Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Pojacace se Arsenal, evo dosli Jovetic i Higuain, jos malo odbranu da utegnu. Oh, wait...

Suska se da ce scumovci poslati novu trecu ponudu za Fabregasa - 40 miiona funti i platu od 200k nedeljno. Sad, ako je ovo tacno, meni nije jasno kako oni nude ovakvu platu, mnogo izdasniju od njegove trenutne u Farceloni? Nestalo kivija i egipatskog krompira? Scum opet dovodi igrace iskljucivo imenom a ne novcem. Jos malo pa ce Moyes izaci u javnost sa izjavom kako je falus opet napastvovao njegova usta i usta njegovog pobratima Fergusona. Na kraju ce im dovesti Osmana iz Evertona po akcijskoj cijeni.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Po svemu vidjenom do sada MU i Arsenal debelo puse,malo za reci da ce se i do kraja ispusiti,ko se mogao dovesti a da je valjao je vec kupljen,a ovo toko Fabregasa samo jadne navijace pate,znaju i sami da on nece u United sve da ga prodaje Barca i da on hoce da ode,a nema nista ni od jednog ni drugog !

Itekako moze ;) Ako Realovu stotku dobro rasporede, imace bolji roster od Arsenala ;)

Ja sam govorio o njegovim partijama na terenu, ne o prodaji.

isto kao sto golmani ne nose plave dresove ;)

Ako se ne varam, golmani nemačke reprezentacije nose plave dresove. :D

Navas im je veliko pojacanje,gledao sam vecinu njihovih pripremnih utakmica i u svakoj je bio zapazen.

A ja mi kupa.a onaj Emirates mi je još smješniji.

Za pobjedu ekipa dobiva 2 boda,plus još dodaju im bodova koliko dadnu golova :))

Navijaci Arsenala zvizde Higuainu hahahha kakva nemoc jebem ti krvavicu.

trebaju zvizdat Wengeru jer je on jedini zasluzio da mu se zvizdi,njegova politika koju drzi u klubu vodi ih do toga da nisu zeli trofej godinama i nece ga uskoro ni uzeti ako ne promijene situaciju u klubu.

ajmo premiershipppppppp kad ces pocet viseeee a sta se tice svega mislite li da ce united bez fergija imat protekciju sudaca

Za 14 dana ce poceti . 

Previse slican Arsenalovom...

Eto kad se vec prica o Evertonu - Martinez rekao da ce mladi igraci Barkley, Stones i Deulofeu imati velike uloge u timu naredne sezone. Pominje se da zele Defoea. Volio bih da ga dovedu i zadrze cupavog. Krljali bi LFC lagano i zavrsili iznad njih. Opet.

Previse slican Arsenalovom...

Eto kad se vec prica o Evertonu - Martinez rekao da ce mladi igraci Barkley, Stones i Deulofeu imati velike uloge u timu naredne sezone. Pominje se da zele Defoea. Volio bih da ga dovedu i zadrze cupavog. Krljali bi LFC lagano i zavrsili iznad njih. Opet.

Ne znam zasto ce forsirati klinca koji je tudj, i kojeg ce maticni klub da vrati ako odigra dobru sezonu. 

Skandaloznije bi bilo da ga dovede u klub pa da ga ne koristi. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.