Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

swansea za mene ne postoji vise nms bit nesposoban onako

united najmrzi momcad u rangu s barcom, pa igrajte zasluzite 4-1 a nisan ih vidia

arsenalu je uprava u kurcu igraci igraju koliko su sposobni

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Pa i nisu u Swenseu tako los bili, prvi go Van Persia dva odbrambena su pustili Perisia mislieci da je ofsajd odnosno zakasnili su nakon jedne visoke lopte sto je veoma naivan goi samim tim naravno da je  ovaj poentirao,

isto tako kod treceg gola jedna majstorija istog tog Van Pussya.Tako da nisu imali nesto puno prilika, induvidualna kvaliteta kod treceg gola i greska obrane kod prvog.

Swense a je imao  posjed ali nisu imali tu ocekivanu okomitost preko krila a stoperi Manchester su bili na visini zadatka, ujedno se slazem da su u nekim momentima vidljivo pretjerivali iako je meni sasvim ok da imaju svoj stil kad vec imaju takve igrace koji to mogu propratitii.

Jeba te reklo bi se da je Laudrup Spanac  al eto ipak igrao je tamo dosta dugo.

Zanimljivo...

Fernandinho: "Shakhtar made it clear that I was coming to Manchester. They told me that they had refused an offer (from Chelsea)."

EDIT :

:D

article-2396520-1B59B37F000005DC-566_636

Bas nam je to poznanstvo Ahmedova vlasnika Shaktara i naseg Romana donjalo puno dobrog. Prvo smo bili zagrizli za Williana ali to je minirano trazili su 40 mili ili tako nesto cini mi se jos pred proslog ljeta da bi sada s sjajnog Fedrnandinha prodali Cityu otpilivsi nas drugi put.

Jbg jos jedan doakaz da je fudbal biznis a para busi gdje burgija nece eto  moze se primijeniti i ona druzba je druzba a a sluzba je sluzba. Da zivimo u nekom drugom vremenu mozda bi oboica bili nasa ali ne treba ali to je to...

I Srna naravno da ne zaboravim i njega, Carlo ga je htio ocajnicki, uvidjevsi da je Bosingwa rupetina veca od Sueckog  kanala. Postojao je ozbiljan interes ali on i Ahmedov imaju poseban odnos ipak me ne ostvarnenje toga transfera ne cudi toliko koliko me cudi navedene dvoice.

Uglavnom mogli smo se dobro ogrebati od Shaktar ali nismo.

Martin Atkinson has been appointed referee for Manchester United v Chelsea on Monday 26th August.

prizeljkivao sam njega ili Andre Marinera.

Plasis se ti njihove jacine.. odlicno igraju, Dzeko do sada dvije asistencije i vidi se da je mnogo mnofo bolji nego prosle sezone.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Kako ko...

Elem, igraju kako se i ocekivalo - poletno sa dosta kombinatorike. Nikad motivisaniji i sinhronizovaniji. Bice pakleno s njima do kraja.

Pa naravno, mene zanima kako Dzeko igra, to je jedino sto me interesuje u Cityu i uvijek cu se radovati kada zabija golove i kada pruza dobre igre, bez obzira gdje igra...

Sto se tice nas i Citya, oni su tim koji mi moramo pobjediti jer su nas prosle sezone izdominirali i nadigrali. Neki ce reci da nije istina ali rezultati i pobjede sve govore.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

oni imaju igracki kadar takav da nemozes promasiti koga god stavis u pocetnu postavu,ocekujem da Manchester City proda Ridwela i Sinclaira jer oni tesko da ce se izboriti za koji nastup u klubu jer su pretrpani na svim njihovim pozicijama.

svakom se desi da lose sudi neku utakmicu,i nama je Clatenburg lose sudio pa evo ga i dalje sudi,a od svih sudaca po meni je Make Dean najbolji sudac a Chris Foy najslabiji sudac.

Turea je nemoguce ne gotiviti kao igraca. Ajde sto mnogo zna, nego je jos i fizicki dominantan za jednu takvu ligu kao sto je PL.
Turea je nemoguce ne gotiviti kao igraca. Ajde sto mnogo zna, nego je jos i fizicki dominantan za jednu takvu ligu kao sto je PL.

Nekako mi ovaj Pellegrini se ko ubio za Citya,sve na mjestu ekipica slozena pravi trener ima iskustva igra strasno dobra mada ovakav Newcastle nije neko mjerilo,ali nebitno bice veoma opasan pretendent zajedno sa MU i nama za titulu,da ne pricam kakav ce biti takmac protiv nas jer su nam enigma vec evo 2,3 godine,definitivno team to beat 

Inace,izgleda da ce morati u kupovinu City opet jer im je samo jedan CB 100 % spreman,zavisi koliko je ozb povreda Company-a u pitanju....btw. sponzor NU Wonga vec razmatra povlacenje sa mjesta sponzora poslije ovakvog otvaranja 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.