Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Imao je Wenger ovakvih imena milion. Činjenica je da on najviše forsira djecu, ali isto je činjenica da svake godine spominju nekakve igrače koji će iznenaditi sviju, pa se to ne desi. 

Eto ne kažem da ovaj momak nije dobar niti da jest, jer ga nisam nikad gledao. Ipak, treba uzeti te njihove najave 'cum grano salis'.

Gledao sam ga juce pazljivo, Pravi plej brutalnog pasa. Totalno odskace od mladih igraca koji vecinom idu na siguran pas. Ovaj gleda da proturi loptu na sto tezi nacin sto govori da vec sada puca od samopouzdanja. Naravno da ne mora da znaci da ce on biti buduci superstar. I nas Kakuta se nekada poigravao pa evo ga sada...  David Bentley je dobio nadimak novi Bergkamp pa je izduvao. Ali ovaj mali je nesto najbolje sto imaju u akademiji. Sigurno.

weednesday

Ja nisam napisao da je njihova akademija najbolja ali je neukusno reci i da je krs. Tony Adams, Ashley Cole, Ray Parlour, Andy Cole, Szczesny, Gibbs, Wilshere - to je ono cega sam se iz glave sjetio a da je izaslo u posljednjih 15-ak godina.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Neobična priča: Džonatan de Guzman, fudbaler "Sedam država"

Džonatan de Guzman je, naizgled, običan momak i fudbaler. Ne tako medijski zapažen kao njegove kolege. Niti je planetarna zvezda poput Mesija i Kristijana Ronalda, niti je, za sada, svojim fudbalskim umećem skrenuo pažnju na sebe toliko da se o njemu piše svaki dan. Nešto sasvim drugačije čini jako zanimljivim život ovog fudbalera.

364087_guzman01afpfoto-ben-stansall_f.jp

Otac mu je sa Filipina, majka sa Jamajke, on je rođen u Kanadi, nastupa za reprezentaciju Holandije, od prošle sezone je u engleskoj Premijer ligi, ali u velškom Svonsiju, dok je ugovorom vezan za španski Viljareal.

Neverovatan splet okolnosti koji se trenutno odvija u karijeri reprezentativca Holandije podstakao nas je da napišemo koju reč o njegovom privatnom životu i fudbalskoj prošlosti.

Bez prijenosa engleske Premier lige na BHT1 

Kvalitet sportskog programa BHT 1 iz godine u godinu je sve lošiji. Naime, za narednu sezonu engelske Premier lige naša državna televizija nije otkupila prava prijenosa.

eb7c08d2193396dc7750e6b3d15a61f3_XL.jpg

BHT 1 ostao je bez svog prepoznatljivog sportskog brenda koji se je zvao engeska Premier liga. U narednoj sezoni 2013/14 više nećemo moći pratiti najjaču ligu na svijetu preko malih ekrana u BiH, te nećemo više moći uživati u majstorijama i golovima našeg Edina Džeke i maestralnimm odbranama Asmira Begovića.

"Dramatičan pad naplate RTV takse, odnosno vrlo teška finansijska situacija na BHRT-u, uzrokovala je da se odreknemo ovog programa, koji je dugi niz godina bio jedan od zaštitnih znakova BHT 1. Ostaje nam da se, kao i svi ljubitelji nogometa i sporta u cjelini, nadamo da će se status javnih servisa u BiH popraviti te da ćemo ravnopravno s ostalima moći konkurirati za kupovinu TV prava" - kaže Medina Šehić, urednica sportske redakcije BHT 1.

Pih, ja ne pamtim kad je zadnji puta bila EPL na HRT-u, kod nas su i Primeru i Serie A ukinuli ima već 4-5 godina. To je sve normalno, paprene su cijene prava prijenosa. Otkako je ova kriza počela u svijetu, sve se reže na državnim televizijama.

