Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ko bi reko da će sebični Sturridge i još sebičniji Suarez biti takav tandem :D

matematika, minus i minus daju plus ;)

Mene vise plasi tekma sa Sotonom nego ova danas sa Cityjem. Ne kenjam, ozbiljan sam.

• Autor

Nikad nisam uspio niti ću ikada uspjeti da shvatim mentalni sklop ljudi koji misle da su Pellegrini i Moyes trenerčine. Mozgove tih ljudi treba ostaviti znanosti u amanet i proučavati.

Pellegrini svakako ispred Moyesa. Nije Mou, Klopp, Ancelotti, Guardiola i ekipa ali je dobar trener. Ovi pomenuti su trenercine. NIje ovdje nista gotovo, pa bjezimo im 4 boda a Arsenal samo 6. Nista ovdje nije gotovo. Do kraja cemo se krljati bas mi i oni.

Pellegrini svakako ispred Moyesa. Nije Mou, Klopp, Ancelotti, Guardiola i ekipa ali je dobar trener. Ovi pomenuti su trenercine. NIje ovdje nista gotovo, pa bjezimo im 4 boda a Arsenal samo 6. Nista ovdje nije gotovo. Do kraja cemo se krljati bas mi i oni.

Ancelotti trenerčina?

Meni nije jasno sto City ne proba sa Joveticem i Dzekom. Kako su izgledaeli na pripremama ubitacno a ovamo ni sansu nisu dobili zajedno. Jovetic cak nije dobio sansu kako treba da odigra.

• Autor

Ne možeš njega među nabrojane staviti.

Dobro, lapsus. Evo moze Roberto Mancini tu da uskoci.

Pellegrini inžinjer, pijanista i  primarijus doktor sa avionom od ekipe i bajramskim paketićima od šeika na ljeto u vrijednosti od 100-tinjak milja eura,  čitava 2 boda ispred Moyesovog prosječnog Uniteda. Na gostovanjima ne mogu pobijediti ni NK Travnik kako je krenulo.

Svakako klasa od trenera.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g2sj5_dgA1Q 

hhahhaa kul fora. Ne znam kako je ovo odradio,ali svaka cast.

Pellegrinia nikad nisam smatrao losim trenerom, vec trenerom koji puca pod pritiskom. 

Sa VIllarealom i Malagom je imao odlicne rezultate, ali cim se uhvatio velikog posla, u klubu od koga se u svakom trenutku ocekuje najvise, nije napravio nista. Mislim jeste, bio je drugi u ligi u kojoj mu je Farcelona bila jedini pravi konkurent. To kakve je igrace imao, ne treba ni govoriti. 

Videcemo na kraju sezone, da li je, i koliko naucio iz svoje neuspesne epizode u Realu. Premier liga je mnogo teza, cak i za klub kvaliteta kakav ima City. 

Za sada mu i ne ide bas najbolje. Ponizen je United, ali liga je mnogo vise od te jedne utakmice.

Da bacim trac - Marca pise da Real i Alonso nece produziti saradnju i da bi Alonso mogao kod nas za dz. Jos jednom da naglasim da to pise Marca, jebena. Ali fino je i zamisliti tako nesto, pa kako bi se zajebavali sa ligom. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.