everton 3:1, City - Norwich 7:0, City - Tottenham 6:0. Ovo izgleda jos impresivnije kada se uzme u obzir da su igrali protiv 4 ekipe iz gornjeg dijela tabele (Man Utd, Everton, Newcastle i Tottenham). Ono sto je Chelsea bio pod Mourinhom za vrijeme njegovog prvog mandata kada su u pitanju utakmice kod kuce sada je Manchester City. To je najteze gostovanje za sve ekipe u Engleskoj. U zadnje 3 sezone imaju samo 2 poraza kod kuce i to u prosloj sezoni protiv Uniteda i Norwicha.

Kada pogledam ove fanstasticne brojke Citya mene ona pobjeda Bayerna na Etihadu jos vise raduje.

Daj Bože da u knockout fazi naletite na njih u najjačem sastavu. Pa da vidimo.

Odvalio bi ih Bajern, barem na Alijanc Areni. :D

Daj Bože da u knockout fazi naletite na njih u najjačem sastavu. Pa da vidimo.

O kakvom najjacem sastavu ti pricas? Igrali su im skoro svi igraci protiv Bayerna. Silva je bio na klupi i usao je kasnije u igru - to im je najveci hendikep bio. Danasnji sastav Citya protiv Tottenhama je slabiji od onog koji je se suprostavio Bayernu. Bayernu je u toj utakmici nedostajao jako vazan igrac, a to je Martinez. S njim je Bayern mnogo jaci. Alcantara isto nije igrao, a jucer je protiv Dortmunda pokazao da je odlican igrac.

Vrlo rado. City se voli nadigravati, a to protiv Bayerna ne ide. Bayern je jaci od njih u svim segmentima igre. O klupi i treneru da i ne govorim. Obrati paznju na ovaj skor Citya i pogledaj jos jednom Bayernovu dominaciju na Etihadu pa ces mozda skontati neke stvari.

Kiksase crveni, odlicno. Stvorili su dvije ciste sanse i nisu ih iskoristili (Welbeck i Rooney na kraju). Rooney mogao popiti crveni. Cardiff imao i precku, tacnije Campbell koji je bio odlican danas. Dosta pokretljiv i nezgodan za cuvanje. Mogao bi i nama praviti probleme. Zajebano gostovanje. Cardiff vecinu tekme igra poprilicno visoko i zbijeno sa jakim presingom odmah na centru. Danas su dobili dosta duela, mnogo borbena ekipa. Bice i nama tesko ali otom-potom. Ponovo Mojzijevi u sudijskoj prosipaju bodove. Ali i dali su ga u sudijskoj, mora se nekad vratiti iako je procenat onoga sto im se vrati negdje oko 4%.

Sad im slijede gostovanje na WHL-u, pa Everton i Newcastle kuci.

City razmontirao Tottenham danas, od 1. sekunde pa do kraja utakmice. Paulinho je očajan bio, nisam goreg nastupa jednog veznjaka odavno vidio. S druge strane svi raspoloženi, još imaju daleko najboljeg napadača lige na terenu koji čak nije toliko ni sebičan bio kao inače. Sve im je ulazilo.

Ne znam šta će AVB sada učiniti, pred velikim je problemom koji mora riješiti ako misliti zadržati posao i napraviti dobar rezultat sa Tottenhamom. Tek sada žalim što smo onako kukavički odigrali prvo poluvrijeme na Laneu...

Cardiff je strašno borbena ekipa, ne predaju se do zadnje minute, vjeruju u svoj način igre i drago mi je da im se to isplatilo danas protiv nikakvog Uniteda. Svaka čast. U sljedećem kolu neka samo nastave po starom i otmu bodove Arsenalu također.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.