Pih, ja ne pamtim kad je zadnji puta bila EPL na HRT-u, kod nas su i Primeru i Serie A ukinuli ima već 4-5 godina. To je sve normalno, paprene su cijene prava prijenosa. Otkako je ova kriza počela u svijetu, sve se reže na državnim televizijama.

slusao sam urednika bht1 za sport Belmina Karamehmedovica koji kaze da plate godisnje 10 hiljada i imaju pravo prenosa utakmica koje se emituju na sportklubu 3 i 4 posto sportklub ima jedini licencu za prenos svih utakmica premiershipa i godisnje otkupe prenos svih utakmica.

slusao sam urednika bht1 za sport Belmina Karamehmedovica koji kaze da plate godisnje 10 hiljada i imaju pravo prenosa utakmica koje se emituju na sportklubu 3 i 4 posto sportklub ima jedini licencu za prenos svih utakmica premiershipa i godisnje otkupe prenos svih utakmica.

dok god je sport kluba neka 

Možda 10 000 po utakmici.. Mada, i to je malo. Premier liga je strašno skupa, SK plaća nekoliko miliona eura.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2

Pa nije teško biti bolji od Mancinia, još kad mu ovako dodaju 100 i kusur miliona.. Mada, čisto sumnjam da će neku mašinu napraviti. Jedva čekam naš duel u prvenstvu.

nastasić je nešto povredjen.očekujem sad da siti zvekne još jedan transfer

Inače protiv totenhema nemam ništa posebno,možda me malo samo nervira onaj njihov predsednik,ovako rival kao i svaki drugi.

posle priče sa nekim navijačima totenhema uopšte mi nije žao što ne mogu da zadrže najbolje igrače,sami su krivi,elem povela se neka diskusija ko je najbolji igrač u engleskoj,oni toliko uzdižu bejla kao totenhem kao klub,kao tim ne postoji,nijednog trenutka ne pominju nekog drugog igrača kao da je svrha postojanja samo jedan igrač. možda sam malo preterao ali stvarno sam stekao takav utisak. kolko se ja sećam,nikad čelzi nije imao nekog ko toliko odskače,bilo je dobrih igrača ali nikad da neko toliko izdvaja. 

Matu,npr uopšte ne poštuju,azara tu i tamo i to je to,samo bejl i ništa drugo,bejl je ipak pokupio sve moguće nagrade,neznam samo šta će mu i ona za najboljeg mladog igrača al ajde,što me je posle nekog vremena baš smorilo. Pa nije ni čudo što niko ne dalazi kod nas da se raspituje za Matu kad on kao i da ne postoji,englezi toliko pažnje posvećuju jednom igraču da gomila drugih pada u njegovu senku,posle im je kriv djavo što ne mogu da ga zadrže.

tako je bilo prošle godine sa modrićem,tako je ove sa bejlom,biće tako i dalje,totenhem ostaje zarobljen negde izmedju svojih idola koji dolaze i odlaze

realno i zasluzeno je Bale pokupio sve nagrade jer je prosle godine i bio najbolji u premiershipu,sam je drzao Totenham i nevjerujem da ce ikada vise odigrati dobro kao proslu sezonu,ako je istina sto pisu novine da im Real Madrid nudi onolike pare za transfer neznam samo sta cekaju ne vrijedi on toliko a za te pare mogu se kvalitetno pojacati,nisu doveli ni jedno veliko pojacanje osim Paulinha i ove godine ispadaju iz utrke za ligu prvaka,vece sanse dajem Liverpolu da se bori za ligu prvaka.

Ma Bejl je izvikan, zato što su to Englezi, a oni uzdižu sve što je britansko. Jednom u 20 godina se pojavi kvalitetan igrač I ONI OD NJEGA NAPRAVE NAJBOLJEG IGRAČA U ISTORIJI FENOMEEEN! Patetično. A i Totenhem je jadan klubić, ni jedna toliko izvikana megazvezda koju u klubu imaju jednom u 5000 godina ne može da im donese THE 4TH PLACE CHAMPIONS LEAGUE QUALIFICATION TROPHY!!!!!!

Ma Bejl je izvikan, zato što su to Englezi, a oni uzdižu sve što je britansko. Jednom u 20 godina se pojavi kvalitetan igrač I ONI OD NJEGA NAPRAVE NAJBOLJEG IGRAČA U ISTORIJI FENOMEEEN! Patetično. A i Totenhem je jadan klubić, ni jedna toliko izvikana megazvezda koju u klubu imaju jednom u 5000 godina ne može da im donese THE 4TH PLACE CHAMPIONS LEAGUE QUALIFICATION TROPHY!!!!!!

Itekako moze ;) Ako Realovu stotku dobro rasporede, imace bolji roster od Arsenala ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.