Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Kakav rezultat ocekujet na utakmici Arsenal-Liverpool? Ja se nadam pobjedi Liverpoola il makar nerijesenom rezultatu.

Isto tako 2 zanimljiva meca u nedjelju. Swansea-Cardiff, velski derbi a i Everton docekuje kokoske, nadam se da ce ih operušat. 3 penala 9 bodova majku im :D

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Arsenal - LFC, naravno da se nadam remiju ali mislim da ce Arsenal i ovo izgubiti.

Everton bi mogao sve uzeti Tottenhamu, a i red je. Sere ih previse.

Očekujem danas pobjedu Arsenala i nema utakmice na ovom svijetu u kojoj bi navijao za Liverpool, gade mi se otkad pratim nogomet. Proguzili su se u par utakmica u gostima ove sezone, Arsenal je uvjerljiv na svojem terenu i jedino su možda kontra Borussije slabije odigrali na Emiratesu, sve ostalo je bilo manje više u redu.

Liverpool ima sporu obranu i ne vidim kako se mogu nositi sa napadom Arsenala. Ozil može bez problema razbiti njihovu obranu svojim pasovima, vjerujem da će biti puno golova danas. Je da su nam topdžije glavni rival ove sezone, ali nikad ih nisam gledao kao neprijateljski klub, pa neću ni sada. Samo nek napune Liverpool danas,

svim srcem za Everton protiv totenhema

onda idi na evertonov forum i tamo se kurči! ne trebaju nam plastični navijači i troleri

Džo Kiner je fudbalski direktor u Njukaslu. Između ostalog zadužen je i za transfere i prethodne sezone bio je na udaru zbog pravljenja francuske kolonije od Njukasla, koja je malo šta dobrog donela klubu.

Kiner je od septembra pratio Šejna Fergusona, koji trenutno nastupa za Birmingem u Čempionšipu.

Ferguson može igrati i na poziciji štopera i na poziciji zadnjeg veznog, prava je "radilica", kakva, po Kinerovom mišljenju, u ovom trenutku nedostaje Njukaslu.

Posle sjajnog nastupa Birmingema i Fergusona u kupu prošle nedelje, Kiner je konačno prelomio - poslao je zahtev Birmingemu i raspitao se koliko bi tražili za transfer 22-godišnjeg fudbalera.

U Birmingemu su ostali zblanuti tim zahtevom, jer je Šejn Ferguson zapravo fudbaler Njukasla, koji je samo na pozajmici u Birmingemu do kraja sezone!

Kakav im je skauting, Njukaslu čak odlično ide.

Zlatan Ibrahimovic

Wayne Rooney

Luis Suarez

Mario Baloteli

Robert Lewandowski

Jedan od ove petorice napadaca ce sigurno preci u Chelsea u januaru. 

Najtrazenija roba ce svakako biti Suarez, zbog cinjenice da ce moci da zaigra i u LS. 

Lewandowskom ugovor istice, cena u januaru ce biti mizerna, klubovi ce se otimati i za njegov potpis.

Rooney je odustao od price da zeli da ode iz Uniteda, ali nesto slabiji plasman i igre Djavola ga mozda ubede da se predomisli. 

Milanu bas ne cvetaju ruze u Seriji A, a Baloteli nikad nije krio svoju naklonost ka Mourinhu. Osim toga, Milan nikad nije imao problem da proda svoje najbolje.

Ibrahimovic je ptica selica, a u Londonu jos nije bio... 

Zlatan Ibrahimovic

Wayne Rooney

Luis Suarez

Mario Baloteli

Robert Lewandowski

Jedan od ove petorice napadaca ce sigurno preci u Chelsea u januaru. 

Zlatan nece preci sto posto ,Runi takodje  i za Levandovskog i Suareza sumnjam :) 

Ako Suareza dovede, obećavam da neću više navijati za ovaj klub, mrzim sve što ima veze s Liverpoolom.

Idealno bi bilo dovest napadača svjetske klase koji ima pravo nastupa u LP, a tu je jedino Falcao takav, ostali u startu neće biti iskoristivi.

Ibru neću iz istog razloga ko i bilo kojeg balkanskog napadača, odličan je igrač, ali u glavi panj. Balotellija Mourinho ne bi doveo sigurno, pa on ga je u Interu poslao dugotrajno na klupu nakon crvenog kartona u utakmici s Rubinom iz Kazana kad je popušio bezveze crveni karton, a Mourinho imao pola ekipe polomljene.

Lewandowski nije svjetska klasa i ne treba nam, 3 gola Realu mi ne znače ništa, dobar je u Kloppovom sistemu, a u repki je goli k++++ od igrača, ne čini razliku i ne vjerujem da je spreman za Premiership.

Moji tipovi su Falcao ili Jackson Martinez.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.